הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הסבר קצר, ונמשיך: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. והקורבן השבוע היא... דפנה (dafnashz)
- - - תהנו.

StayAwake

New member
דפנהDDD:

היי! מה קורה? הכל בסדר? משהו חדש? בת כמה את? כיתה? מאיפה? יורד אצלך גשם? את אוהבת גשם? וחורף? קיץ? איזה עונה את מעדיפה? בגדים ארוכים או קצרים? להקה אהובה: את בעוד פורומים חוץ מזה? מה החג האהוב עלייך? היית פעם בחו"ל? איפה? כמה זמן? איפה את רוצה לגור כשתהיי גדולה? יש לך חיות מחמד? שיר אהוב של אטל: שיר שתקוע לך בראש (בלי קשר לאטל
): חבר להקה אהוב של אטל: סרט אהוב: ספר אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: יש לך יס או הוט? אני לא חושבת שיש לי אותך בפייסבוק
וזהו.. סורי שהשאלות מעורבבות ככה

dafnashz

New member
עונה

היי! מה קורה? הכל טוב הכל בסדר? כן משהו חדש? לא ממש, רק קיבלתי כסף מסבתא D: בת כמה את? 16 ו7 חודשים כיתה? י"א
מאיפה? יהוד :S יורד אצלך גשם? עכשיו לא אבל ירד בבוקר ופיספסתי :( את אוהבת גשם? כןןןןן!!! *-*
וחורף? כן D: קיץ?לא :\ איזה עונה את מעדיפה? חורף. הכי כיף שיורד גשם וקר עם שמיכת פוך
ושוקו
בגדים ארוכים או קצרים? ארוכים להקה אהובה: simple plan את בעוד פורומים חוץ מזה? בסימפל פלאן סוג של מה החג האהוב עלייך? פסח היית פעם בחו"ל? כן איפה? ארהב, צרפת, איטליה, שוויץ, פינלנד (אל תשאלו למה), אוסטריה, הולנד כמה זמן? הרוב זה היה שבועיים איפה את רוצה לגור כשתהיי גדולה? ארה"ב או אנגליה רוב הסיכוי שזה לא יקרה ואני אשאר פה..... :\ יש לך חיות מחמד? כן! כלב
שיר אהוב של אטל: damned if i do ya שיר שתקוע לך בראש (בלי קשר לאטל): the maine- right girl חבר להקה אהוב של אטל: אלכס
סרט אהוב: פיטר פן ספר אהוב: הארי פוטר השישי סדרת טלוויזיה אהובה: על טבעי....דין
יש לך יס או הוט? יס אני לא חושבת שיש לי אותך בפייסבוק. גם אני לא. dafna shpatz. את מוזמנת להוסיף ^^ וזהו.. סורי שהשאלות מעורבבות ככה

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifפיטר פן,הארי פוטר,דין,חורףD: ../images/Emo221.gif

בכלל כל מה שאמרתXD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, גם אני אשאל. ../images/Emo13.gif

אהלן :) מה שלומך ? מה חדש ? בת כמה את ? מאיפה את ? באיזה כיתה את ? איך חופשת חנוכה ? אוהבת לאכול סופגניות ? עם ריבה / בלי ריבה ? נתנו לך שיעורים לחופש ? איזה מקצוע את הכי אוהבת ללמוד ? ואיזה פחות ? מה את מעדיפה - הארי פוטר או דמדומים ? ראית את הסרט האחרון של הארי פוטר ? אם כן, מה דעתך ? את אוהבת לקרוא ספרים ? מה הספר האחרון שקראת ? מה הסרט שאת הכי אוהבת ? מה העונה הכי אהובה עלייך בשנה ? מה הצבע האהוב עלייך ? מה החג האהוב עלייך ? יש לך חיית מחמד ? אם כן, איזו ? איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? מהו האלבום המועדף עלייך ? חבר להקה אהוב מאטל ? - - - תהני

dafnashz

New member
עונה D:

אהלן :) מה שלומך ? בסדר מה חדש ? גיליתי ששוב אני לא יודעת מתמטיקה בת כמה את ? 16 ו7 חודשים מאיפה את ? יהוד באיזה כיתה את ? י"א איך חופשת חנוכה ? בסדר, יכול היה להיות יותר טוב בלי כל השיעורים האלו אוהבת לאכול סופגניות ? כן!! *-* עם ריבה / בלי ריבה ? בלי. איכס עם ריבה נתנו לך שיעורים לחופש ? כן מלא :( איזה מקצוע את הכי אוהבת ללמוד ? ואיזה פחות ? אין מקצוע שאני אוהבת....אני הכי שונאת מתמטיקה מה את מעדיפה - הארי פוטר או דמדומים ? הארי פוטר כמובן. ראית את הסרט האחרון של הארי פוטר ? אם כן, מה דעתך ? כן!! הוא ממש טוב. עוקב אחרי הספר את אוהבת לקרוא ספרים ? מה הספר האחרון שקראת ? כן מאוד. burned-house of night מה הסרט שאת הכי אוהבת ? פיטר פן XP מה העונה הכי אהובה עלייך בשנה ? חורף..... מה הצבע האהוב עלייך ? אממ שחור וסגול מה החג האהוב עלייך ? פסח יש לך חיית מחמד ? אם כן, איזו ? יאפ, כלב איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? הרבה: simple plan, her bright skies, three days grace, bullet for my valentine, the maine, you me at six, the pretty reckless, green day, hinder ועוד הרבה כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? לא יודעת...הרבה זמן מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? damned if i do ya מהו האלבום המועדף עלייך ?NP חבר להקה אהוב מאטל ?אלכס

