השיקום השבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo58.gif השיקום השבועי

מבחר הודעות השבוע ברא
2004 נגמר ואיתו הגיעו הסיכומים והתמונות ניצן
הביאה לנו אותה בשרשור המלצות שירים, אז אם עדיין לא עשיתם זאת ויש לכם על מה להמליץ אתם מוזמנים לעשות זאת ! אמיר
הביא לנו בסיכום של ההופעה בפסטיבל היונה רונית
פתחה בשרשור דף קשר
פינת התרבות של ההילה האדומה והפעם בפינה יצירה של עבדכם הנאמן, נאור, ליצירה קוראים הפאזל והחתיכה החסרה ! והפעם ניתן
ל...
לי שביט אשר נולדה ב-05/06/1988 בבי"ח כרמל שבחיפה בת מזל תאומים גובה 170 ס"מ בכיתה יא8 בבית ספר ליאובק בחיפה אוהבת את החיים ומקבלת אותם כמו שהם עדיין מחכה לאהבה האמיתית שתדפוק על דלתה איציק - 136504805 מסנג'ר - [email protected]
מפגש פורום
אז מפגש פורום לא ממש היה וגם לא מפגש חיפאי, מה שכן היה מפגש של ברית עדי ולי ביחד עם שוצי ומורן, פרטים כאן !
חזרו בתשובה
Tom50 - תום cedar point - אמיתי ימי הולדת
מעיין מור לירז
ברוכים הבאים
gilad269 - גלעד יעלוש הממוש - יעל jowi - יוני 21עופרי - עופרי האור שבקצה החושך - בת אל Fools - בר yb7 - יעל
הציטוט השבועי
"כל אדם שמרגיש שהוא צריך לדבוק באיזו דרך, צריך להילחם על ההרגשה שלו ולדבוק בדרכו למרות כל המכשולים.אדם צריך להקשיב לנטיית ליבו הרבה לפני שהוא מקשיב להוריו ולמוריו, נטיית הלב היא הדבר החזק ביותר." ה
השבועית
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא ? פינת זיכרון
לאור הפיגועים שהיו במהלך השבוע האחרון, אני רוצה להדליק
לזכר הקורבנות שנהרגו ולזכר הפצועים והמשפחות ומי יתן יחלימו במהירה ושלא נדע עוד צער אמן סלה.

תתתמר

New member
פששש סחטיין על הדף קשר....../images/Emo45.gif

אם אפשר להוסיף את המספר
שלי: 0507352987 ואולי כל מי שראה שהוא חסר שיוסיף את עצמו?..........
לזכר ההרוגים....

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gifהפאזל והחתיכה החסרה....

נאור אתה פשוט מלך...כל כך מתאים לך....... השאלה השבועית... ידעתם שנתן יונתן כתב את השיר הזה על עצמו? מוזר הבן אדם... אחלה שיקום

DidjiT

New member
../images/Emo16.gif צוף אנחנו איתך....

ו... שיקום משו משו

SpellBound

New member
הממממ הממ מכיוון

שלא הייתי רשום עם פרטים אז נועם מזרחי אי סי - 330481105 מסנג'ר- SpellBound@wallacoil

sHotZy M

New member
כן יאללה.....

"איי סי דד פיפול, וואלקינג אראונד לייק רגיולר פיפול" ("החוש השישי...)
לא,עכשיו ברצינות...8-| ניץ
זה מטורף... נראה כאילו רק אני ואת רואות את הריבועים הכה לא גזעיים הללו... יאללללה ניץ... האם השתגענו
או.... שלא
אאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההה
טוב... עכשיו באמת התחרפנתי....
וחוץ מזה... מה ניסגר עם החתימה שלך ילדעעעעע

sHotZy M

New member
עדיף מאוחר........ ../images/Emo19.gif

יפה-יפה
ובקשר ל
שאלה: אין עוד אנשים כמו האיש ההוא.... נאור.... אתה מלך.....מ
ל
ך