הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

להלהלה... איזה מהר הזמן עובר
יאללה, הסבר ונמשיך: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. והקורבן השבוע... סיון (Purpleminnie)
- - - תהנו.

dafnashz

New member
ממממ סיון....

היי ^^ מה המצב? יש לך מבחן השבוע? התחלת להתכונן? מה המקצוע השנוא עלייך? מקצוע אהוב (אם יש)? יום אהוב בשבוע? ולמה? קראת הארי פוטר? אם כן איזה ספר הוא האהוב עלייך? קראת דמדומים? מה את חושבת על כל השיגעון של זה? מה את חושבת על ג'סטין ביבר? וליידי גאגא? להקה אהובה? צבע אהוב? מאכל אהוב? סדרה אהובה? שיר אהוב? את מי מאטל את הכי אוהבת? ראית את הדיוידי שלהם? נכון הם ממש מצחיקים? מה היית עושה אם היית פוגשת אותם? אם היו נותנים לך לבחור מקום לטוס אליו, לאן היית טסה? איפה את הכי רוצה להיות עכשיו? מי הבן אדם שהכי חסר לך עכשיו? את באה למפגש? מה התוכניות שלך לחנוכה? איזה דאורדורנט את משתמשת? P: ובושם? אם את משתמשת את שמה בדרך כלל לק? יש לך חיה כלשהי? אם כן איזו? איך קוראים לו\לה? היית שמה אוגר במיקרו אם היו נותנים לך 5000 שקל? מה העונה האהובה עלייך בשנה? טוב נגמרו לי הרעיונות......

purpleminnie

New member
הלו ../images/Emo13.gif

היי ^^ היי גם לך מה המצב? חיה ונושמת יש לך מבחן השבוע? היה לי היום בהיסטוריה, מחר בפיזיקה ויהיה עוד אחד או שניים אם אני לא טועה התחלת להתכונן? התכוננתי חמש דקות אם זה נחשב למשהו
מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה - בגלל המורה מקצוע אהוב (אם יש)? מורשת = שיעור חופשי יום אהוב בשבוע? שישי, שבת (ברור)
ולמה? יוצאים לבלות עם חברות וכל מיני דברים, ובשבת אני ישנה המון קראת הארי פוטר? לא את כולם רק ארבעה אם כן איזה ספר הוא האהוב עלייך? החמישי קראת דמדומים? לא, חברות שלי קמצניות, לא הלוו לי מה את חושבת על כל השיגעון של זה? overrated מה את חושבת על ג'סטין ביבר? בכללי אני לא חושבת עליו, לא מתה עליו (בלשון המעטה) וליידי גאגא? היא סבבה להקה אהובה? You Me At Six, All Time Low (מן הסתם) צבע אהוב? כחול, סגול, אל תאלצו אותי לבחור ביניהם מאכל אהוב? קרוקט (מאכל הולנדי) או אוכל איטלקי סדרה אהובה? One Three Hill שיר אהוב? אין - אני אוהבת יותר מדי שזה כל הזמן משתנה את מי מאטל את הכי אוהבת? קשה לבחור, נלך על ג'ק ראית את הדיוידי שלהם? כן!!! נכון הם ממש מצחיקים? קרעו אותי מצחוק מה היית עושה אם היית פוגשת אותם?
מתעלפת \ מתאבדת אם היו נותנים לך לבחור מקום לטוס אליו, לאן היית טסה? גרמניה, גרתי שם פעם ואני ממש רוצה לגור שם עכשיו (הייתה לי הזדמנות ופספתי
) מצדי שישלחו אותי לפנימיה שם (ועכשיו התירוץ של המתבגרים) גם ככה אף אחד לא מבין אותי בחור הזה. איפה את הכי רוצה להיות עכשיו? גרמניה או אנגליה מי הבן אדם שהכי חסר לך עכשיו? אממ... החברים העתידיים שלי מהפנימיה חחח את באה למפגש? לצערי לא
לא מרשים לי מה התוכניות שלך לחנוכה? אולי יומיים טניס אבל אמא שלי רוצה לטוס לפריז (אני ממש בעד) איזה דאורדורנט את משתמשת? P: קרליין ובושם? אם את משתמשת. מי גוף של ללין את שמה בדרך כלל לק? לפעמים יש לך חיה כלשהי? לא, אבל היו לי דגים ואוגרים אם כן איזו? תאמת הייתי רוצה לובסטר או נחש (זה לא עונה כל כך על השאלה אבל נתגבר) איך קוראים לו\לה? ללובסטר הייתי קוראת לקסי (הוא יהיה גיי) ולנחש סנייפ (?) היית שמה אוגר במיקרו אם היו נותנים לך 5000 שקל? כל עוד זאת לא האוגרת שלי מה העונה האהובה עלייך בשנה? חורף, שלג, קור |עוד שנייה פורצת בבכי|
טוב נגמרו לי הרעיונות......

