חם חם מהתנור

Bow Wow2004

New member
../images/Emo58.gif חם חם מהתנור

2 הדברים שהכי רציתי שיקרו קורים סוף סוף בתשוקות: 1) לוקחים מתרזה את התינוק שלה ומכניסים אותה לכלא! הידד! 2) סוף סוף התסריטאים גם נותנים לשרידן את מה שהיא באמת צריכה, וזה טיפול פסיכיאטרי!! הידד שוב!! הסדרה הזאת רק משתפרת מרגע לרגע...

נ"ש כנסו דחוףףף../images/Emo26.gif

בימי שלישי, רביעי וחמישי הייתי בטיול שנתי ולא ראיתי תשוקות מישהו יכול לספר לי מה היה (בפירוט אם אפשר)

Bow Wow2004

New member
נצל"ש - לא לשכוח!!! ../images/Emo44.gif

היום, ערוץ MGM 22:00: "קארי" 23:30: "הזעם: קארי 2" מעריצי צ'וקות מושבעים - חובה לראות את הסרט שמבהיר לנו מה הולך לקרות בחודשים הקרובים (או מחר אם תרצו) בפרום-בואט. עם ג'ון טרבולטה וסיסי ספייסק מאת סטיבן קינג. אימה.

python 4

New member
קמי...

כנסי לפורום צ'וקות בהייד פארק, יש שם אחת שמסכמת לפרטי פרטים כל מילה שנאמרה.

את יכולה בבקשה לתת לי ../images/Emo26.gif

את האתר של זה כי אין לי מושג על מה את מדברת....

python 4

New member
אממ...

בוודאי שאני יכולה
לעזור, אבל רק בסופי שבוע. באמצע השבוע אני יכול
לעזור לך. בבקשה.

AsHtOn GiRl 3

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

את תרזה אני אוהבת ולמה יכניסו אותה לכלא
מה היא עשתה
שרידן לא ממש אכפת לי מה יקרה איתה.........

tomaya

New member
תסלחו לי אבל....

הסדרה הולכת ומדרדרת!!!!!!!!!!! למה לעזאזל מאשפזים אותה????? זה בכל בגלל האליסטר הדפוק הזה!!

LauraLF

New member
../images/Emo58.gif האמת...

שזה בגלל אליסטר באמת...הוא זה שמנסה להפעיל קשרים שהיא תשאר שם יותר אבל מאשפזים אותה כי חושבים שהיא משתגעת שהיא חושבת שהתינוק "של בת'" הוא שלה.. מה שנכון כמובן

tomaya

New member
../images/Emo58.gifכן אני יודעת...

אבל הם הגזימו קצת!!!!! די אני כבר ממש מרחמת על שואיס אף פעם לא נתנו להם להיות ביחד.

Bow Wow2004

New member
אז ככה...

ששני אנשים מאוד אוהבים אחד את השני, הם מקיימים יחסי... טוב עזבי, לא משנה... לתרזה יהיה תינוק בעתיד בשם ליל' איתן (כמו ליל' קים או ליל' באוו וואו שעכשיו הוא רק באוו וואו). האבא של התינוק הוא כמובן מיגל.

t o o l

New member
מה מה מה

באוו וואו תסביר לי למיגל ותרזה יהיה תינוק מהה?.....

Bow Wow2004

New member
מחלי לי ילדתי, איני מחלק ספוילרים

כיד המלך. אך אל תטעי. אפשרות שכזאת איני מטיל בה מום. האין צ'אד ו-וויטני מעורבים רגשית למרות היותם אותו הדם? האין בפרקי ניכר הכותב משבש חיים ומציאות אשר נותן לשועל להתערב רומנטית עם וויטני חברתה הטובה של תרזה אשר נישאת לשטעל במציאות? בוז לך כותב. האין גבולות בתסריטייך? הם עירוב חיי מציאות ובדיון זהו דבר של מה בכך? שפר התנהגותך ולא תסולק!! כסיל!

למעלה