השרדות 1412

De fire

New member
../images/Emo58.gif השרדות 1412

הגעתי לתובנה במהלך הפרק הזה. האי שעליו יושבים החבר'ה זה האי של לוסט. זה הדבר היחיד שיכול להסביר את שינוי חוקי הטבע בדמות קו השיזוף המטורף שפיתח דרימז. מעבר לזה, שוב משעמם, משימת חסינות עלובה (ביחוד בשביל מי שעולה אוטומטית לשלב השני) ושום דבר מפתיע מעבר לזה. כל המתח המעושה כבר לא עובד עלינו יותר.

../images/Emo58.gif +פרומו

חבורת מפגרים. לכאורה, קסנדרה לא צריכה להחליף ברית כי היא ממובילי הברית שלה אבל שתסתכל לצדדים - היא לא מנצחת אף פיינל 3 כשיאומן וארל יושבים לידה (מצד שני, זה האי של לוסט, לכו תדעו
). לעומת זאת, פיינל 3 עם סטייסי ואלכס... stupid people. stupd stupid people <ולגבי הפרומו: אני כל כך אוהב את הפרק של הפיינל 6 כשמישהו נזכר שהם יכלו להשתמש בסווינג ווט מהפיינל 7. אחח, הימים הטובים של פלאו>

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

אני שמח לדעת שאני לא היחיד ששם לב לשיזוף המוזר של דרימז. בסוף הפרק אשכרה דפקתי את היד בדלפק בעצבים כי רציתי שיהיה מעניין ויעיפו את יאו-מן וישאירו את אלכס. אבל זה לא קרה. :( אני בחיים לא אבין איך קורה מצב שיש מנהיגים ויש מונהגים בשלב מאוחר במשחק הזה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1412

יש שני אנשים שאני די נהנה לראות את המשחק שלהם העונה הזו - כל אחד מסיבות שונות לגמרי. יאו-מן הוא כל כך מחושב וטקטיקן אבל לוקה בכישורים סוציאליים בסיסיים והדרך חשיבה האנליטית שלו והצורה שהוא מבטא אותה בשיחות עם האחרים בשבט פשוט מהפנטת. מהצד שני דרימז הוא בדיוק ההפך. הוא מחושב לפרקים קטנים אבל בסך הכל פועל בדרך כלל מתוך רגשנות והחלטות של הרגע והצורה בה הוא מצד אחד שייך לברית הגדולה ומהצד השני עוזר או מנסה לעזור לאלכס להישאר במשחק מהפנטת אף היא. על רקע הבינוניות המחפירה של העונה הזו טרם המיזוג שני אלה עושים את הצפייה בה כדאית ואף יותר. קסנדרה היא חידה. יש לה הרבה כח בשבט אבל היא לא ממש יודעת מה לעשות איתו ומעדיפה להיגרר מאחור - אולי בצדק ובשכל. בתחילת הפרק שעוד מכרו לנו בכח את ההדחה הצפויה של יאו-מן עוד דמיינתי לעצמי פיינל 2 אפשרי של אלכס ודרימז. דרימז עוד יכול להפתיע ולהיות שם - הוא מצויין באתגרים ויכול להוביל את עצמו רחוק מאוד במשחק. אלכס למזלי כבר לא כי אני חושב שלא הגיע לו להיות שם. לדעתו הוא שיחק יותר טוב ממה שבאמת וכמות הקשקושים שלו על המשחק והאסטרטגיות שלו היו פשוט יותר מדי. פרק הבא נראה מעניין. שוב יאו-מן במרכז העניינים בצורה לא מפתיעה. ליהוק מבריק של התכנית.

willo

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי, קיוויתי, התפללתי והבנתי, אין מה לצפות מהעונה הזו. ארל/יאו מן צריכים לנצח, אין אפס הם שולטים בנעשה ומשלימים אחד את השני. מי שהפתיע אותי זו סטייסי חשבתי שהיא יותר חכמה (מבו כבר לא ציפיתי). האם בפרק הבא מתרחשת השערוריה הגדולה?

../images/Emo58.gif

השערוריה הגדולה היא שיום לאחר שהעונה המשמימה הזו תסתיים, אנשים יביטו אחד לשני בעיניים ויתפלאו איך הם הצליחו לשרוד את הצפייה בה בלי להעביר ערוץ. על זה כולם ידברו. אין לי בכלל ספק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

השערוריה לא היתה החיטוט בתיקים בפרק שעבר?

