הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gifהקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הוראות: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. הקורבן השבוע: עדי (AdiA12)
- - - תהנו

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אממ.... כותרת? חח כמה שאלות

היייי מה קורה? איך היה היום בבית ספר? איזה מקצוע את הכי אוהבת? והכי שונאת? יש לך אחים? כמה? איך הכרת את אול טיים לואו? חבר להקה אהוב: חבר להקה הכי אהוב: שיר אהוב: שיר שנוא: אם הם יבואו לארץ (אמן
) נראה אותך שם? יש לך דיסק כלשהו שלהם? איזה עוד להקות את שומעת? שומעת מוזיקה בעברית? מכירה המפץ הגדול? רואה? נכון שזה מצחיק? אוהבת ערפדים? ראית דמדומים? ויומני הערפד? ודם אמיתי? אוהבת לקרוא? מה הספר האחרון שקראת? ממליצה? אממ.... זהו בינתיים :)

AdiA12

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היייי הלווווו D: מה קורה? הכל טוב :) איך היה היום בבית ספר? בסדר ^^ איזה מקצוע את הכי אוהבת? קולנוע
והכי שונאת? הכל! יש לך אחים? כן :) כמה? 2 איך הכרת את אול טיים לואו? מהבצד של יוטיוב ^~^ חבר להקה אהוב: זאק חבר להקה הכי אהוב: אלכס שיר אהוב: המון המון המון :) שיר שנוא: אני לא ממש שונאת שירים שלהם, יש כאלה שאני אוהבת פחות.. אם הם יבואו לארץ (אמן
) נראה אותך שם?
כמובן
יש לך דיסק כלשהו שלהם? הלוואי.. *~* איזה עוד להקות את שומעת? המון המון המון להקות לא מוכרות.. הכי אהובות חוץ מATL זה YMAS, FH, The Maine SP, BLG, Paramore, Asking Alexandria,אוונגד' ויש עוד המון שאני אוהבת
שומעת מוזיקה בעברית? לא. חוץ מליבירן, וגם זה כבר פחות. מכירה המפץ הגדול? לא >< רואה? לא >< נכון שזה מצחיק? לא רואה אז.. אממ.. >< אוהבת ערפדים? קצת מעצבן כל הרעש סביב זה.. ראית דמדומים? את הראשון כן ויומני הערפד? לא ודם אמיתי? לא אוהבת לקרוא? נדיר ביותר.. מה הספר האחרון שקראת? חלק מ"אחת שיודעת" ממליצה? כן, רק אני צריכה לסיים ><

2MayaN2

New member
~מתחקרת~ ../images/Emo221.gif

היי! מה קורה? איך עבר היום? משהו טוב שקרה היום: מקשיבה עכשיו למשהו? אם כן למה? איך הגעת לפורום?:) נהנית מכיתה י'? איך הגעת לתחום הצילום? צבע אהוב: באיזה צבע הקירות בחדר שלך? יש הרבה פוסטרים?
מה הסרט האחרון שראית? יש חיות מחמד?D: באיזה עוד פורומים את נמצאת? אממ זהו נראה לי..שיהיה לך אחלה יום

AdiA12

New member
תשובות הנחקרת ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היי! הלווו D: מה קורה? הכל טוב :) איך עבר היום? בסדר שכזה ^~^ משהו טוב שקרה היום: הצלחתי לנגן חלק מהריפ של asking alexandria, ראיתי קרוב משפחה שלי בהצגה בבצפר וסתם ידידים וחברות שלי :) מקשיבה עכשיו למשהו? אם כן למה? Santa stole my girlfriend של The Maine
איך הגעת לפורום?:) לא יודעת למה אבל הייתי ברשימה של הפורומים ופתאום ראיתי את הפורום D: נהנית מכיתה י'? ממ בערך כזה.. ^^ איך הגעת לתחום הצילום? פשוט.. תמיד אהבתי את זה.. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי משהו לזה..
צבע אהוב: אדום וטורקיז
באיזה צבע הקירות בחדר שלך? בעיקרון שמנת שכזה.. אבל עוד כמה חודשים אני עושה קצת שינויים בחדר אז זה יהיה בצבע אחר ^^ יש הרבה פוסטרים?
יש איזה 10.. ויש עוד כאלה שלא תלויים.. מה הסרט האחרון שראית? Where the #$&% Is Santa? יש חיות מחמד?D: לא.. באיזה עוד פורומים את נמצאת? סימפל פלאן ^^ אממ זהו נראה לי..שיהיה לך אחלה יום
גם לך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חהחהחה... ../images/Emo98.gif

