וידיעות

פיגמיסט

New member
מסכנות שהגיעו עד עתה בקשר למותה של גלי!

תקנו אותי אם אני טועה 1. כשגלי מתה היא הייתה שיכורה 2. גלי נזרקה לבריכה ע"י אדם כלשהו 3. לא בטוח שהיא מתה בבריכה, יכול להיות להיא כבר מתה קודם כי היא הייתה יכולה לצאת מהבריכה 4. ישנם מלא אפשרויות לאיך היא מתה - יכול להיות גם שהיא התאבדה ואז האיש זרק אותה 5. כנראה שירה לא זרקה אותה מכיוון שבאחד הפרקים היה אפשר להבין שהיא רק רוצה להפיל אותה ולא להרוג אותה 6. אז מי הוא המועמד המוביל לזרוק את גלי וולי אף להרוג אותה?
למעטה המועמד המוביל הוא אופיר זדוף שלפי הנעליים ולפי האינטרסים שלו יש לו סיבה לעשות את זה כמו שאנו מכירים את אופיר. לסיכום: יש הרבה דברים פטורים אבל עוד לא ברור איך היא בדיוק תמות כי יכולים להיות הרבה דברים. תודה רבה.

../images/Emo4.gif

זה מעניין שרק עכשיו הם נזכרו בזה אחרי כל ההמולה על השיר. מקווה שהכל יחזור בשלום למקומו
זה שיר יפה גם של "היי פייב" וגם של אמיר. האם יש למישהו את השיר המלא בגירסת הכיסוי ?

*מסקנות , *אולי

משרשרת את ההודעה שלך לשירשור הידיעות והספוילרים של "חשופים"
תודה

EFRATY10

New member
גם שימי אולי מועמד?הרי הוא רוצה שהענין יסתיים

וששירה תתפנה רק אליו?

../images/Emo58.gif וידיעות ../images/Emo192.gif

מצאתם כתבה או ידיעה
כל מה שקשור לנושא הפורום , נא לשרשר לכאן
ואם יש לכם ספוילרים נא לשא לשכוח לשים את האיקון =
בתחילת הנושא.

../images/Emo58.gif על מירב ../images/Emo185.gif

אני אוהב לקרוא תקצירים והתקציר של יום ראשון הבא הוא מוזר, זה הולך משהו בסגנון: מרב, שעולמה חרב עלייה, מטביעה את כאבה באלכוהול. תחייה וסמדר מצטרפות אלייה להעלאת זכורונת מימיה הראשונים במערכת. ובפרק של יום שני כתוב: אנה, העורכת החדשה, מתגלה כההיפך הגמור ממרב. אז מה שידוע הוא שמרב פוטרה לפחות בנתיים..אבל מ'זתומרת עולמה חרב עלייה? בגלל הפיטור לדעתכם? ומה גרם לפיטור? אולי גידי גילה שהיא מדליפה לנדב? מה נראה לכם? אני יודע שנראה את זה עוד שלושה ימים, אבל זה מסקרן :p

FreshF5

New member
../images/Emo58.gif

ממה שגם אני קראתי וגם ראיתי אני מבינה שגידי גילה שהיא החפרפרת

ziv86

New member
מה שעוד נראה לי .... *ספויילר*

לדעתי תחייה היא אמא של גלי ולא מלכה... לא יודע עדיין איך עשו את זה, אבל זה התחשות בטן שלי (שצדקה עד עכשיו בכל דבר כמעט)

EFRATY10

New member
אם זה היה נכון,אז אבא של שירה היה מתוודה

בקלטת ההתאבדות שלו ששירה מאומצת.

../images/Emo47.gifהרגשה שראובן הוא אבא של שירה

וגם של גלי ואת שירה הוא עשה עם תחיה וגלי עם מלכה או הפוך

pakaya

New member
שלום לכם אנשים יפים. יש לי בקשה...

מישהו יכול לומר לי כאן בחוש הבלשי מוסיקאלי מה שם השיר ומי המבצע בקטע המאוד עדין שרואים את "מלכה" מהרהרת בראובן ואת "גלי" מביטה שם על איתן שישן ואורזת מזוודה..... המוטיב החוזר שם ממה שהספקתי לקלוט היה כמובן:- ANGELS המון תודה למי שיוכל לחבר לי חוטים. באהבה pakaya

נראה לי... ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif../images/Emo42.gif

שהשיר מבוצע ע"י רובי ווליאמס שמו של השיר angels אבל אני ממש לא בטוחה , ופעם הבאה לשרשר למקום

pakaya

New member
המשך להודעה שלי הקודמת

הכוונה לפרק 33.....................

../images/Emo40.gif קשת משיקה עונת קיץ סתיו 2008

"עוד תשודר "פולישוק", סאטירה פוליטית מאת שמואל הספרי ובהפקת אולפני הרצליה, מביאה את סיפורו של חבר כנסת שמתמנה במפתיע לשר. בפולישוק ישתתפו גם חנה אזולאי הספרי, גיא לואל ואמנון דנקנר." לכל הכתבה
http://b.walla.co.il/?w=/3050/1313706

למעלה