טופ מודל הבאה עונה 12 פרק 1-2

iqiqiq

New member
../images/Emo58.gifטופ מודל הבאה עונה 12 פרק 1-2../images/Emo58.gif

טוב אז היום הוא הפרק הראשון והשני של העונה מי תודח? כל הקשור לפרק פה!!!

../images/Emo58.gifאף אחד לא ראה עדיין?

אחלה שני פרקים... כרגיל כמו בכל תחילת עונה יש מתמודדת שאני ממש מחבב וחושב שהיא יפה אבל היא לא מצליחה להיכנס לטופ 13 - הפעם זאת היתה הצעירה (נראה לי קראו לה קת'רין) היא נראתה מדהים בייחוד העיניים שלה (והמרחק ביניהן)...אבל לא נורא... היה קל לנחש מי תודח, ואני מאוד מקווה שתהיה עונה טובה!

y a m i girl

New member
אני ראיתי!../images/Emo58.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

היה נחמד, יותר טוב ממה שחששתי שיהיה... ואו, זאת שנראת כמו חייזר באמת נראת ככה, אפילו יותר מוזר מזה, זה ממש מפחיד. אבל מילא... חה, ואשת הקונספירציותXD

NP16

New member
../images/Emo58.gifדעתי על הפרקים!../images/Emo58.gif

טוב, התאוריה נראית שממשיכה ואל תקראו לי נדב אם סנדרה,טיאנה או אמינה לא זוכות השנה. ולמרות שטיאנה הכי מוצלחת אני בספק...הרגשה שלי עדיין שזו אמינה. פו- הפייבורטית שלי נכון לעכשיו.יפהפייה,מיוחדת, ותמונה מעולה. ג'סיקה- טוב, התמונה לא הייתה הכי משהו , אבל היא ממש יפה ואני מקווה שתשתפר. קורטני - בדרך כלל הפלוסייז זה הבחורה הכי חמודה בשטח :) והיא גם מאד יפה, קשה שלא להתאהב בה..אבל וויטני כבר גנבה לה את התפקיד של הפלוסייז המושלמת. נייאג'- קצת הזכירה לי את וויטני מעונה 8. השופטים מאד מתלהבים ממנה אבל אני בטוח שיעשו לה קטע של "את יותר מדי חמודה לתחרות הזאת". כל השאר, יצורות פחות או יותר, סנדרה בסדר אבל האישיות מזעזעת ואני מודאג שהעובדה שיש לה המון מאיפה להשתפר יחד עם הזמן מסך המטורף רומזים שהיא תעבור את כל המכשולים ותזכה. איזבלה הייתה הפייבוריטית שלי מהסטילס
אבל היא בהחלט איכזבה וגם נראתה שונה לחלוטין...חשבתי שטהילה תלך,והיא אפילו לא הייתה בבוטום, אני שמח שהיא נשארה למרות שזה לא יהיה להרבה זמן בטח.

NP16

New member
../images/Emo58.gifגם ל-10

וויטני הפלוסייז המושלמת כמובן לא מעונה -8, אלא מ10

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

זה על הפרק הראשון, עדיין לא ראיתי את השני
טוב, הבנות נראות הרבה יותר מוצלחות ממה שהן היו בתמונות הסטילס. איזה מזל! ה-3 שבאמת הכי אהבתי: איזבלה
המתוקה למדי, שאמנם לא הייתה כפילה של קיילן לעומת הסטילס, אבל אני חושבת שהן די כפילות באופי! אויש היא כזאת בובונת. פו
שכיף לדעת שגם קוראים לה פלישיה כי זה מוסיף לה נקודות
מממממממש שונה מהסטילס. והיא הכי מקסימה שיש! קורטני
שפשוט יש לה אישיות מעולה, היא מהממת לחלוטין ונראה לי שיהיה איתה ממש מעניין. מצויינת. כל השאר: אליסון- מצחיקה, מוזרת המחמד של העונה
אמינה- טוב נו, שיהיה... סיליה- הרבה יותר חמודה ממה שהייתה נראית בסטילס
אבל לא תחזיק מעמד הרבה. והיא פשוט מזכירה לי נואשות את קאת'י 6!!! ג'סיקה- מהממת
לונדון- גם, שיפור אדיר מהסטילס, וגם הרבה יותר מגניבה ממה שחשבתי שתהיה. זה משגע כמה תמונות יכולות לתת רושם מוטעה! חשבתי שהיא תהיה פאקצה והיא פשוט ההיפך הגמור... אבל יש לי הרגשה שהיא תעצבן אותי בהמשך... נטלי- who? נאג'יה- אופי מגניב, וממש מזכירה לי את וויטני 8
אפילו שהיא לא פלוסייז. סנדרה- אני כבר רואה איך היא תעשה הכי הרבה בעיות. טאליה- עוד אחת שממש הפוכה מהסטילס, זה מדהים
עכשיו הבנתי מה מוצאים בה. טיונה- פייס ליפט
מזל שלא העבירו את אנג'לי הזאת
ניסיון עצוב להיות כפילה של ג'ייד, אבל יצאה בלתי נסבלת. לעומתה קתרין החמודה
והיא עוד הייתה אחת מההכי יפות שם. אולי שנה הבאה. יאללה, לפרק השני

