השירשור ספוילרים די נעלם

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif השירשור ספוילרים די נעלם

ואני חייבת להוציא משו...
911 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו סטופיד סטופיד סטופיד סטופיד סטופיד ווב!!!! ראבאק!!!! יא אלללהההה
כמו שR2 אמר באמת צריך לשלוח עליו את הצי חלליות שלו חחחח אוחחחחחחחח מטומטם שכמוהו!!!! אוףףףףףףף טוב ועכשיו לפרק....לא ראיתי אבל די סכמו את הפרק בפורום.... הארמיפו השיג גאדיונשיפ על מטי!!! יאייי ומאק למרות שהיא קטלה אותו כשהוא סיפר לה על מטי עזרה לו והעידה לטובתו ופחות או יותר הודתה שהיא רוצה שהארם יהיה אבא לילדים שלה.... ואז ואז ואז
;( שונאת את TPTB ואז כשהארם הציע לה לצאת כזה (לא לצאת ממש אלא לערב) היא היא היא אמרה לו שהיא יוצאת עם ווב!!! שיש לה פריקינג דייט עם ווב!!!! שונאת אותו(ווב->
אני->
=
->ווב) ארגגגגגגגגגגגגגגגגג אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף....חוץ מזה ראו שוף את סטרג'יוס והוא סופסוף שמח...החתונה של AJ תהיה ב-14.5 בכנסייה של האקדמיה...באנאפוליס בקיצר... והארם הלך לוול!!! וגם מטי ומאק הגיעו לשם לפי מה שהבנתי...ומאק יוצאת עם ווב אני לא מאמינה אוףףףףףףףףף

cjharm

New member
טוב..................

לא ממש הבנתי מה קורה..... אבל זה נשמע.... טוב ממש לא הבנתי, אבל זה נראה כאילו היית צריכה לספר את זה למשהוא , אז אני כאן! הכול יהיה בסדר, באמת!!!!! עכשיו לחייך , לא, ממש לחייך.... עוד קצת....עוד קצת.... זהו!
אני חוזרת ללמוד מתמטיקה

shipper heart

New member
מה לא הבנת? חחח

פאק גמני צכה ללמוד למ"מ אבל אין לי כוח...בע.... stupid stupid stupid stupid stupid Webb... חחח אני וR2 מעלות דרכים להרוג אותו....חח

אהבתי מאד את הפרק ../images/Emo58.gif

בכלל, כל הפרקי חג מולד של ג'אג פשוט יפים. וחוץ מזה, כמעט כל מה שדיברת עליו קרה בדקה האחרונה של הפרק, ואת הפכת את זה מיד למרכז של הפרק, אז זה לא... ומאק יצאה ממש מדהימה בפרק הזה - מבחינה אישית. היא פשוט... החברה הכי טובה שיכולה להיות למישהו (ואני מתכוון להארם כאן). ולפני שאתם קופצים, אני מתכוון חברה במובן האפלאטוני. וד"א, הארם לא הציע למאק לצאת, הוא סתם שאל אותה לאן היא הולכת. מה שהיה בסוף זה שהארם הלך לקיר ההנצחה כמו כל חג מולד, ואז מאטי מגיעה ואומרת לו שהוא קיבל בעלות עליה, והוא לא מבין איך ואז מאק פתאום מגיעה ומספרת שהיא דיברה עם האבא האמיתי של מאטי ושכנעה אותו לצאת מהתמונה בינתיים, ואז מאטי והארם מתחבקים (בכלל מאטי נורא חמודה לדעתי) וציפיתי שמאק תצטרף לחיבוק אבל אז היא הולכת והארם שואל לאן, והיא אומרת שיש לה דייט עם וואב, במאין פרצוף של סגירה. כל הרעיון בפרק הוא שלהארם ומאק היו בעיות כי היא דאגה שלא יהיה בינהם שום דבר רומנטי, אבל היא גם כועסת שהארם ניתק איתה כל קשר בעקבות זה, בגלל (שכמו כל הנשים) היא רוצה להשאר 'ידידה' שלו (סליחה על המינוח הטיפה ילדותי) אחרי שהיא ניפצה לו את הלב לרסיסים.... נשים זה עם אכזר. בכל מקרה, אם לחזור לנושא, היא העידה לטובתו ועזרה לו כמה שהיא יכלה כי זה מה שחבר אמיתי היה עושה, אבל הבהירה לו שזה המצב - שהיא עדיין החברה הכי טובה שלו ותמיד תהיה שם בשבילו כשהוא צריך אותה, אבל רק אפלטונית.

ומחשבות לגבי דמויות אחרות ../images/Emo58.gif

זה רק אני, או שג'ניפר קוטס ממש חמודה? היא פשוט מקסימה, ואני חושב שאפילו קצת מאוהבת באדמיראל

shipper heart

New member
גאד דמט!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif 911

H - What kind of a parent do you think I'd make. M - Well I did once agree to your fathering my child if you remember. (Mac smiling) H - Yeah, if neither of us had someone in 5 years. M - Mm, we're almost there. (Mac is still smiling away) H - Something came up Mac. M - ANOTHER woman? (she said another and not just A woman) (no smiling now) H - Child. I'm petitioning the state of Virgina for the custody of a minor. I need you to vouch for me with the court. M - (amazed) How long have you known you were going to do this. H - A few months M - (dumbfounded) And this is the first I'm hearing about it? H - Hey, you moved on. I-I I didn't think you'd be interested. M - (yeah' right look) Now of all the dumb things that you have said to me in 8 years, that is by far the dumbest. H - You don't deny it. (Mac sighs getting up and moving toward the tree) H - Mac, I don't want to agrue about us right now. M - There is no us. (Mac crosses her arms and looks like she's feed up with Harm) H - Well yeah, you made sure of that. M - Well you didn't fight me. H - Look, theres a little girl who needs someone to watch over her. M - So you decided to take that reponsiblitiy. H - What, you got a problem with that. M - (upset and letting Harm know it) No, I have a problem with you cutting me out of your life until you need something. H - Forget about it. (Mac looks hurt that he is shuting her out again)(Harm opens door to leave) It's to important for you to screw up. (Macs looks devastated) GOD DAMN IT!!!! אוחחחחחח אני חייבת לראות את הפרק הזה.... כל הכבוד למאק שהלכה לעזור לו בבית משפט...זה מראה כמה שהיא אוהבת אותו
וזה שהיא מתייחסת ככה לבייבי דיל מראה כמה שהיא אוהבת אותו וכמה שקליי לא חשוב לה (קליי-
) אבל הם שניהם התנהגו פה כמו מטומטמים....היא בעקרון צודקת כי הארם היה צריך לספר לה אבל גם הארם צודק...היא העיפה אותו מהחיים שלה ולא עשתה יותר מדי נסיונות להתקרב....אבל מה שכן המשפט האחרון זה ממש מכה מתחת לחגורה...מתפלק לו ככה כבר פרק שני ברציפות להאמר....לא מתאים ולא במקום...לומשנה אוףףף רוצה את הפרק כבר!!!!!!11 אה כן ועוד משו....בראיון שהיה בסוף נובמבר דיוויד אמר שהארם ומאק היו אמורים להיות יחד בעונה 8 אבל אז קת'רין נכנסה להריון (אוחח איזה מן תזמון) והוא חושב שהם יהיו יחד בעונה הזאת...איזה חמודדדד

למעלה