יו!! ד"ר ברנט הסתפרה!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif יו!! ד"ר ברנט הסתפרה!!!

איכס, הקארה המוזר הזה עושה אותה זקנה!! היא גם ככה זקנה, מה היא צריכה את זה?!? בכל מקרה-הגעתי לאמצע פרק 20 (עונה 2) ואני חייבת לומר-דיקסון כלבבבבבבבבבבב, איזה רשע!!!! איך הוא כיסח להוא את הצורה, מסכן, מה הוא עשה לו?!? יופי לי, הוא יודע איפה סלואן נמצא, אבל למה דיקסון הורג אותו במכות כדי לגלות?!? מסככככככן! ויו, חחחחחחחחח איך סידני היתה בהלם!!! "דיקסון, וואט אר יו דואינג?!?" חחחחחחחח איזו הבעה היתה לה על הפנים!!!

rifkin1

New member
../images/Emo58.gifנסי להבין את הבנאדם

אישתו התפוצצה לו מול העניים והא ידע שסלואן אחראי לזה. הוא לא ממש בשיא שפיותו. אני מאוד יכולה להבין אותו. חכי חכי לעונה השלישית את הולכת להיכנס לשוק אמיתי. אבל אל תדאגי אני לא מגלה לך.

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני הבנתי אותו!!! אהבתי בפרק הזה את השיחה של סיד ווהן בסוף עם הגלידה

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif כן, זה היה משעשע

"can I have a bite?!" איזה מאמי!!!
אבל הסוף הזה היה כזה מוזר!! ממתי אליאס נגמר ככה, ועוד עם שיר כזה שמח ועליז?! צחוקים עם ג'יי ג'יי, הבן אדם אוהב להפתיע!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif ברור, ברור שהבנתי אותו!!!

אבל איזו אלימות... זאת הפעם הראשונה שראיתי אותו מתנהג ככה, לכן הייתי בהלם. סיימתי עכשיו את הפרק, איזה חכם הוא!!!!!! הקטע עם "חומר הנפץ" עאלק, איך הוא עבד על ההוא!!! וכולם (כולל אותי) חשבו שזה באמת הולך להתפוצץ ואז בסוף גילו שזה היה סתם סרק... חחחחחחחח איזה צחוקים. ואיך שהוא אמר לסיד: "I'm not that desperate!" קרע אותי!! חחחחחחחח

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif יש לי כמה שאלות על הפרק:

מה לעזאזל הלך עם הלב שפעם בקופסה?! למה הוא הפסיק בדיוק באותו רגע שסלואן פתח את מה שהוא קיבל מהנזיר ההוא אנא עארף?! ואם כבר מדברים על הדבר הזה-מה סלואן קרא שם ולמה הנזיר אמר לו "עכשיו מתחיל המסע האמיתי שלך"?! יא אללה, לא הבנתי כלום מהסוף הזה.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוול......

את התשובות לשאלות האלה תקבלי רק בעונה הבאה, באותו זמן אי אפשר לדעת

RenanaD

New member
רעה, את פשוט רעה!!!

או כמו שרני רהב אמר לשלי יחימוביץ' (ושימי לב לפזמון החוזר): "רעה, רעה, רעה!!!". ככה את עושה לי?! אומרת לי בצ'אט שענית לי, אני רצה לפה בחיל ורעדה ובסוף נאדה, גורנישט, זירו?! אותך לאמא!!!!!

Chakotay

New member
דרך אגב, הנזיר הזה זה

דיויד קארדין הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא שיחק בסדרה משנות ה70 קראו לה Kungfu (אני מוריד אותה) והוא ענק שם,הוא גם שיחק בסדרת ההמשך באמצא שנות ה 90. אה והוא היה ביל ב Kill Bill Vol.2 .

inbal145

New member
עכשיו הבנתי...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

למה ביל היה מוכר לי
הוא שחקן מצויין
וגם קיל ביל זה סרט ממש יפה

inbal145

New member
../images/Emo45.gifטרנטינו מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

וקיל ביל 1 ו 2 הם באמת אחלה סרטים

Chakotay

New member
אכן, יש קו דק בין גאונות לטירוף :)

ורגל ימין שלו בצד אחד ושמאל בצד השני, אז אפשר להגיד שהוא גם מטורף :)

למעלה