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif יאללה גם אני רוצה

סורי אם אני חוזרת על שאלות של אנשים XD היייייי !! מה קורה ? איך עבר היום ? נהנת מהמזג אוויר ? חם או קר ? ירוק או צהוב ? כתום או אדום ? כחול או לבן ? סגול או ורוד ? סוג פלאפון ? תוכנית טלויזיה אהובה ? דמות מהתוכנית ? סרט ? ספר ? עיתון ? ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך- יודעת לשמור סודות ? שורה אוהבה משיר של אטל ? ומשיר של להקות/ זמרים / זמרות וכו' ? זהו ... XD אין לי יותא שאלות XD ביייייייייייייייייייייי ! DDDDD:

dafnashz

New member
עונה ../images/Emo6.gif

היייייי !! הייי XP מה קורה ? הכל סבב איך עבר היום ? מעולה, עברתי תיאוריה D: נהנת מהמזג אוויר ? לא ממש, הייתי רוצה שיהיה יותר קר וגשום....
חם או קר ? קר ירוק או צהוב ? ירוק שליטה כתום או אדום ? אדום כחול או לבן ? כחול סגול או ורוד ? סגול סוג פלאפון ? אין לי מושג אבל הוא ענתיקה תוכנית טלויזיה אהובה ? על טבעי דמות מהתוכנית ? דין
סרט ? פיטר פן אני מכורה לדיסני ספר ? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם עיתון ? הארץ? לא יודעת זה היחיד שאני קוראת ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך- פעם, אבל פעם שהייתי בכתה ו אהבתי את הילארי דאף (את המוזיקה שלה) איזה עצוב זה......
יודעת לשמור סודות ? יאפ
שורה אוהבה משיר של אטל ? you made me do it and i dont like dancing in the alley with the street rat night life באקוסטי הקול של אלכס פשוט מושלם שהוא שר את זה ומשיר של להקות/ זמרים / זמרות וכו' ? tell me whats wrong with society when everywhere i look i see rich guys driving big SUVws while kids are starving in the streets מסימפל פלטן crazy זהו ... XD אין לי יותא שאלות XD ביייייייייייייייייייייי ! DDDDD:

2MayaN2

New member
הלווווו ../images/Emo221.gif

מה נשמע?D: איך עובר החופש? איך בלימודים? שונאת את י"א? אם אני יגיד לך שאני גרה קרוב אלייך תחשבי שאני קריפית?
ממתי את מכירה את אטל? איך הגעת לפורום? איזה עוד להקות את אוהבת? יש אחים\אחיות? (תסלחי לי אם אני חוזרת על שאלות עדיין לא קראתי הכל) תוכנית אהובה: אתר שאת מבלה בו הכי הרבה זמן: איפה הכי היית רוצה לגור? ולאיפה הכי היית רוצה לנסוע? יש תחביבים מיוחדים? קוראת עכשיו משהו? אם כן מה? באיזה מקצוע את הכי טובה? ועל איזה מקצוע היית מוותרת? יום או לילה? במבה או ביסלי? בריכה או ים? שיער חלק או מתולתל? שישי או שבת? אטל או אטל?D: ~זהו! סורי על השאלות המטומטמות~

dafnashz

New member
^-^

מה נשמע?D: אני עייפה איך עובר החופש? חביב, היה יכול להיות יותר טוב אם לא היו לי הרבה שיעורים איך בלימודים? בסדר, קצת קשה שונאת את י"א? כן -_- אם אני יגיד לך שאני גרה קרוב אלייך תחשבי שאני קריפית? טוב כבר אמרתי לי היום ולא ממתי את מכירה את אטל? אין לי מושג, הרבה זמן איך הגעת לפורום? וואי אני ממש לא זכרת :\ איזה עוד להקות את אוהבת? simple plan, her bright skies, bullet, three days grace ועוד שכבר רשמתי יש אחים\\אחיות? יאפ, אח ואחות ושניהם גדולים ממני (תסלחי לי אם אני חוזרת על שאלות עדיין לא קראתי הכל) תוכנית אהובה: על טבעי אתר שאת מבלה בו הכי הרבה זמן: נראה לי זה ופייסבוק איפה הכי היית רוצה לגור? ניו יורק ולאיפה הכי היית רוצה לנסוע? לוס אנג'לס, לבקר חבר יש תחביבים מיוחדים? יאפ כדורסל קוראת עכשיו משהו? אם כן מה? הארי פוטר וחדר הסודות באיזה מקצוע את הכי טובה? לפי הציונים השנה אזרחות ועל איזה מקצוע היית מוותרת? מתמטיקה :S יום או לילה? אממ זה משתנה במבה או ביסלי? ברור שביסלי בריכה או ים? ים שיער חלק או מתולתל? חלק *-* שישי או שבת? שבת אטל או אטל?D: אטל?

למעלה