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifמוחעחע! בואי בואי לאמא!

סתם.
טוב בוא נמציא לך כמה שאלות בסקסיות וחשובות.XDD מין: שם: גיל: ישוב: תאריך לידה: כינוי: אקנה(?):WTF? - על תעני על זה. מזל: ז'אנר מוזיקה אהוב: חיית מחמד?: תחביבים: מידת נעליים?: לא, אני סתם צוחקת. D: משקפי ראייה?: צבע עיניים: אין לי כוח לחרבש עוד.XD אולי אח"כ. ^^

purpleminnie

New member
באתי ../images/Emo6.gif

סתם. טוב בוא נמציא לך כמה שאלות בסקסיות וחשובות.XDD מין: נקבה שם: סיון גיל: 13.4 ישוב: חיפה תאריך לידה:3.7 כינוי: יש לי הרבה כי חברה שלי פשוט ממציאה כינויים כל חמש דקות אז תקחו נשימה עמוקה, בעצם לא צריך, אני ארשום רק חמישה והכינויים הם: Purple, MInnie, Jeckel, Bitch, Retard אקנה(?):WTF? - על תעני על זה. למזלי לא חחח מזל: סרטן ז'אנר מוזיקה אהוב: רוק (בכללי מאוד) ובקטנה, רוק אלטרנטיבי, פאנק, מטאלקור חיית מחמד?: לא תחביבים:מוזיקה מידת נעליים?: 37/38/39 לא, אני סתם צוחקת. D: משקפי ראייה?: היו לי פעם צבע עיניים: אפור ירוק בבוקר ובערב אפור כחול אין לי כוח לחרבש עוד.XD אולי אח"כ. ^^

StayAwake

New member
סיוןDDD:

היי! מה קורה? מה חדש? חבר להקה אהוב: שיר אהוב: אלבום אהוב: כמה דיסקים שלהם יש לך? פוסטרים? את עוקבת אחריהם בטוויטר? איזה עוד להקות את ממש אוהבת? מדינה מעודפת: באיזה מדינות היית? באיזה כיתה את? בת כמה את? מה היה הציון האחרון שקיבלת? באיזה מקצוע? שיעור אהוב: שיעור שנוא: צבע שיער: צבע עיניים: דה מיין או אטל? אלכס או ג'אק? אלכס או ריאן? אלכס או זאק? ג'אק או זאק? ג'אק או ריאן? ריאן או זאק? וזהוD:

purpleminnie

New member
חנה XD

היי! ווהיי מה קורה? סבבה מה חדש? מכה כחולה מתחת לגב חבר להקה אהוב: ג'ק, אבל אני אוהבת את כולם, אני סתם זורקת שם ברנדומליות שיר אהוב: של ATL? התנגדות, מה זאת השאלה הקשה הזאת? אני שומרת על זכות השתיקה אלבום אהוב: אממ... Hold Me Down - You Me At Six כמה דיסקים שלהם יש לך? 2 פוסטרים? שלהם לא, אבל יש לי של פראמור, מקפליי, טום וולינג, מגרש ביתי, אחת שיודעת, צ'אד מייקל מורי ועוד מעט של פריימינג הנלי את עוקבת אחריהם בטוויטר? ברור!! איזה עוד להקות את ממש אוהבת? You Me At Six מדינה מעודפת: גרמניה או אנגליה באיזה מדינות היית? הייתי בהרבה מדינות באירופה כי גרתי שם אז טיילתי. בפירוט: גרמניה (שם גרתי), שוויץ, אוסטריה, דנמרק, הולנד, איטליה, בלגיה ועוד כמה... באיזה כיתה את? ח' בת כמה את? 13 מה היה הציון האחרון שקיבלת? 95 בהכתבה באיזה מקצוע? ערבית שיעור אהוב: אנגלית שיעור שנוא: ספורט ומתמטיקה צבע שיער: חום צבע עיניים: בבוקר אפור ירוק, אחר הצהרים אפור כחול דה מיין או אטל? ATL אלכס או ג'אק? אלכס וג'אק, חייבת לבחור? אז ג'אק אלכס או ריאן?אלכס אלכס או זאק? אלכס ג'אק או זאק? ג'אק ג'אק או ריאן? ג'אק ריאן או זאק? זאק, חייבים להודות שהוא חתיך יותר

