הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

להלהלה... הוראות: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. קורבן השבוע... אלי (Fool With Dreams)
- - - תהנו.

purpleminnie

New member
אלי \ קבב

היי מה קורה? באיזה כיתה את? מאיפה? גיל? שמת לב שהיום זה 12.12.10? את רואה יומני הערפד? ומגרש ביתי? משהו חדש לאחרונה? אייפוד (עזרתי לך) כמה דיסקים (אלבומים) יש לך? הזמנת מהאינטרנט? היית בהופעה של לינקין פארק? ושל 30 Seconds To Mars? באיזה הופעות היית? כמה פעמים צבעת את השיער? באיזה צבעים? את מחליקה את השיער? ירד אצלך הרבה גשם היום? זה הרס לך את ההחלקה? איך הכינוי קבב הגיע? את נהנית מסבל של אחרים? סרט אחרון שראית? הקפוצ'ון שלך מהוט טופיק כבר הגיע? את אוהבת את המגזין קראנג? כמה עלה לך המנוי? יש לך עוד חיית מחמד חוץ מצ'ארלי? את כותבת צ'ארלי או צ'רלי? ואנס או אולסטאר? A Day To Remember או Bring Me The Horizon? Kigh או Ymas? טסה לאנשהו בקרוב? לאן כבר טסת? אז כמה זמן כבר את אוהבת את אטל ? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? מהו האלבום המועדף עלייך ? חבר להקה מועדף? אז סיימתי לחפור לך, תהני לענות
נ.ב. נכון תמונה מצחיקה?

עונה ../images/Emo6.gif

היי היי
מה קורה? בסדר מה איתך?
באיזה כיתה את? י'
מאיפה? אני חייבת להגיד? נתניה
גיל? 15 ו4 חודשים ו6 ימים (דייקנית שכמותי) שמת לב שהיום זה 12.12.10? כן!!!!!!! פתאום בשיעור מתמטיקה אמרתי לחברה שלי שזה תאריך מגניב את רואה יומני הערפד? התחלתי ומשום מה הפסקתי
ומגרש ביתי? לא... משהו חדש לאחרונה? אייפוד (תודה על העזרה
), דיסק של 3DG, חולצות, מגפיים, כפפות.... כמה דיסקים (אלבומים) יש לך? של אטל? ישלי את הדיוידי(דלוקס)
לא של אטל.... אמ... Framing Hanley - A Promise To Burn YM@6 - Hold Me Down KIGH - Dirt 3DG - Life Starts Now הזמנת מהאינטרנט? את הדיסקים? חלק מהם
היית בהופעה של לינקין פארק? לא.. אנלא ממש אוהבת לינקין... ושל 30 Seconds To Mars? גם לא... אני אוהבת רק חלק מהשירים שלהם + באותו יום חגגתי יומולדת מאוחר
באיזה הופעות היית? הראשונה של סימפל... כמה פעמים צבעת את השיער? אמ.... נראלי ש7 פעמים... באיזה צבעים? ורוד, סגול, כחול, אדום, בלונד והצבע הטבעי שלי כשהייתי צריכה להחזיר את הצבע
את מחליקה את השיער? הפסקתי להחליק לפני חודש
ירד אצלך הרבה גשם היום? ברמה מטורפת!!!! אשכרה אני וחברה שלי דפקנו ספרינט מהתחנה שלנו כשהגענו! וגם די פחדתי בהסעה כי כמובן שירד מבול לא נורמלי בזמן שאנחנו על הכביש בין הרצליה ונתניה
ואפילו עכשיו יורד!
זה הרס לך את ההחלקה? לא
איך הכינוי קבב הגיע? ממה שאני זוכרת... בטעות קראתי לחברה שלי - שלי, ג'לי אז חברה אחרת החליטה שאני קבב
עכשיו זה קרה לפני שנתיים והילדה שהחליטה שאני קבב לא זוכרת למה היא החליטה ככה!
את נהנית מסבל של אחרים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סרט אחרון שראית? ג'קאס 3D!!!!!!!!! סרט חובה! (רק אם את כבר מכירה ואוהבת את ג'קאס כמובן
) הקפוצ'ון שלך מהוט טופיק כבר הגיע? לא... שלחתי אותו לדודים שלי באנגליה והם רק באים ביום שני הבא... אז כנראה אני אקבל אותו עוד שבוע... את אוהבת את המגזין קראנג? חחח כן
כמה עלה לך המנוי? אמ... משהו כמו 700 לשנה... יש לך עוד חיית מחמד חוץ מצ'ארלי? כן. ישלנו ארנב בן 8 שקוראים לו צ'יפסטר, שרקן בן שנה בערך שקוראים לו פאנקי, וחזירה בת 23 בשם ירדן(סתם אינלנו חזירה... זאת אחותי
) את כותבת צ'ארלי או צ'רלי? צ'רלי. כי הוא כ"כ מאגניב
ואנס או אולסטאר? אולסטאר ADTR או BMTH? אמ... כנראה אה דיי... Kigh או Ymas? לא! השאלה האולטימטבית! אין מענה
טסה לאנשהו בקרוב? כנראה בקיץ אני אהיה אצל דודים שלי לשבוע/יים... לאן כבר טסת? רק למנצ'סטר... אז כמה זמן כבר את אוהבת את אטל ? שנתיים
מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? ושוב...
מהו האלבום המועדף עלייך ? שלהם? אמ....
חבר להקה מועדף? ושוב!
אז סיימתי לחפור לך, תהני לענות נ.ב. נכון תמונה מצחיקה? כן!!!!!!!!!!!!!!! גנבתי!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני גם רוצה ../images/Emo3.gif