אהלן
מה שלומך ? מה חדש ? איך החיים ? איך בלימודים ? אגב, שהיה בהצלחה
בת כמה את ? מאיפה את ? אוהבת ללמוד ? מה המקצוע שאת הכי אוהבת ? מה המקצוע שאת הכי שונאת ? יש לך הרבה מבחנים / עבודות / שיעורים ? מה המבחן האחרון שהיה לך ? מה הצבע שאת הכי אוהבת ? מה היום שאת הכי אוהבת ? אוהבת לקרוא ספרים ? מה הספר האחרון שקראת ? והסרט האחרון שראית ? את מחכה לתחילת שנת 2011 ? מאמינה במה שאומרים בקשר לשנת 2012 ? מאמינה בחייזרים ? מה את יותר מעדיפה - דמדומים / הארי פוטר ? ראית את הסרט האחרון של הארי פוטר ? מה דעתך ? את אוהבת לשמוע מוזיקה ? מה הסגנון האהוב עלייך ? איזה להקות את אוהבת חוץ מ- ATL ? מה השיר האחרון ששמעת ? את אוהבת חיות ? יש לך חיה כלשהי ? איך קוראים לה ? כמה זמן את אוהבת את אטל ? איך הכרת אותם ? מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? מה השיר שאת אוהבת פחות שלהם ? מה הדיסק שאת הכי אוהבת שלהם ? מיהו החבר להקה שאת הכי אוהבת ? - - - תהני.

AdiA12

New member
מוחעחעחע ../images/Emo98.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אהלן
היי D: מה שלומך ? סבבה :) מה חדש ? ממ כלום בעיקרון |: איך החיים ? בסדר שכזה איך בלימודים ? מה שבא לי להשקיע אני משקיעה ^~^ אגב, שהיה בהצלחה
תודה
בת כמה את ? 15 וחצי
מאיפה את ? רמת גן אוהבת ללמוד ? לא. מה המקצוע שאת הכי אוהבת ? קולנוע אני מניחה ^^ מה המקצוע שאת הכי שונאת ? הכל. בעיקר תנ"ך והיסטוריה
יש לך הרבה מבחנים / עבודות / שיעורים ? שיעורים יש אבל לא מעניין אותי ממש, מבחנים ועבודות יש הרבה
מה המבחן האחרון שהיה לך ? יום ראשון בפיסיקה. מחר במתמטיקה מה הצבע שאת הכי אוהבת ? אדום וטורקיז
מה היום שאת הכי אוהבת ? כבר אין לי מושג ממש |: אוהבת לקרוא ספרים ? זה נחמד אבל אני עצלנית מדי מה הספר האחרון שקראת ? חלק מאחת שיודעת.. >< והסרט האחרון שראית ? Where the #$&% Is Santa? את מחכה לתחילת שנת 2011 ? כן :) מאמינה במה שאומרים בקשר לשנת 2012 ? לא ממש.. מאמינה בחייזרים ? לא O_O מה את יותר מעדיפה - דמדומים / הארי פוטר ? אני לא אוהבת אף אחד מהם. אבל עדיף דמדומים אם אני חייבת לבחור ראית את הסרט האחרון של הארי פוטר ? מה דעתך ? איכס לא. אני פשוט שונאת הארי פוטר. זה עשה לי טראומה בילדות, אז זה לא מעניין אותי. את אוהבת לשמוע מוזיקה ? כמובן! D: מה הסגנון האהוב עלייך ? רוק, אימו, פאנק פופ, מטאל, סקרימו וכאלה בסגנון.. ^^ איזה להקות את אוהבת חוץ מ- ATL ? באמת שיש המוווון אבל העיקריות זה YMAS, FH, The Maine SP, BLG, Paramore, Asking Alexandria,אוונגד'.. אבל שוב, יש עוד המווון מה השיר האחרון ששמעת ? Ho Ho Hopefully של The Maine
את אוהבת חיות ? יש לך חיה כלשהי ? איך קוראים לה ? אני אוהבת חיות, למרות שלפעמים יש לי קצת פחד מחלקן. ואין לי חיה
כמה זמן את אוהבת את אטל ? בערך 3 וחצי שנים איך הכרת אותם ? מהבצד של יוטיוב :) מה השיר שאת הכי אוהבת שלהם ? יש המון.. אני אף פעם לא בוחרת שיר אהוב כי יש הרבה שאני אוהבת באותה מידה מה השיר שאת אוהבת פחות שלהם ? ממ לא יודעת יש כאלה שלא נשמעים משהו.. קל למצוא אותם, אני לא אציין שמות
מה הדיסק שאת הכי אוהבת שלהם ? NP :) מיהו החבר להקה שאת הכי אוהבת ? אלכס, אחריו זאק

