התאוריה שלי בעקבות הפרקי

../images/Emo58.gif התאוריה שלי בעקבות הפרקי

אני רוצה להתחיל בלציין עד כמה הפרק הזה היה מעפן, ולא בגלל התשובות או בגלל הילדים כמו שקראתי פה קודם. פשוט בגלל שהוא עמד! לא סחף או שאב אותי לתוכו, לא מעניין אותי התשובות שנתנו כי כגודל הציפיה כך גודל האכזבה, ולכן אני לא מצפה מהיוצרים לענות על תשובות כמו שצריך , הם רצו ליצור סדרה שבנויה על שאלות ככה שהם חפרו לעצמם בור עמוק מאוד מבחינת תשובות, ולפי דעתי הם צריכים להשאיר דברים כאלו בתור מיסתורין, לא לכל שאלה יש תשובה (זה הספר של יצחק לבנון פה!!!), פשוט פרק שלמרות שהוא נתן פתח להמשך וסוף העלילה לפי דעתי, לא היה מועיל וניתן היה לוותר על חלק גדול ממנו. עכשיו לעיקר: היתה לי תאוריה שנבנתה במוחי כבר לא מעט זמן. שימו לב עד כמה דזמונד חשוב בסדרה הזו, כאשר האמא המאמצת של MIB וג'ייקוב ירדה אליו לבאר, הוא הזיז את האבן כדי להראות לה את האור, מאותו רגע עד לסצינה הבאה היה את אותו הרעש (רק הרבה יותר חלש, ולא אין לי שמיעה של כלבים) של הקרינה האלקטרו מגנטית שדזמונד שיחרר. כמו"כ דזמונד לאחר שבא במגע התעורר באמצע הג'ונגל ללא קשר לכלום, קצת מזכיר את איך שגופתו של MIB צצה משום מקום. שMIB בא במגע עם האור הוא הפך\ שיחרר את העשן השחור. מה באמת קרה שדזמונד בא במגע עם הקרינה האלקטרומגנטית (מעונה 2)? נראה לי שזה יהיה משהו חשוב ומרכזי בפרקים הקרובים. אנחנו כבר יודעים בודאות שדזמונד חשוב עכשיו נותר רק לראות איך זה מתפתח. כל העניין של הדיבורים על המחליף של ג'ייקוב לא נראה לי הכי רלוונטיים, נראה לי שהסדרה לא תיגמר כאשר לג'ייקוב יהיה מחליף, כי זה חסר פואנטה, ג'ייקוב הוא בסך הכל שומר סף, לפי דעתי הסדרה תגמר כאשר הקונפליקט הזה יגמר, שהעשנן השחור יעלם או שהוא יהיה כלוא שוב. ולפי דעתי דזמונד הוא המפתח הוא מה שהולך לעצור את העשן השחור, בעזרתם של שאר הלוסטיס (משהו שמתבשל אצלי כבר המון זמן - לפני עונה 6). דזמונד גם רצה לצאת מאי כל הזמן, אבל עכשיו הוא חזר לאי והבין מה עליו לעשות, בלי פחד ובלי שאלות. דזמונד הוא למעשה ההיפך של העשן השחור, ג'ייקוב אולי הוא שומר הסף ויש מועמדים להחליפו אבל דזמונד הוא ההיפך שלו. מצטער על ההודעה הארוכה - כל הכבוד לקורא!

למעלה