טורצווד עונה 4 פרק 7

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifטורצווד עונה 4 פרק 7

איך אף אחד עוד לא כתב כאן על הפרק הכל כך חם לוהט בוער הזה? הסצינות של ג'ק ואנג'לו על גבול הפורנו הרך, כולל עירום (כן, אם עושים "פאוז" ניתן לראות ה-כ-ל), וכמובן האיזכורים של הדוקטור. בין לבין גם עלילה שמתארת את הקשר בין גוון וג'ק, ורק נשאר לגלות מתי בדיוק ג'ק היה בשנות השלושים... יאמי יאמי...

jacobyd

New member
הרגע סיימתי לראות... ../images/Emo58.gif

בהחלט שיפור גדול לדעתי ראסל מנסה להעביר מסרים בצורה של לדחוף אותם לצופים לגרון הוא מנסה לעזע לשם הזעזוע ולא תמיד כדי לשרת את העלילה. מכנות הריכוז וההשמדה, סצנות הסקס הדיי מפורטות... (יותר מטרו בלוד- שזה לא קל) הקטע שבו הם רוצחים את ג'ק שוב ושוב... עדיין מדובר בשיפור

האמת שיפור! ../images/Emo58.gif

קצת יותר מידי עם האנג'לו הזה אבל מה אכפת לי אם רואים את ג'ק בלי בגדים? חחח נורא אהבתי את זה שהזכירו את הדוקטור. כל פעם שיש את זה אני נורא מתרגשת... ונכון יש את הקטע שהם מדברים באוטו וגןן אומרת "איך גוון יכולה לעשות לי את זה? גוון אוהבת אותי" הצורה שהיא אמרה את זה הייתי כל כך טובה. באמת שראו את הרגשות במשפט הזה. ואוף אף פעם לא אהבתי את ריס :)

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifזה כבר קרה בעבר.

היא בעצם הודתה שהיא מאוהבת בו, ועוד כמה דקות לפני שהיתה אמורה להתחתן עם ריס, כשהיא לא ידעה שזה לא ג'ק האמיתי אלא החייזרית והיא אמרה משהו כמו "חשבתי שהחיים שלי מסודרים, לא חשבתי שיכנס לתוכם מישהו כמוך" והוא, בעצם החייזרית ענה משהו כמו "גם אני לא חשבתי שמישהי תזעזע את עולמי" ואז הוא הולך להתנשק איתה והיא משתפת פעולה והוא הורס את זה רק בגלל שהוא הופך בחזרה לחייזרית.... גם בהמשך כשריס בעצם מציל אותה מללדת חייזר ולמות, ג'ק מגיע והיא מתלהבת לראות אותו והוא זה שצריך להגיד לה "אני מחזיר אותך לגבר שלך - לריס!".

tsou

New member
סוף סוף פרק טוב!

הייתי כל כך מיואשת מהמשחק הנוראי של כולם חוץ מגוון ומקו העלילה המשמים שכמעט ולא טרחתי לראות את הפרק.. שמחה שהחזקתי מעמד עד כה! ולא היה קל!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, סוף סוף. א. חייזרים! אז מה אם הם היו חלק כל כך לא חשוב בעלילה. ב. הדוקטור! כשג'ק אומר לאנג'לו 'רוץ'- פרייסלס. ג. יפית ד. דמות משנית מעניינת- אנג'לו שיחק מצוין והעובדה שהוא עוד חי ב2011 מעלה הרבה שאלות וגורמת לי לחכות לשבוע הבא. ה. ממש מעט אמריקאים- וגם כשהם הופיעו הם יצאו מעולה. ו. מונולוג מדהים של גוון. מגיע לה לזכות בפרס כלשהו על המונולוג הזה. ז. רפרנסים לעבר של הסדרה- נסיעה באוטו כשאחד מוביל את השני למוות ממש כמו בפרק שסוזי חוזרת לחיים והורגת את גוון. ואני גם בטוח שהם השתמשו באותה שיטת צילום (מכונית חתוכה עד הנהג כמעט. מה, לא ראיתם טורצ'ווד דיקלסיפייד?). ח. מלא רפרנסים לנצרות- גם במפורש, ג'ק כועס על חרוזי התפילה של אנג'לו, כומר מושחת שמוכר אלכוהול בתקופת היובש ובמיוחד כשאנג'לו מנקה את הרגליים של ג'ק- רפרנס עשוי להפליא לישו ומריה מגדלנה. לסיכום- פרק אדיר, מצפה בקוצר רוח לשבוע הבא. ומשהו שעליתי עליו עכשיו- שבוע הבא זה פרק 8 של טורצ'ווד וגם פרק 8 של דוקטור הו. צירוף מקרים?

