הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הוראות: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. והקורבן השבוע... עדי (Adi641)
- - - תהנו.

StayAwake

New member
עדיייי!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היי! מה קורה? הכל טוב? משהו מעניין שקרה היום בבית ספר: מורה אהוב: שיעור אהוב: להקה אהובה: שיר אהוב של הלהקה: שיר אהוב של אטל: חבר להקה אהוב של אטל: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: איזה פלאפון יש לך? של איזה חברה? יש לך הוט או יס? ערוץ אהוב: סדרה אהובה: את רואה סדרות באינטרנט? איזה וינדואוז יש לך? צבע אהוב: צבע שנוא: עונה אהובה: עונה שנואה: חום או קור? יש לך חיית מחמד? כמה אחים יש לך? מה הגילאים שלהם? מה היה הציון האחרון שקיבלת במבחן? וזהוווD: שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif עונה:

היי! היייייי :) מה קורה? מצויין הכל טוב? בהחלט כן משהו מעניין שקרה היום בבית ספר: חח מלא דברים מצחיקים!! חכו לסכמ"ש D: מורה אהוב: אממ... המורה לכלכלה והמורה לתקשורת שיעור אהוב: אנגלית, כלכלה, תקשורת, גם קצת לשון השנה.. להקה אהובה: הכי בעולם- גוד שארלוט! והשאר זו רשימה ארוכה, אבל בערך מה שכולן בפורום שומעות שיר אהוב של הלהקה: Hold On- Good Charlotte שיר אהוב של אטל: כולם! (גם too much ) אבל נכון להיום הכי אני אוהבת את poison חבר להקה אהוב של אטל: ג'אלכס
שחקן אהוב: הית' לדג'ר (ז"ל) שחקנית אהובה: בריטני מרפי (ז"ל).. מה יש לי משחקנים מתים? סרט אהוב: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך. ספר אהוב: שלומצי כותבת יומן. קראתי אותו 3 פעמים. איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון w595 של איזה חברה?סוני אריקסון יש לך הוט או יס? יס ערוץ אהוב: MTV, Yes Stars Comedy סדרה אהובה:המפץ הגדול את רואה סדרות באינטרנט? כן!! יומני הערפד, על טבעי.... איזה וינדואוז יש לך? בחלק מהמחשבים את החדש ובחלק את הישן... צבע אהוב: אפור!! צבע שנוא: ורוד... :S עונה אהובה: חורף!!
עונה שנואה: קיץ :/ חום או קור? קור יש לך חיית מחמד?כלבה וחתולה כמה אחים יש לך? 2 גדולים ואחת קטנה, סה"כ 3. מה הגילאים שלהם? 21, 20, 13 מה היה הציון האחרון שקיבלת במבחן?79 בביולוגיה... :/

2MayaN2

New member
Come on../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

שלום
מה המצב? איך עבר היום? איך בלימודים בכללי? את יודעת שיהיה טוב נכון?
נכון שמפגש הבא את באה?D: יש בע"ח בבית? מנגנת על משהו? לאיזה סגנון מוזיקה את לא מתחברת? את יודעת מה תרצי לעשות בעתיד? נכון שאת תזכי לראות את אטל?D: מה הדבר הראשון שאת מסכתלת עליו בבן אדם? כמה זמן את בתפוז? לאיזה כיתה היית חוזרת? לאיזה מקום בעולם היית עוברת? לאן לא היית עוברת? מה הדבר הכי כיף שעשית היום?:) קולה או נסטי? במבה או ביסלי? חום או קור? בוקר או לילה? אטל או דה מיין? מבחן או עבודה? אטל או אטל?D: זהו