dafnashz

New member
עדי

היי מה קורה? איך החיים? מה את עושה עכשיו חוץ למהיות בפורום? איזה שיר את שומעת עכשיו? מי הלהקה האהובה עלייך? חבר להקה אהוב של אטל? יצא לך להיות בהופעה פעם? של מי? קיץ או חורף? יום או לילה? היית פעם בחו"ל? ואם כן אז איפה? את רואה על טבעי? נכון זו סדרה גאונית? נכון דין יותר חתיך מסאם? אם את לא רואה כדאי לך לראות XP איזה דיסקים יש לך? את מתכוונת לקנות את האלבום החדש של אטל? את מאמינה בהורדה של דיסקים? מקום שאת הכי רוצה להיות עכשיו? בן אדם שאת הכי רוצה שיהיה איתך עכשיו? אממ זהו אין לי עוד רעיונות תהני ^^

AdiA12

New member
דפנה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

היי היי
מה קורה? בסדר כזה.. איך החיים? סבירים מה את עושה עכשיו חוץ למהיות בפורום? שותה מים >< איזה שיר את שומעת עכשיו? לא שומעת כרגע.. ממש כואב לי הראש
מי הלהקה האהובה עלייך? יש המון.. חבר להקה אהוב של אטל? אלכס ואחריו זאק יצא לך להיות בהופעה פעם? כן, הייתי ב4 הופעות של להקות שאני אוהבת :) של מי? סימפל פלאן (ב2 ההופעות בארץ), אוונסנס ו30STM . קיץ או חורף? חורף D: יום או לילה? ממ.. תלוי ביותר >< היית פעם בחו"ל? כן :) ואם כן אז איפה? לונדון, צרפת, הולנד, בלגיה, דנמרק D: את רואה על טבעי? לא נכון זו סדרה גאונית? לא רואה >< נכון דין יותר חתיך מסאם? אממ מי? >< אם את לא רואה כדאי לך לראות XP חח נחשוב על זה.. איזה דיסקים יש לך? וואי יש לי 20 דיסקים אז.. עזבי ^^ את מתכוונת לקנות את האלבום החדש של אטל? אם יגיע לארץ את מאמינה בהורדה של דיסקים? הורדה לא חוקית הכוונה, כן? אני לא בעד זה, אבל כרגע אין לי בדיוק כסף לממן הורדות חוקיות מקום שאת הכי רוצה להיות עכשיו? בריטניה.. *~* בן אדם שאת הכי רוצה שיהיה איתך עכשיו? הוא..

למעלה