יש עונה שנייה לראש גדול?
1 1Yaeli1 New member 14/7/05 #2 יאפפ![: חברות שלי היו ניצבות שם[ניצבים-אלה שסתם עוברים שם כאילו הם תלמידים..]
1 1Yaeli1 New member 14/7/05 #3 אה וגםם.. יהיו שחקנים חדשים! תהיה אחת שתהיה כמו טלי.. וריקרדו ואיריס לא יהיו\= [לפחות לא היו בצילומים שחברות שלי היו אוליי..]
אה וגםם.. יהיו שחקנים חדשים! תהיה אחת שתהיה כמו טלי.. וריקרדו ואיריס לא יהיו\= [לפחות לא היו בצילומים שחברות שלי היו אוליי..]
כ כו0ית 2טירוף1 New member 15/7/05 #7 גמאניייייי ניצבתתתתתתתתת וניצבים לא מקבלים כסף.... ואורי טלי איריס וריקרדו לא משתתפיים חיחיי... אדםםם כזההה מושלםםםםםםםםםםםם לאבב יווו... בהייייייייי...
גמאניייייי ניצבתתתתתתתתת וניצבים לא מקבלים כסף.... ואורי טלי איריס וריקרדו לא משתתפיים חיחיי... אדםםם כזההה מושלםםםםםםםםםםםם לאבב יווו... בהייייייייי...
D DoDo100 New member 15/7/05 #5 ניצבים מקבלים כסף!?!?!? סתם שאלה.. ! חחחחחחח.. סביר להניח שלא.. אבל אם לא..... א-ז ל-מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ה-ם ה-ו-ל-כ-י-ם ל-ה-י-ו-ת נ-י-צ-ב-י-ם-?-!
ניצבים מקבלים כסף!?!?!? סתם שאלה.. ! חחחחחחח.. סביר להניח שלא.. אבל אם לא..... א-ז ל-מ-ה ל-ע-ז-א-ז-ל ה-ם ה-ו-ל-כ-י-ם ל-ה-י-ו-ת נ-י-צ-ב-י-ם-?-!