אהלן
מה שלומך ? מה חדש ? איך החיים ? איך בלימודים ? בת כמה את ? מאיפה את ? נכון שאת מאוד אוהבת את צ'רלי ? ואת האייפוד החדש שלך ? ואת הדיסק של TDG שקנית ? מה היום שאת הכי אוהבת בשבוע ? אוהבת ללמוד ? מה המקצוע האהוב עלייך ? והשנוא ? את אוהבת את החורף ? ירד אצלך גשם ? מה הסרט האחרון שראית ? אהבת ? מה הספר האחרון שקראת ? אהבת ? מה הצבע שאת הכי אוהבת ? מה החג האהוב עלייך ? יש לך לק כרגע ? איזה צבע ? איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? מה השיר שאת פחות אוהבת ? מה האלבום המועדף עלייך ? יש לך דיסק שלהם ? מי החבר המועדף עלייך בלהקה ? - - - תהני

עונה קצת בדיליי ../images/Emo6.gif

אהלן
בונז'ור מה שלומך ? בסיידר מה איתך? מה חדש ? חוץ מהאייפוד והדיסק?
שבוע הבא יהיה קפוצ'ון *-* איך החיים ? סבירים
איך בלימודים ? נשים את זה ככה.. עד עכשיו ההורים שלי לא רצו לבוא לאסיפות הורים כי הם לא רוצים להמשיך לשמוע כמה אני טיפשה... ועכשיו אמא שלי רק מחכה לאסיפת ההורים הבאה כדי לשמוע כמה השתפרתי
בת כמה את ? מנטלית - 10. פיזית - 15 וכמעט חצי
מאיפה את ? חור שחור AKA נתניה נכון שאת מאוד אוהבת את צ'רלי ? קצת...
סתםסתם אני אוהבת את האידיוט השמן והעצלן
ואת האייפוד החדש שלך ? מאודדדד *-* ואת הדיסק של TDG שקנית ? מאודדדדדדדד *-* מה היום שאת הכי אוהבת בשבוע ? כנראה רביעי או חמישי... בקושי לומדת ונוסעת הביתה מוקדם
אוהבת ללמוד ? לא!
מה המקצוע האהוב עלייך ? והשנוא ? האהוב?... כנראה אנגלית... או שהיסטוריה! שנוא?... ספורט, מתמטיקה, ביולוגיה(שמכריחים את הכיתה שלי ללמוד) את אוהבת את החורף ? כן
ירד אצלך גשם ? ביומיים האחרונים לא...
מה הסרט האחרון שראית ? אהבת ? ג'קאס 3D, מאוד! מה הספר האחרון שקראת ? אהבת? How Could She? ספר מממש יפה *-* מה הצבע שאת הכי אוהבת ? כנראה סגול
מה החג האהוב עלייך ? פורים
יש לך לק כרגע ? איזה צבע ? לא שמה לק... איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? 3DG, Framing Hanley, Breathe Carolina, KIGH, YM@6 ועוד מלאמלאמלא כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? בערך שנתיים
מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? בלתי אפשרי לי לבחור!
מה השיר שאת פחות אוהבת ? כנראה טו מאץ'... מה האלבום המועדף עלייך ? אחת השאלות הכי קשות! הדיסקוגרפיה!
יש לך דיסק שלהם ? רק את הדיוידי
מי החבר המועדף עלייך בלהקה ? ~שילוב שנון של כל השמות שלהם~ - - - תהני
נהניתי

למעלה