ים, הימורים וספקולציות לעונה 3

darklighter

New member
../images/Emo58.gifים, הימורים וספקולציות לעונה 3../images/Emo190.gif

מצאתי דיון מאוד מעניין ברשת עם כל מיני תיאוריות של אנשים על מה יקרה בעונה 3 ודברים שהם רוצים לדעת. אני ממליצה לא להיכנס אם לא ראיתם את הפרק האחרון (22) בעונה השנייה ואתם לא רוצים להרוס. http://www.tv.com/supernatural/show/30144/spoilers-and-speculation---season-3/topic/13786-752353/msgs.html ואם כבר אני אנצל את השרשור הזה ונהפוך אותו לדיון של תיאוריות והימורים שלכם וגם מה הייתם רוצים לראות קורה או על איזה שאלות אתם רוצים שהעונה תענה לכם. תהנו

darklighter

New member
והנה מאמר עם ../images/Emo58.gifים לעונה 3../images/Emo190.gif

זה די ארוך אבל מעניין http://classic-horror.com/newsreel/demon_terrorists_and_amoral_women_the_upcoming_season_of_supernatural

darklighter

New member
תקציר מתורגם שלי../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

בובי וגורדון יופיעו הרבה, ולגורדון יקרו הרבה דברים רעים. יש סיכויים גדולים שיהיה רומן בין דין לבלה (לפחות לא רובי) כי זה הפכים נמשכים וכאלה... אבל כרגע הכוונה היא יותר ליצור כימיה ומתח מיני אבל לא בהכרח יקרה משהו... הם גם רוצים להבהיר שהם לא יהיו עכשיו הבנים והבנות יחד כמו חבורת סקובי דו אלא הבנות יבואו וילכו מדי פעם...הן מוגדרות כrecurring regulars. אין לי כוח להמשיך להרחיב על הבנות כי זה אותם דברים שכבר שמענו על האופי שלהם וכאלה. בכל מקרה ג'נסן [
] עצמו אמר שבהתחלה שהוא קרא עליהן בתסריט כמו המעריצים הוא חשש שאולי הן לא יתאימו לסדרה שבמקור יועדה לשני גברים אבל אחרי שפגש את השחקניות הוא חשב אחרת. העלילה תתחיל בכך שיפטרו מהשדים מהשער שנפתח בפרק האחרון (בראיונות אחרים אמרו שהם יהיו על שם 7 החטאים הקטלניים) ותמשיך בניסיונות המתוחכמים של דין וסם לצאת מהעיסקה שדין עשה עם השדה וטוענים כי זה לא יהיה קל בכלל.... בעונה הזאת יהיו יותר רדיפות של האחים ווינצ'סטר על ידי הFBI ויהיה להם נורא קשה להינצל מהם (מסכנים כמה צרות בעונה אחת)... קריפקי אוהב פרקים שמעוררים שאלות מוסריות. והוא גם היה מאוד מרוצה מהפרק HEART עם האשת זאב ומהסוף הטרגי שלו. אנקדוטה משעשעת (או טרגית)- הבן של קריפקי נולד בתאריך יום ההולדת של סם ווינצ'סטר וקריפקי מפחד שכשהוא יהיה בן 6 חודשים (ב-2 לנובמבר) המשפחה שלו תותקף כמו המשפחה של סם. הוא צוחק על זה שאנשים אומרים שהכותבים של סופרנטורל כותבים חומר לשטן. קריפקי אומר שלסדרה שלו יש את המעריצים הכי טובים בעולם. צודק

darklighter

New member
אה ולמי שלא הבין- YED=Yellow Eyed Demon

או בעברית- השד עם העיניים הצהובות.

Alarma

New member
כן ויש את ה"עושי עסקאות" שזה RED

Red Eyed Demons ויש את ה BED Black Eyed Demons שזה אנשים שנשלטים על ידי שד שאחז בהם :)

darklighter

New member
תודה על התוספת החשובה../images/Emo190.gif

ידעתי ששכחתי לכתוב משהו חחח...

למעלה