יש לי שאלה לגבי "הצלצול"

yaldonet2

New member
../images/Emo58.gifיש לי שאלה לגבי "הצלצול"

ראיתי את הסרט "הצלצול", ולא ממש הבנתי את הסוף...מה הקטע עם הילדה הקטנה והבן של רייצ'ל העיתונאית שרואה אותה בדמיון? ובכלל מה הקטע של הסוסים המשוגעים האלה ומה הקשר שלהם לילדה ולאמה המאמצת שלה? תודה........

xander55

New member
הצלצול ../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

לא יודע על איזה אמא מאמצת את מדברת, אבל אני כן יודע שהילדה הייתה מביאה מזל רע לייבול, לדגים וכדומה, ולא היה לקיבוץ מה לאכול, אמרו גם שנוכחותה שגעה את הסוסים, אבל אין טעם להתעמק בזה, זה משהו מאוד טריוויאלי, תשאלי שאלות שממש קשורות לסרט, הקטע הזה היה איזשהו הקצנה בדמות של סמארה.

austin1

New member
אכזבה גדולה הסרט הזה

סוף מטומטם הקטע היחיד שהפחיד אותי היה הקטע בהתחלה שהבחורה נכנסת לחדר מסתכלת על הטלוויזיה והפנים שלה מתעוותות איכססס

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifתשובות../images/Emo58.gif

יש משהו מיוחד בילדה הזו..כמו שכבר אמרו לך,וכמו שראית בסרט: היא עושה רע ליבולים,מפחידה את הסוסים ואף פעם לא ישנה.האמא המאמצת שלה(זאת שהסתכלה במראה בקלטת) הרגה את הילדה מהסיבות האלה.והילד לא רואה אותה בדמיון..הוא ראה הרי את הקלטת והוא זוכר את זה ומצייר את זה. מקווה שעזרתי. ד"א-סרט מזעזע.יותר מדי בשבילי.ושמעתי שגם יהיה הצלצול 2..למישהו יש מושג אם זה נכון?

Nino Schibetta

New member
אין ספק, זה סרט מפחיד

אבל אני גם מאוכזב מהסוף שלא היה משהו מיוחד לדעתי ודי עלוב וגם מעצבן אותי שיש יותר מידי דברים בסרט הזה שלא מתקשרים אחד עם השני ובכל זאת קורים

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifנכון.זה באמת שיגע אותי

שהיו דברים שלא קשורים,וסתם העמיסו על הסרט.

yaldonet2

New member
שניה..עוד משהו...../images/Emo58.gif

למה בסוף הילד אומר לרייצ'ל שהיא לא היתה אמורה לעזור לילדה (סמארה)? הסוף לא אמור להיות מפתיע? אז איפה ההפתעה? לא הבנתי כלום... תודה....

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifתשובה../images/Emo58.gif

ההפתעה היא,שבעצם,סמארה לא רצתה להרוג את האנשים שצפו בקלטת.היא רק רצתה שהם יפיצו אותה הלאה כדי שעוד אנשים יידעו את מה שעשו לה.ובגלל זה רייצ'ל והבן שלה לא מתו(זוכרים איך בסוף הסרט היא הראתה לבן שלה איך משכפלים?) והחבר של רייצ'ל כן מת.הילדה מרושעת,אבל היא לא רוצה להיות כזאת.היא הייתה מרושעת בלי לרצות בכלל.

yaldonet2

New member
לקרייזי גירל...../images/Emo58.gif

אבל הילד כן רואה אותה בדמיון או משהו, כי כשיש את הקטע שהוא מצייר את הבית ורייצ'ל שואלת אותו למה הוא צייר אז הוא אומר -כי היא אמרה לי (הילדה אמרה לו). ובסוף כשהיא הוציאה אותה מהבאר הילד אמר לה שהיא לא היתה אמורה לעזור לה ולהוציא אותה משם. יש לזה קשר לסוף (המפתיע)? הסתבכתי...אוף....אני שונאת לראות סרט ולהסתבך...

austin1

New member
מי לעזאזל אמר שבגלל שהיא שיכפלה

את הקלטת המפגרת הזאת היא לא תמות ????? זאת סיבה מפגרת והסוף נשאר פתוח כי אנחנו לא יודעים אם זה נכון או לא, אנחנו לא יודעים עם הילד חי או מת .

D i l D o

New member
זה מה שמבינים מהסרט! ../images/Emo58.gif

היא שואלת את עצמה "למה הוא (נוח) מת ואני לא? מה אני עשיתי שהוא לא עשה?" ואז המצלמה מתמקדת על הקלטת שכתוב עליה COPY - מה עוד אפשר להבין מזה? כלום! רייצ'ל עשתה עותק ולכן היא לא מתה! בסוף הסרט רואים את הבן שלה עושה עותק ובגלל זה הוא לא ימות!

austin1

New member
הסרט נותן לך להבין את זה

אבל לא אומרים בוודאות שזאת הסיבה האמיתית שהיא לא מתה זאת נשמעת לי סיבה מטומטמת זאת באמת נראה לך שזאת הסיבה האמיתית ? תקרא את המשפט הזה ותגיד לי אם הוא הגיוני : בגלל שהיא שיכפלה את הקלטת הילדה לא הרגה אותה המשפט הזה פטאטי עצוב ולא הגיוני ואני סתם מעוצבן כי הסרט איכזב אותי לגמרי

למעלה