יאוווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif יאוווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!

ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של העונה השניה במלואו!!!!!!!! וכמובן-אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו, אני כ"כ שמחה, סופסוף מצאתי לי זמן לראות את הפרקים שיש לי במחשב!! (ששת הראשונים). חחחחחחחח זה תופס לי את כל הזכרון של המחשב! איזה מצחיק-סיימתי לראות את הפרק, אז בדקתי כמה זכרון פנוי נשאר למחשב לפני ואחרי מחיקת הפרק. אין צורך לומר שזה ה-ר-ב-ה.............. חחחחחח עכשיו אחותי תשמח שאני "מוחקת את השטויות שלי", היתה מתה!!....

inbal145

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב! כמו שרשמתי באחד השירשורים פה... אני כבר הורדתי את כל העונה השנייה... הפרק הראשון באמת מדהים. איזה חמודים ווהן וסיד אחרי שהיא הצילה אותו! חכי חכי שתגיעי לפרקים 8-9! אני בפרק 11 כרגע...

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif יוווווווו זה הקטע הכי אהוב

עלי מכל הפרק!!! זה היה כזה מוזר. הם מתו לחבק אחד את השני אבל התביישו!! חחחחחחחחחחחח חמודים!!!!!! ועוד משהו-איך צחקתי שסידני דיברה עם הפסיכולוגית (איך קוראים לה?! מור, לטיפולך המסור!! חחחחחחחח) והפסיכו' כזה שותקת ומסתכלת עליה, וסידני אומרת: "אני יודעת מה את הולכת להגיד לי. ווהן ואני לא חצינו שום קו אדום והיחסים בינינו הם יחסי עבודה בלבד. רשמי לגמרי" (משהו כזה, ראיתי את זה לפני כמה שעות אז הדיאלוג הזה פלוס מינוס, כן?!). ואז הפסיכו' עונה לה: "לא, דווקא לא התכוונתי לדבר על זה. התכוונתי לדבר על ..." (לא זוכרת) ואז סידני כמעט קברה את עצמה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

היא התכוונה לדבר על וויל... כן.. טוב שהזכרת לי גם את זה! זה היה קטע די מצחיק

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחח זה היה משעשע...

היה לה כזה מבט בעיניים שנקרעתי מצחוק!!! ומה היא דיברה על וויל?! שכחתי כבר...

varty

New member
../images/Emo58.gifמתי הם מתו לחבק אחד את השני

אבל התביישו? לא זוכרת...

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אחרי שסידני

הצילה את מייקל והם יצאו החוצה מהבניין (כי סידני היתה צריכה לחזור לדיקסון), הם עמדו על הדשא והוא ככה מסתכל עליה ואומר לה שהיא הצילה את החיים שלו. אח"כ הם כזה הסתכלו אחד על השני, עם מבט כזה בעיניים, ואז סידני חייכה והלכה. הם אפילו לא נגעו אחד בשני!! מרגיז. מתי אני כבר אגיע לפרקים שהם יוצאים?!?!?! זה נראה רחוק מדי....

varty

New member
../images/Emo58.gif כן , זה היה קטע מ-ד-ה-י-ם

בין ווהן לסידני .וואו. רציתי להתערב שם בסצנה ופשוט לקרב להם את הראשים ולגרום להם להתנשק
הם היו כל כך מושלמים שם. ווהן...איזה יפיוף הבחור שהוא מחייך

Moreiro

New member
מי אמר מור ולא קיבל../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

למטה אבל רק של שם כי לא היה לי מקום בכותרת
ד"ר ברנט.

RenanaD

New member
חמוטה!!! חחחחחחחחחחח

ומה, באמת?! זה השם משפחה של חברה שלי!! מגניב!!!!

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifפרק חמישי

את תשתגעי מהפרק החמישי, את לא תאמיני מה שתגלי...

RenanaD

New member
אמא!! מה?!

יוווווווו יקח לי עוד הרבה זמן להגיע לפרק החמישי... היום הספקתי לראות רק את הראשון ועכשיו אני הולכת לראות את השני. אולי תגלי לי?! לא, אל תגלי. בעצם כן. לא!! כן! שיט, אני אהרוס לעצמי הכל אבל מצד שני-מי יודע מתי אני אגיע לשם?! תגלי לי וזהו!! פאקקקקקקקק לא אכפת לי!!! תגלי לי וזהו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

inbal145

New member
../images/Emo58.gifאם את מתעקשת...