Adi641

New member
../images/Emo113.gif עונה

שלום. הייי מה המצב? מצוננת, אבל סבבה :) איך עבר היום? מעולה! היינו בהצגה ממש מצחיקה D: איך בלימודים בכללי? ירידה בציונים, אבל חות מזה לא רע את יודעת שיהיה טוב נכון? ברור! נכון שמפגש הבא את באה?D: וודאי. את באה? יש בע"ח בבית? כלבה וחתולה מנגנת על משהו? לצערי לא... רוצה ללמוד גיטרה לאיזה סגנון מוזיקה את לא מתחברת? פופ ומזרחי את יודעת מה תרצי לעשות בעתיד? פסיכולוגית של בני נוער ופראמדיקית מתנדבת נכון שאת תזכי לראות את אטל?D: אני בהחלט מקווה שכן! מה הדבר הראשון שאת מסכתלת עליו בבן אדם? פנים, עם דגש על עיניים ואם הוא מחייך או לא כמה זמן את בתפוז? אממ... נאי לא טובה במתמטיקה.. כמה חודשים :) לאיזה כיתה היית חוזרת? ו'!!!!! לאיזה מקום בעולם היית עוברת? ארה"ב/גרמניה/הולנד לאן לא היית עוברת? דרום אמריקה.. לא מתחברת לאיזור מה הדבר הכי כיף שעשית היום?:)ראיתי הצגה ממש מצחיקה! קולה או נסטי? נסטי! שונאת קולה! במבה או ביסלי? במבה! חום או קור? קור!!!!! בוקר או לילה? לילה אטל או דה מיין? אטל ודה מיין. למה לבחור כשאפשר גם וגם? מבחן או עבודה? מבחן אטל או אטל?D: ברור שאטל!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם אני !!! ../images/Emo3.gif

אהלן
מה שלומך ? הכל בסדר ? מה חדש ? איך החיים שלך ? איך בלימודים ? התחילו לך המבחנים ? יש לך המון שיעורים/עבודות ? אם כן, אני מאחלת לך המון בהצלחה
בת כמה את ? מאיפה את ? מה המזל שלך ? מה היום שאת הכי אוהבת בשבוע ? אוהבת ללמוד ? מה המקצוע האהוב עלייך ? והשנוא ? את אוהבת את החורף ? מה הסרט האחרון שראית ? אהבת ? מה הספר האחרון שקראת ? אהבת ? מה הצבע שאת הכי אוהבת ? מה החג האהוב עלייך ? איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? מה הדבר האחרון שקנית ? מה השיר האחרון ששמעת ? את אוהבת לישון עד מאוחר ? כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? מה השיר שאת פחות אוהבת ? מה האלבום המועדף עלייך ? יש לך דיסק שלהם ? מי החבר המועדף עלייך בלהקה ? - - - תהני

Adi641

New member
../images/Emo113.gif עונה

מה שלומך ? הכל בסדר ? הכל מצויין, רק שאני קצת עייפה.. מה חדש ? אממ... כרדע כלום איך החיים שלך ? סבבה לגמרי איך בלימודים ? סביר D: התחילו לך המבחנים ?מזמן! והם לא נגמרים!!! יש לך המון שיעורים/עבודות ? יותר מהמון... אם כן, אני מאחלת לך המון בהצלחה תודה, גם לך
בת כמה את ? 15.8 מאיפה את ? קיבוץ הסוללים (עמק יזרעאל) מה המזל שלך ? טלה
מה היום שאת הכי אוהבת בשבוע ? שישי, כי אין לימודים ויש עוד יום חופש למחרת :) אוהבת ללמוד ? לא את הכל מה המקצוע האהוב עלייך ? והשנוא ? אהוב- תקשרות וכלכלה, שנוא- מתמטיקה את אוהבת את החורף ? הכי בעולם מה הסרט האחרון שראית ? אהבת ? לא זוכרת איך קראו לו... אבל הוא היה גרוע אז לא משנה D: מה הספר האחרון שקראת ? אהבת ? אני קוראת עכשיו ספר שנקרא אהבה אחרת, והוא טוב רק שהכתיבה בו לא משהו.. מה הצבע שאת הכי אוהבת ? אפור
מה החג האהוב עלייך ? פסח!! יומולדת! איזה להקות את אוהבת חוץ מאטל ? גוד שארלוט, דה מיין, בויז לייק גירל, 30 סקנדז טו מארס, סימפל פלאן, מיי דארקסט דייז.. (אין לי כוח לעבור לאנגלית....) חח ועוד ועוד.. מה הדבר האחרון שקנית ? 5 ספרים... מה השיר האחרון ששמעת ? אשם של סינרגיה... לא משנה מה יגידו אני ממש אוהבת אותם את אוהבת לישון עד מאוחר ? לא עד ממש מאוחר.. 11 ככה זה בד"כ מספיק בשבילי כמה זמן את כבר אוהבת את אטל ? לדעתי קצת פחות משנה מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? זה משתנה המון, אבל כרגע Poison מה השיר שאת פחות אוהבת ? אני לא בטוחה.. מה האלבום המועדף עלייך ? NP יש לך דיסק שלהם ? DVD נחשב? מי החבר המועדף עלייך בלהקה ? ג'אלכס! אל תכריחו אותי לבחור

למעלה