טוב אז בקש לדיימוון אני אשמח עם תגיבו

../images/Emo58.gifטוב אז בקש לדיימוון אני אשמח עם תגיבו

כמו שהבנתן אני ויקי בת 20 מאזור המרכז ואני חדשה. אני הגעתי לעונה השניה של הסידרה. התחלתי עכשיו לפרק 4 ובאמת שסטפן הוא מאמי והכל טוב ויפה .... אבל![תמיד יש אבל חחחח] ממש כואב לי הלב על דיימוון :( קת'רין לא רוצה אותו....וגם אלנה ..והוא ממש מסכן ..כן שתיהן באותו זמן אמרו לו שאני מעדיפה את סטפן .. ובתכלס ... אני מצפה שמתישהו אלנה תיהיה עם דיימוון ...היא חייבת מישהו .. עם קצת פלפל כמו שאומרים .. חחחח מה אתן אומרות ??

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif ../images/Emo245.gif

שתהיה לך השתלבות נעימה!
אני מסכימה עם הכל, חוץ מזה שאני לא רוצה את אלנה עם דיימון (אבל אני דיי בטוחה שזה יקרה מתישהו).

Ayelet 363

New member
כי אני אוהבת אותה עם סטפן

וכי... כי אני אוהבת את סטפן. אם היא תהיה עם דיימון זה יהיה... שונה מדיי, לדעתי... לכן ממש מדאיג אותי כמה שאני בטוחה שהיא תהיה עם דיימון.

וואי אני לגמרי מחכה לזה!!

כמו שאומרים,הם לגמרי THE END GAME!! אני אישית התחלתי באמת לאהוב את הסדרה כשהתחיל הפיתוח בין דיימון לאלנה

../images/Emo60.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני מסכימה איתך..גם אני מעדיפה אותה עם דיימון (למרות שבהתחלה הייתי לגמרי נגד ואהבתי אותה עם סטפן אבל עם הזמן התאהבתי בדמות של דיימון..ועכשיו אני מעדיפה את אלנה ודיימון ביחד
)

ארטמיס6

New member
למה דיימון מתאים לאלנה?

הוא רוצח שעוקר לאנשים את הלב ודוחף אותו לגרון שלהם. זה שפעם בהרבה זמן הוא מראה שיש לו רגשות ושהוא מאוהב באלנה, לא אומר שהוא ראוי לאלנה. הוא בעצמו אמר שהוא לא ראוי לה, והוא כל כך צדק...

../images/Emo60.gifאולי הוא באמת לא ראוי לה..

אבל אני חושבת שאם הוא יהיה איתה היא תגרום לו להשתנות ותהפוך אותו ליותר אנושי..לדעתי כמובן
זה יהיה אולי מוזר אבל אני אשמח לראות אותם ביחד.

ארטמיס6

New member
*ספויילר*

אולי אם אלנה תהיה עם דיימון היא תצליח לשנות אותו, בגלל שבסרטים הכל אפשרי. אבל אם יומני הערפד היה סיפור אמיתי, אז אני בטוחה לגמרי שהיא לא תצליח לשנות אותו, כי במציאות, אי אפשר להתפלש בבוץ במשך עשרות שנים בלי שיידבק אליך קצת ריח. שיהיה לך יום טוב

מי ישמע סטפן לא עשה את זה ../images/Emo6.gif

תפסיקו להציג את סטפן כנשמה שכולה טוב. להזכיר לכם שדיימון לא רצה להיות ערפד! סטפן הפך אותו בעצם לערפד. אז נכון הוא רוצח והוא פחות "טוב לב" מסטפן אבל!!!!!!! הוא כן דואג לאלנה והוא כן דואג לסטפן והוא לא רק רוצח!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאמרתי את זה כבר פעם ../images/Emo58.gif

גם אלנה וגם קת'רין זוג סתומות
דיימון עומד להם מול הפרצוף והן בוחרות בסטפן!! WTF!
. הוא באמת מדהייייים מדהיםמדהים, שאני לא מבינה איך אפשרלבחור בסטפן. אוקי דיימון טיפהרע
אבל יש לו לב טוב.. בערך חחחח ואלנה רואה את זה.. וסטפן כל כך רציני ומתוסכל מהחיים!! בכל מקרה לא הייתי רוצה שדיימון ואלנה יהיו ביחד, יש בזה משהו שלגמרי לא מתאים לאופי של אלנה.. אבל הכימיה ביניהם היא כל כך מורגשת ואלנה בטוח מרגישה משהו אל דיימון אז אני מאמינה שיהיה להם קטע קצרצר ביחד, אבל לא שיהפכו לזוג.

מסכימה

חחחח הן באמת סתומות אני הייתי רצה אליו .. למרות שהוא יכול להיות מאנייק אבל זה מה שאני אוהבת בו ושלא נדבר על רמת הסקסיוווווות שלו שעוד שנייה אני מזילה פה ריר ד"א איאן לא נשוי במציאות נכון ?

טורי דה וויטו ,תכירי אותה אם ראית מגרש בייתי

או שקרניות קטנות ויפות הנה תמונה שלהם

למעלה