חנה XD
היי! ווהיי מה קורה? סבבה מה חדש? מכה כחולה מתחת לגב חבר להקה אהוב: ג'ק, אבל אני אוהבת את כולם, אני סתם זורקת שם ברנדומליות שיר אהוב: של ATL? התנגדות, מה זאת השאלה הקשה הזאת? אני שומרת על זכות השתיקה אלבום אהוב: אממ... Hold Me Down - You Me At Six כמה דיסקים שלהם יש לך? 2 פוסטרים? שלהם לא, אבל יש לי של פראמור, מקפליי, טום וולינג, מגרש ביתי, אחת שיודעת, צ'אד מייקל מורי ועוד מעט של פריימינג הנלי את עוקבת אחריהם בטוויטר? ברור!! איזה עוד להקות את ממש אוהבת? You Me At Six מדינה מעודפת: גרמניה או אנגליה באיזה מדינות היית? הייתי בהרבה מדינות באירופה כי גרתי שם אז טיילתי. בפירוט: גרמניה (שם גרתי), שוויץ, אוסטריה, דנמרק, הולנד, איטליה, בלגיה ועוד כמה... באיזה כיתה את? ח' בת כמה את? 13 מה היה הציון האחרון שקיבלת? 95 בהכתבה באיזה מקצוע? ערבית שיעור אהוב: אנגלית שיעור שנוא: ספורט ומתמטיקה צבע שיער: חום צבע עיניים: בבוקר אפור ירוק, אחר הצהרים אפור כחול דה מיין או אטל? ATL אלכס או ג'אק? אלכס וג'אק, חייבת לבחור? אז ג'אק אלכס או ריאן?אלכס אלכס או זאק? אלכס ג'אק או זאק? ג'אק ג'אק או ריאן? ג'אק ריאן או זאק? זאק, חייבים להודות שהוא חתיך יותר