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, גם אני אשאל ../images/Emo13.gif

היי
כללי: מה שלומך ? מה חדש ? איך הולך עם הלימודים ? מחכה לחופשה של חנוכה ? בת כמה את ? באיזה כיתה את ? מאיפה את ? יש לה חיה כלשהי ? אם כן, איזו ? תחביבים: מה את מעדיפה - הארי פוטר / דמדומים ? ג'סטין ביבר / ליידי גאגא ?
אטל: באה למפגש פורום ? מתכננת לקחת חלק בסרטון ? כמה זמן את אוהבת את אטל ? כמה זמן את בפורום ? מיהו חבר הלהקה האהוב עלייך מבין ארבעתם ? מהו הדיסק האהוב עלייך ? מהו השיר האהוב עלייך ?
דברים אהובים ושנואים: מקצוע אהוב / מקצוע שנוא ? צבע אהוב ? יום אהוב בשבוע / יום שנוא בשבוע ? ספר אהוב ? סרט אהוב ? להקות אהובות (חוץ מאטל) ? מאכל אהוב / מאכל שנוא ? מוזיקה אהובה / מוזיקה שנואה ? - - - תהני

purpleminnie

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היי כללי: מה שלומך ? סבבה מה חדש ? ג'ינסים, משחת שיניים, חחח איך הולך עם הלימודים ? מצוין
מחכה לחופשה של חנוכה ? מאוד, חייבת לישון בת כמה את ? 13 באיזה כיתה את ? ח' מאיפה את ? חיפה יש לה חיה כלשהי ? אם כן, איזו ? לא תחביבים: מה את מעדיפה - הארי פוטר / דמדומים ? הארי פוטר - קלאסיקה ג'סטין ביבר / ליידי גאגא ? ליידי גאג אטל: באה למפגש פורום ? אני לא יכולה
מתכננת לקחת חלק בסרטון ? כפי שאמרתי אני לא באה
כמה זמן את אוהבת את אטל ? הרבה, לא זוכרת בדיוק כמה זמן את בפורום ? חודשיים, שלושה מיהו חבר הלהקה האהוב עלייך מבין ארבעתם ? ג'אק מהו הדיסק האהוב עלייך ? Nothing Personal מהו השיר האהוב עלייך ? Remembering Sunday, Too Much, Poppin Champagne דברים אהובים ושנואים: מקצוע אהוב / מקצוע שנוא ? אנגלית \ מתמטיקה, ספורט צבע אהוב ? כחול וסגול יום אהוב בשבוע / יום שנוא בשבוע ? שישי - שבת \ שני ספר אהוב ? משחקי הרעב סרט אהוב ? דטרויט רוק סיטי, סרט ענק
להקות אהובות (חוץ מאטל) ? You Me At Six, Bring Me The Horizon, Good Charlotte, Paramore, Kids In Glass Houses, The Maine, The Blackout, Linkin Park, 30 Seconds To Mars... מאכל אהוב / מאכל שנוא ? קרוקט - מאכל הולנדי, אוכל איטלקי \ חומוס ובמבה מוזיקה אהובה / מוזיקה שנואה ? רוק אלטרנטיבי, כבד... \ פופ, מזרחית (מתעבת ברמות) - - - תהני

למעלה