השירים והנושא מחר-סטארוורלד

Juliann

New member
../images/Emo58.gifהשירים והנושא מחר-סטארוורלד

הנושא- שנות ה60 Anwar: “A house is not a home” Mikalah: “Son of a Preacher Man” Constantine: “You Make Me So Very Happy” Lindsey “Knock on Wood” Anthony “Breaking up is hard to do” Nadia “You don’t have to say you love me.” Bo “Spinning Wheel” Vonzell “If you had a heart” Scott “Aint too Proud to Beg” Carrie: “When Will You Love Me” Nikko “I Want You Back” גם כתוב איך היו ההופעות [טובות/גרועות] זה מאיידול פורומס.

MoGanC

New member
איפה (ואיך) כתוב איך היו ההופעות?

לינק ישיר,אם אפשר :{

Juliann

New member
../images/Emo58.gif מה אמרו אלה שהיו בצילומים

ס פ ו י ל ר הם אמרו שאנואר היה טוב אבל לא מדהים. בו היה ממש טוב. קונסי נתן את קרוב לוודאי ההופעה הכי טובה שלו. קארי, ג'סיקה, לינדזי, כולן היו בסדר אבל לא מי יודע מה סקוט ככה ככה ניקו - הדעות חלוקות. חלק אהבו יותר חלק פחות והם אמרו שהוא הקליט את ההופעה פעמיים כי בפעם הראשונה הוא שר ממש גרוע אנתוני- הופעה לא טובה מקיילה- היתה קופצנית אבל הופעה לא מי יודע מה נאדיה- הופעה מדהימה וונזל- בסדר אבל די משעמם

לא הבנתי

ההופעה מחר היא לא בלייב? הם מקליטים אותה מראש? או שזה כבר שודר בארה"ב? את יכולה לשים לינק?

Juliann

New member
עדיין לא שודר אבל מקליטים מראש

לכו לאיידול פורומס למדור איידול 4 טופיק ספויילרס.

הפרק שמחר, כבר שודר בארה"ב...

כי את אומרת שהוא מחר, ואנחנו לא הולכים לפי הפרקים של ארה"ב...

Juliann

New member
הוא לא שודר עדיין בפעם המיליון

בארהב הוא ישודר היום בערב. אצלנו מחר בסטאר וורלד. התכוונתי שהוא צולם כבר אבל לא שודר!!!

MoGanC

New member
אבל "היום בערב" בארה"ב זה 5 בבוקר

שלנו :X אז בשבילנו זה משודר מחר לא משנה איך מסתכלים על זה.

השידור הראשון בסטאר הוא ב-10 בבוקר

וזה השידור שמועבר בלייב, כלומר צמוד לאחד מאזורי הזמן בארה"ב. כל שאר השידורים באותו יום זה כבר reruns

MoGanC

New member
כן,זה בערך לייב ממערב ארה"ב

מערב ארצות הברית זה איזה 10-11 שעות מאחורינו.

אז ככה../images/Emo58.gif למחצה....

אני חושבת שיש הופעות שמקליטים מראש, אבל את הרוב הם שרים בלייב [שומעים את זה....] ועוד הוכחה, אם תשימי לב בהורדות, כל ההורדות הן כשהקליטו את הזמר לפני התחרות האמיתית [טופ 16] ואין שיר נורמלי שהם שרים בלי קהל ומחיאות כפיים. והפרק כבר שודר בארה"ב...אנחנו ממש קצת פרקים לפניהם...

Juliann

New member
הא?! לא....

את התוכניות הם מקליטים יום לפני זה לא לייב, התוצאות נראה לי כן לייב. והפרק לא שודר בארהב זה ישודר היום בערב ומחר בסטאר וורלד.

אז איך תוכיחי שהשופטים קובעים?

איך הם בדיוק "שופטים" [התפקיד שלהם] את המועמדים, על פי ההקלטה? אני לא חושבת...

Juliann

New member
או גאדדדדד כמה צריך להסביר

השירה שלהם זה לא הקלטת אולפן! הם באמת שרים שם ומופיעים והכל אבל כל זה קורה יום לפני שזה משודר בטלויזיה!!!

Johanna1

New member
יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

השיר שניקו שר, I want you back, זה של חמישיית ג'קסון?

למעלה