כל מי שראה את 2X12 לכאן

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif כל מי שראה את 2X12 לכאן

אחד הפרקים היותר טובים של הסידרה. אני לא אשקר אם אני אגיד שבחלקים מסויימים הוא היה ברמה של three stories. זה היה מעולה והאוס היה כל כך מסכן LOL. בקיצור, אחלה פרק, באמת אחלה... כל הפרק פשוט ישבתי(חצי שכבתי. אני שונאת לשבת ליד המחשב. תחשבו על התנוחה של האוס עם הרגל על השולחן שלו. ככה אני יושבת...) בהיתי ואמרתי לעצמי- הם גאונים... מישהו ראה כבר?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אגב-

the infamous shower scene (רציתי להשתמש במילה infamous
) נמצאת בפרק הזה, לקראת הסוף שלו...

pink panther 8

New member
לא ממש בסוף....

זה היה במלתחות כשקמרון תפסה אותו הוזה כי הוא לקח כמה תרופות ביחד גם זה היה קטע טוב!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gifמה הקשר?

זה היה סצינת מקלחת זה לא משנה אם זה היה במקלחות או בבית שלו...

pink panther 8

New member
הכוונה הייתה לספוילר שפירסמת |ספויל

יותר למטה בפורום אחרי שהבנתי ששירשרתי לא נכון כתבתי את ההודעה הזאתי שוב למטה....

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gif212

המקרה הפעם היה יוצא דופן וזה היה טוב! באמת היה פרק טוב, בעיקר מצחיק..האוס על סמים זה מצחיק! ובכלל בהרצאה, הוא קרע אותי. הבעיה היא ש..היו יותר מדי מחטים בפרק הזה!

Hieros Gamos

New member
כן ג'יזס! כאילו ../images/Emo58.gif

כשהוא הזריק לעצמו ואחרי זה שפורמן הזריק לו זה לא מזיז לי, ראיתי יותר מדי כאלה בטלוויזיה אבל אהה אני לא מסוגלת לראות את הספיינל טאפ זה הורג אותי. כשפורמן עשה את זה כיסיתי את העיניים. זה מבחיל. האוס על סמים זה באמת אחד החזקים. הוא היה כל כך מצחיק כשהוא התחיל לישון על הריצפה!! והקטע של- hey! I do the metaphors או משהו כזה LOL. טוב אני זזה...צריכה להעתיק חומר בהיסטוריה. לילה טוב לכם

Hieros Gamos

New member
לפני שאני הולכת- תראו איזה תמונה

*סתם העיניים שלו...זה פשוט עשה לי חשק לצלם את זה כשראיתי...זה לא ספוילר*

Hieros Gamos

New member
הממ אני לא חושבת ששמתי לב עד עכשיו

שכשאני מבהירה ומצלמת זה גם מבהיר... משום מה היה לי את הרושם המובהק שזה מצלם את זה במצב הנורמלי. או וול...

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gifרק אנחנו ראינו את הפרק?

היה עוד קטע מבחיל עם צ'ייס. ואיך שכחתי! ה hey! I do the metaphors היה קורע, במיוחד כשהאוס אומר את זה כשהוא חצי מת. וקמרון יותר מדי טובה לדעתי, אחרי כל מה שהאוס עושה לה היא עדיין כ"כ נחמדה אליו!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שהשאר אממ..קצת פחות יעילים מבחינת הצפייה... ובאמת? אני צריכה לראות את זה שוב אבל כיסיתי את העיניים רק בספיינל טאפ(זה אחת הבדיקות המגעילות ביותר...אין לי בעיה עם הניתוחים והכל אבל לראות אותם מכניסים את המחט הזאת...אלוהים ישמור.). לעומת הפרק הקודם את זה לא אכפת לי לראות שוב. ושוב. ושוב. אני לא מצליחה להביא את עצמי לראות את 11 שוב. וקמרון פשוט טובה מדי אבל לא רק להאוס אלא באופן כללי. האוס חצי מת באופן כללי זה מצחיק, לא משנה מה הוא אומר/עושה חח.. *הפסקה בבצפר בשיעור מחשבים*

pink panther 8

New member
אני ראיתי אותו גם

סורי שלקח לי יותר מדי זמן לכתוב כאן הייתי עסוקה היה לי יום הולדת אתמול! אני חושבת שזה היה דווקא פרק טוב בייחוד הקטע עם האוס חצי מת זה היה באמת טוב!!! ואני חושבת שזה נחמד שיש דמות אחת שמתחשבת לא משנה מה קורה... בייחוד שהיא שלחה את קאדי לבדוק מה שלום האוס כי היא(קמרון) דאגה לו...

smerte

New member
אני מקנא בהאוס על מה שהוא עשה בפרק!

הכי כיף לראות קולות ולשמוע צבעים!

למעלה