טיירה מאבדת את זה

GiRiLy

New member
../images/Emo58.gifטיירה מאבדת את זה

שלום לכולם אני חדשה פה החלטתי להביא לכם קטע על טיירה לא יודעת אם זה ספויילר כעקרון הקטע עוסק בה אבל העונה הזאת עדיין לא שודרה ככה שלא רציתי להרוס למישהו. דעתי על הקטע אפשר להגיד שהייתי די המומה מלצפות בטיירה ככה רוב הזמן היא די נחמדה עם הבנות.מה שהבנתי מהקטע הוא שאחת הבנות רימתה וזה שטיירה התפרצה עליה די מובן יש כאלה שחושבים שזה מבוים או שטיירה ניסתה לעשות רושם על אחד השופטים תחליטו אתם.צפיה נעימה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo58.gif?

היא צועקת על טיפאני
בלעכס אבל היא כל כך אמיתית
ממש

שאלה(אני לא יודעת אם זה ספויילר)

טיפאני שהופיעה בסרטון, זו לא אותה בחורה שהייתה בפרק הראשון של העונה השלישית? זו שהתקוטטה בבר?

גם אני חשבתי את זה+ חצי../images/Emo58.gif

הם נראות אותו דבר בדיוק! אני חושבת שהיא פשוט ניסתה עוד פעם ועברה את המבחנים!

גם התנהגותה בסרטון מזכירה מאוד...

את התנהגות של טיפאני בפרק הראשון. ייתכן שהיא ניסתה עוד פעם והצליחה הפעם.

כן,זאת טיפאני

אם תקשיבו ממש טוב למה שטיירה אומרת,תשמעו שהיא אומרת משהו על סבתא שלה-שהיא גידלה אותה וכל זה.... אתם זוכרים שטיפאני סיפרה שסבתא שלה עזרה לה להפוך לבחורה טובה....
?

JULI4561

New member
אהה אז איזה עונה זאת בסרטון ?

4?... ב3 היא לא עברה וב4 כן ?!?!?.. מוזר מאוד

JULI4561

New member
אממ..חלק לא הבנתי

אבל מה הקטע שלה אני היתי צועקת עליה בחזרה למה מי היא חושבת שהיא !!!

JULI4561

New member
משיהו יכול להסביר לי למה היא היתה

מאוכזבת מהם היו כמה מילים שלא הבנתי :(

xsigi

New member
שלום:)

אני לא בפורום הזה אבל אני קוראת מדי פעם וראיתי את מה שאמרת על הסרטון ואני נורא רוצה לראות אבל אני לא מצליחה את יכולה אולי להסביר לי איך אני יכולה לצפות בבקשה?

אני יכולה,

קודם כול תלחצי על ה"טיירה" ואז זה יכנס לך לאתר אחרי זה את רואה תמונה של טיירה ברקע, בפרצוף מוזר, וליד זה כתוב "!watch now" תלחצי על זה, ואז זה יפתח לך חלון, ואל החלון שלוש סימנים, של ווינדוס ועוד כמה דברים, תלחצי על הסמל של ווינדוס הציבעוני (הסמל הראשון), ואז מלמטה יש כזה משפט..... ולידו נקודה, תלחצי על הנקודה ואז זה יעלה לך חלון חדש. בחלון החדש יש בצד כמה תמונות ולידם כתוביות, תלחצי על התמונה של טיירה ואז תלחצי על "play" ואז תיראי את הסירטון!

אוקיי הסבר קצר על הקטע...../images/Emo58.gif

היי.. ראיתי את העונה הרביעית, היא עונה מעולה. והנה הסבר על הקטע הביזארי: הוא קורה בעונה הרביעית בפאנל השופטים. טיפאני, שהשופטים עודדו ותמכו בה מהיום הראשון, אומרת שהיא לא יכולה לבצע את המשימה שהבנות היו צריכות לבצע הפאנל השופטים (לקרוא מתוך מסך טלוויזיה כמו מגישת תכנית טלוויזיה). כשטיפאני נשארת בין ה-2 האחרונות, היא מתחילה להסביר לטיירה בשקט למה היא ככה והקול שלה מתגבר לאט לאט.. טיירה אומרת לה לשתוק אבל היא ממשיכה ואז- ההתפרצות של טיירה.

למעלה