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif פרק 2

הערות שכתבתי במהלך צפייה בפרק: איזבלה: if you don't mean to be mean, then don't be mean!
סנדרה פשוט עולה לי על העצבים
הרגע עליתי על מי הבחורה שלונדון מזכירה לי בטירוף
יעל בן דב!!!!!!!! מישהו זוכר אותה? ואיזבלה היא סוג של מרג'ורי וקיילן ביחד
שתי התמונות הכי טובות לדעתי היו של לונדון ונטלי. גם של פו הייתה מתוקה
והפנים של אליסון בול בשביל צילומים כאלו! הערה סופית: מה?!
אוף! אני לא מאמינה שאיזבלה הודחה ראשונה... כבר חיכיתי למייקאובר שיעשו לה... עכשיו נותר לי להסתמך על קורטני ופו, ונראה לי שגם לונדון בדרך להיות אחת החביבות עלי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הפרק ../images/Emo58.gif

כרגיל שני פרקים ראשונים חביבים. 'טיירה האלה מחפשת מחליפה' אויש כמה שהאישה הזאת אוהבת את עצמה. הבנות: אליסון- לבנתיים הפבוריטית שלי.מאוד מאוד מאוד אוהב את הפנים שלה.כאלה פנים בלתי רגילות ומיוחדות.לגמרי היי-פשן.הבעיה איתה שלי אישית היא נראית נמוכה. התמונה הייתה מדהימה. אמינט- או שמא נקרא לה דניאל 2?או הזוכה של עונה 12?את זה עוד נראה. בכ"א בחורה יפיפייה,גוף הורס.התמונת פנים די פאתטית.ומה שמצחיק שבאמת שהשופטים דיברו אליה בפאנל,ככה היו צריכים לצלם אותה. צופן לה עתיד גדול בתחרות לדעתי. סיליה- בחורה חביבה כזו.אני אוהב אותה בגלל התשוקה הגדולה שלה לאופנה.אבל הפנים שלה לא יפות והיא נראית מבוגרת לטופ מודל.מה שכן,עם איפור היא נראית הרבה יותר טוב והיא גם די פוטוגונית בנתיים.לא יודע עד כמה היא תמשיך בתרות.. פו- אחת הבחורות היפות שם.כשראיתי את הפרק לא זכרתי אותה וממש התבאסתי שהיא לא עברה,מה שהתברר כלא נכון כמובן.שוב,מה שחבל אצלה זה שהיא יחסית נמוכה. איזבלה- פשוט מהממת.כ"כ חבל שעפה. ג'סיקה- נראית פי מיליון יותר טוב מאשר בסטילס והיא באמת מהממת.אבל היא לא הבינה את הצילומים בכלל ואני גם לא רואה אותה כמישהי שיכולה להשתנות כ"כ הרבה. קורטני- פשוט מהממת.מישהו בכלל שם לב שהיא פלוס-סייז לפני שהיא הייתה עם בגד ים?!וגם אז,אני לא חושב שהיא ממש פלוס-סייז אם משווים אותה לאחרות שהיו בתוכנית. לונדון- אני אוהב את היופי שלה,יש בה משהו מיוחד והיא גם ממש מתוקה.התמונה הייתה מהממת לדעתי.המוצלחת ביותר של הפרק. נטלי- הכי פחות זכורה לי למען האמת.היא גם ממש הולכת ללעשות בעיות עם המייק-אובר בפרק הבא.התמונה הייתה פאתטית. ניג'ה- גם רגילה שכזו,בלי שום דבר מיוחד.התמונה הייתה ממש חמודה. סנדרה- מהממת מהממת מהממת.או מי אמר אווה 2 שהולכת להפוך מהביצ'ית של העונה לחמודה ביותר ולזכות?!נחיה ונראה.. בכ"א היא באמת מדהימה לדעתי. טליה- או מי אמר תביאו לי דלי לפני שאני מקיא?וכץ וגרג'ובה לא בגלל הגוף.אבל מה הקשר בינה לבין דוגמנית?!כאילו בחייאת.ואם כבר פלוס-סייז אז אולי היא...מקווה שתעוף ממש מהר ושלא תהיה על תקן המסכנה. טיונה- מאוד מיוחדת.אהבתי את הפנים שלה ועם המייק-אובר המתאים היא יכולה להיות ממש מוצלחת.אולי הזוכה?

למעלה