הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

הוראות: בכל פעם מישהו אחר מהפורום נבחר כקורבן וחברי הפורום ישאלו אותו שאלות/שאלונים/חידות וכו'. הקורבן השבוע: ליהי/היילי (Xx Haley xX)
- - - תהנו

PnutButterNinja

New member
תתכונני לחפירה ....... D:

היי ! מה קורה ? את באה לפה הרבה ?? האם משפט ההתחלה הנ"ל עבד עליך ? XD או שאני צריכה להתחיל עם אנשים בדרך שונה ? אם כן , באיזו דרך ? האם ההטרדה המוזרה שלי מפחידה אותך ? מה דעתך על אלכס ? מה דעתך על ג'אק ? מה דעתך על ריאן ? מה דעתך על זאק ? מכירה את מיי כמיקל רומאנס ? אוהבת אותם ?? אם כן , איזה שיר את הכי אוהבת שלהם ? מי הבן אדם הכי חתיך לדעתך ? XD מה הציון הכי נמוך שלך אי פעם ?? מה הציון הכי גבוה שלך ? את אוהבת פיצה ? איזה תוספת על אוהבת על הפיצה ? איך הכרת את אטל ? איזה פלאפון יש לך ? על איזה שיר את הכי חופרת בזמן האחרון ? מה הדבר שהכי מעצבן אותך ? צבע אהוב ? מאכל אהוב ? צבע שנוא ? מאכל שנוא ? מה הדבר שגורם לך לחייך ? האם הלכת מכות ? :p ישלך פירסינג / עגילים ? האם היית עושה קעקוע ? אם אין לך פירסינג , האם היית עושה אחד ? ובאיזה מקום היית עושה אותו ? מה דעתך על ג'סטין ביבר ? טוב זה כל מה שעולה לי ביינתים ... האם נהנית מהחפירה החמודה שלי ? D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo262.gifעוונה!!! 3:

ואוו לא הייתי פה מלא זמן, מזל ששמעתי אותם ביוטיוב ונזכרתי בפורום.XD היי ! : היי לך! ^_^ מה קורה ? : האממ, חיים וכאלה. XD את באה לפה הרבה ?? : בזמן האחרון לא... \: האם משפט ההתחלה הנ"ל עבד עליך ? XD : רק בהקשר הפורום. XD או שאני צריכה להתחיל עם אנשים בדרך שונה ?: אני מציעה לך דרך יותר מקורית ושנונה. למרות שזה גם טוב, כי זה תמיד מעלה לי חיוך ואני צוחקת.
אם כן , באיזו דרך ?: תחשבי לבד. P: האם ההטרדה המוזרה שלי מפחידה אותך ?: לא, זה גורם לי לחבב אותך יותר. :) מה דעתך על אלכס ? : תזכירי לי מי זה מהם?XD מה דעתך על ג'אק ?כנ"ל. מה דעתך על ריאן ? כנ"ל. נו אני לא חזקה בשמות, המוזיקה יותר מעניינת. XD מה דעתך על זאק ?
מכירה את מיי כמיקל רומאנס ?: דה, נוסטלגיה! אוהבת אותם ??: חחחח, אוהבת... מילה גדולה. P: שמעתי אותם, אני באמת צריכה לחזור ולראות מה איתם.XD אם כן , איזה שיר את הכי אוהבת שלהם ?: לא זוכרת. O: מי הבן אדם הכי חתיך לדעתך ? XD: חח יש המווווווווון! XDDDDD מה הציון הכי נמוך שלך אי פעם ??: האמ, לא יודעת. עברה התקופה הזאת ממזמן. מה הציון הכי גבוה שלך ?:100+ O-O"? את אוהבת פיצה ?: לפעמים. XD איזה תוספת על אוהבת על הפיצה ?: חחXD איזה ניסוח. האמ, הכי פטריות. ובעצם הכל, גם עגבניות ובצל ובולגרית ובלה בלה זה לא נגמר. חפלה כזאת.XD איך הכרת את אטל ? ואוו, בתחילת הפרסום שלהם. 0: לא זוכרת איך... אולי מישהו שלחה לי מפורום אחר או מיוטיוב דרך להקה אחרת?XD איזה פלאפון יש לך ?: נוקיה N97 לבן.
על איזה שיר את הכי חופרת בזמן האחרון ?: ואוו יש כמה, אבל בשלוש שעות האחרונות על."Remembering Sunday'- All Time Low and ועוד כמה, מזה משנה. P: מה הדבר שהכי מעצבן אותך ?: לא יודעת, אולי אני גם מרוקאית אבל הפתיל ארוך וסבלני לפעמים. XD צבע אהוב ?: הכל. ^_^ כאילו זה צבעים. 0: מאכל אהוב ?: כבר לא יודעת. X:פיטריות תמיד טוב. צבע שנוא ?: אין. מאכל שנוא ? : אולי לא אהוב... לא יודעת. XD טרד? מה הדבר שגורם לך לחייך ?: יש הרבה דברים,גם הכי קטנים. :) האם הלכת מכות ? :p : חח בחיים לא. -.-" אני עדינה מידי. אבל יש לי וואחת כאפות.XD ישלך פירסינג / עגילים ? : 4 באוזניים. האם היית עושה קעקוע ?: בארורררררררר! אני מאוד אוהבת קעקועים, זאת אומנות גוף מדהימה.
אני אנסה בעתיד... כרגע אני תוהה מידי עם יכאב לי יותר מידי כי אני די רגישה. XD אם אין לך פירסינג , האם היית עושה אחד ?: למה לא? אולי בעתיד... בלשון אני מפחדת מידי. אולי באף. בשפה וויתרתי כבר. XD ובאיזה מקום היית עושה אותו ? : כתוב למעלה.
מה דעתך על ג'סטין ביבר ?: חחחחחחחחחחחחחחח. אין תגובה.
טוב זה כל מה שעולה לי ביינתים ... האם נהנית מהחפירה החמודה שלי ? D: : מאווווווווווד! D: תודה רבה לך.
את מוזמנת לכתוב עוד!

למעלה