אני לא אהרוס לך הכל... עדיף שתגלי בעצמך. אבל זה קשור למשהו שג'ק עשה (אם אני ומיכל דיברנו על אותו דבר) לסידני כשהיא הייתה ילדה קטנה... נראה לי שאני הורסת כבר יותר מדי... עדיף שתראי בעצמך כי זה די מסובך!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif ראיתי את הפרק השני...

מצוין כרגיל!!! הכי אהבתי שאמא שלה (אחרי שסידני הלכה) חייכה ככה לעצמה מגאווה על הבת שלה. איך אהבתי!!!!!! בכל מקרה-תגלי לי, תגלי לי, תגלי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווווווו עכשיו בכלל אני לא אוכל לישון!!! חחחחח פליז!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחח לא יכולתי להתאפק!

יש לי את כל הפרקים עד פרק 6, אז ראיתי את 5 בדילוגים, חיפשתי את כל הסצנות של סידני וג'ק... אני לא בטוחה שהבנתי נכון: היה איזה פאזל שנתנו לה לעשות והיא עשתה אותו טוב. אח"כ היא הבינה שהיא לא עשתה אותו ממחשבה אלא מזכרון, מישהו לימד אותה איך לעשות אותו כשהיא היתה קטנה. אז המתולתלת ההיא עשתה לה חזרה לעבר כזאתי (לא יודעת איך לתאר את זה, מי שראה-יבין על בטוח) ואז היא ראתה את עצמה עושה את הפאזל ופתאום מוצאת אקדח. היא הכניסה לתוכו את המחסנית ואז אבא שלה הוציא אותה (-המחסנית) ואמר לה "כל הכבוד". אח"כ ראו אותה מדברת בגשם עם אבא שלה ואומרת לו שהיא לא תסלח לו לעולם כי הוא בעצם הכניס אותה לעולם הריגול (?!?!-בכך שהוא לימד אותה לעשות את הפאזל?! שהוא הראה לה אקדח?! מה?!?! לא הבנתי כי לא ראיתי הכל) ועוד משהו על כריסטמס. אולי עכשיו, אחרי שראיתי את מוכנה להסביר יותר לעומק?! את הבסיס אני כבר יודעת... (אה! נזכרתי בעוד סצנה. ג'ק ומייקל מדברים, ומייקל אומר לג'ק שאם הוא לא יספר לסידני את הסוד שלו, הוא יספר לה בעצמו).

inbal145

New member
../images/Emo58.gifהבנת הרבה בעצמך... :)

גם אני לא יודעת להסביר מה סידני עברה אבל זה באמת חזרה לעבר או משהו כזה... כשהיא הייתה קטנה ג'ק לימד אותה להשתמש באקדח והכניס אותה בכוונה לעולם הריגול ול SD-6 ועל זה היא אמרה שהיא לא תסלח לו-על זה שהוא ביטל לה את האפשרות לבחור את החיים כי בעצם אין לה חיים כל כך טובים בגלל הריגול. אחרי זה (בפרק 6 או 7 אם אני זוכרת טוב) ג'ק יגלה לה שהוא התכוון שהיא תהיה בסי איי איי אבל SD-6 הגיעו אליה קודם. מה ששמעת על כריסמס זה השם של הפרויקט (אם הבנתי נכון), מה שג'ק עשה לסידני נקרא "כריסמס פרוג'קט" והמטרה שלו היא ללמד ילדים להשתמש באקדח וכו' כדי שכשהם יגדלו הם יוכלו להיות סוכנים. והסוד שמייקל דיבר עליו הוא לא קשור... זה קשור לאירינה-היא עוזרת לסי איי איי עכשיו וג'ק לא ממש אהב את זה אז הוא שתל (לא בעצמו כמובן) פצצות בבניין שסידני ומייקל היו אמורים להיכנס אליו ואירינה אמרה שאין בו פצצות או משהו... ווהן גילה שג'ק שם את הפצצות ולא אירינה ואמר שהוא יספר את זה לסידני אם ג'ק לא יספר לה בעצמו. אחרי שגילו את זה רצו לשלוח את ג'ק לכלא וכמובן שאת אירינה העבירו למקום אחר. סידני הצילה את שניהם מכל הבלגן הזה. זהו אני מקווה שעזרתי לך אבל תזכרי שזה מה שאני הבנתי (בלי תרגום...
) ויכול להיות שאת תביני יותר ממני ויותר טוב.

למעלה