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב
חייזרים,ריצות, אזכורים לדוקטור ! היה קשה לי לראות איך הורגים את ג'ק כל הזמן :-\ אגב, עוד מישהו שם לב שכשאנג'לו יצא מהכלא, ג'ק לבש מעיל דומה למעיל של הדוקטור
?

seaking

New member
לא יודע מה אתכם או בעצם כן...

אבל אני הייתי מאוכזב, נראה שהם הבינו שהעלילה לא הולכת לשום מקום כבר קודם. כנראה שרק הפינלה יוכיח האם הסדרה הייתה שווה צפיה או לא... בקצב הזה אני מקווה שבפינלה לא יופיע על המסך לינק. מה שכן שמתי לב שאני בחבורה טובה, כולם רואים טורצ'ווד כדי להזכר בדוקוטור... מעניין כמה זמן זה יחזיק...

XUXA141

New member
למה אני רואה עונה 4 של טורצווד?

במיוחד אחרי שסבלתי נורא בלראות את העונה השלישית, כי עינוי ילדים ורצח ילדים מול האמהות שלהם זה לא ממש כוס התה שלי? כי זה הדבר האחרון שנשאר ממה שמבחינתי הוא "תור הזהב" של דוקטור הו, עם טננט. טננט היה שחקן שקספירי, וזה ניכר בכל סצינה וסצינה שהוא עשה, והוא גם היה בוגר יותר (אם כי היו לו יציאות ילדותיות) ובעיקר הוא הפגין המון המון רגש, ומה לעשות שהוא גם נראה פיזית הרבה יותר סקסי וחתיך מהדוקטור הנוכחי, שאם עם טננט הרגשתי "באותה פלטפורמה" מבחינת הדור המנטלי, אז עם החדש אני מרגישה כאילו שהוא מהדור של הבן שלי או צעיר יותר, משהו שלא מתחבר לי ואיתי. אז ג'ון ברומן הוא הקשר האחרון שיש לי עם טננט ותקופתו, וכשהוא מזכיר את הדוקטור , מבחינתי הוא מזכיר את טננט. (וחוץ מזה הוא כוסון לא נורמלי, ומה רע לראות את הישבן שלו מדי פעם?)

Blade Of Fire

New member
סלחו לי אבל... בעיות טיימליין?

תקנו אותי אם אני טועה אבל ג'ק הכיר את הדוקטור רק במלחמת העולם השניה, נגיד 1940, והתת-עלילה פה מתייחסת ל1924....

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif למעלה ובהודעה.

אחרי שג'ק ננטש ע"י הדוקטור בלווין 5, הוא חזר אחורה בזמן למאה ה19, התמקם שם וחי את חייו. אז הפרק מתרחש אחרי שג'ק חזר בזמן, משמע אחרי שננטש ע"י הדוקטור.

העונה הזאת מעולה ../images/Emo58.gif

אבל היא נורא אמריקאית. הרבה אלימות ומשהו מאוד מוזר בה. לא יודעת משהו מפריע לי בה. היא פשוט מוזרה. ומעבר לזה שלכולם יש מבטא אמריקאי שזה מעצבן טיפה. הפרק היה מקסים ובפרקים הקודמים כמעט בכיתי כשוורה מתה וכשהכאיבו לרקס. זה היה נורא.

shaharEB

New member
../images/Emo45.gif גם לי נמאס [לא ממש ספוילר] ,../images/Emo58.gif

שכל המבטאים בתכנית הפכו להיות אמריקאים >< אני מתגעגעת למבטאים בריטיים, רק גוון נשארה, וקצת מריס

seaking

New member
חסר:

ההומור הבריטי הסטלטי הבריטי העלילה... רק חייזר אחד וגם הוא לא ממש נותן פייט

בנוגע לפרק הנ"ל ../images/Emo58.gif אישית אני לא אוהב את הקטעים ההומו-ארוטים שיש בסדרה כי הם טיפלה מוגזמים לטעמי ../images/Emo3.gif ראיתי את הפרק אתמול בלילה כשאני שפוך מעייפות וחצי רדום ופתאום נדלקו עיני .. האם זה אפשרי שאני ראיתי שם את ננה ויזאטור ? אני מדבר על האישה שיצאה מהואן בסוף הפרק והבטיחה לגק שהיא יכולה להוביל אותו לאנג'לו .. (בIMDB לא רשום שומדבר לא בקאסט של הפרק ולא בכרטיס שלה ../images/Emo7.gif)

למעלה