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif1412

פרק חביב ביותר. לדעתי כולם עשו מעשה חכם. אין שום סיבה לאף אחד להפוך ברית כל כך גדולה וכל כך יציבה בשביל אלכס שהסבירות שהוא יתקע לך סכין בגב מתישהו היא מאוד גבוהה. האתגר פרס היה מעולה ומקורי אבל מזה היה האתגר חסינות הזה? זה הדבר הכי מקורי שהם חשבו עליו? השאלה היחידה עכשיו היא מה יאו מן עושה כדי לסדר את הפיינל 4 איך שהוא רוצה. כל זה כאמור אם לא יעיפו אותו שבוע הבא

willo

New member
../images/Emo58.gif

חכם????? הרי סטיייסי ובו הם בתחתית שרשרת המזון, דרימז מתנדנד, אם הם היו לוקחים את אלכס הם היו מגיעים לסוף, מה חכם במה שהם עשו???.

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים. אם ארל וקסנדרה לוקחים את אלכס לפיינל 3 הוא פייבוריט לנצח. יש לו את הקולות של אדגרדו ומוקי. תוסיפי לזה את הקולות של של האנשים שהם היו בוגדים בהם ואלכס מנצח. אין שום סיבה להעיף את את יאו מן עכשיו כשאפשר ליצור כמה מצבים הרבה יותר נוחים לקסנדרה וארל בסוף. פיינל 4 של שניהם עם סטייסי ובו זה ניצחון מובטח לאחד מהם. פיינל 4 שלהם, יאו מן ודרימז אומר שיאו מן עף כי יש להם רוב. הסיכויים של קסנדרה וארל להגיע לגמר הם ענקיים. אין שום סיבה להשאיר את אחד השחקנים היותר חכמים במשחק. עוד יותר אין סיבה להתחיל עם התקיעות סכין כל כך מוקדם. שישמרו את זה לפיינל 4 שם הכל פתוח.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אני לא זוכר שדיברתי על קסנדרה וארל, מבחינתי לא הם היו צריכים לזוז לצד השני הם שולטים בברית וברור שהם יגיעו לפחות לארבעת האחרונים. מי שהיה צריך לחשוב זה סטייסי, בו ודרימז כי בשרשרת המזון הם הבאים בתור (תלוי בסדר הזכיות בחסינויות). הרי בו ידע שאם הוא לא היה זוכה בחסינות הוא היה מסוגל לעוף, אז קדימה תחשוב קצת. ולמה יאו-מן, כי הוא חכם, כי הוא בטוח בעצמו וכי יש לו אליל חסינות...

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק סביר, לא התלהבתי במיוחד. היה ברור מההתחלה שאלכס הולך לעוף אבל באמת חששתי שיאו מן יעוף. הבא שמעיפים זה או דרימז או בו. אבל בכל זאת, אני מאמין שיאו מן ישתמש באליל חסינות שלו. אגב, לפי מה שהבנתי בפרק הבא קורה הדבר שכל אמריקה תדבר עליו(?)

Elsewhere

New member
גם אני חושב.../images/Emo58.gifפרומו

מעניין מה זה, כי יאו אמר משהו כמו "let's make a deal"...

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

קיוותי שאלכס איכשהו או יזכה בחסינות- פאק מה אתה מנסה לטפס על העמוד בלי המוטות????? או שדרימז וקסנדרה יצביעו איתו ויאו מן יעוף את הפרקים הבאים לא ממש בא לי לראות- כי ממש לא איכפת לי מי יעוף ומי יזכה. ניראה לי שזאת העונה הראשונה מזה הרבה זמן שאני רוצה להפסיק לראות לפני הפיינל פור היחדים שנשאר לראות אותם זה מה יעשה דרימז- אולי כדאי שהוא יגיע לגמר- זה יהיה מעניין לפחות וקסנדרה שהיא מצד אחד עם יאו מן וארל אבל גם עם דרימז. אהה ובקשר לאבודים- היה במוסף "פרומו" של מעריב תמונה של הקאסט על החוף- כמעט וחשבתי שזה עונה חדשה של השרדות...

למעלה