לגבי המבתר

../images/Emo58.gif לגבי המבתר

איזו אכזבה!!! הבנתי כרגע שזה קוונטין וזה ממש אבל ממש זלזול בצופה!!! הרי הוא הגיע לסדרה רק בעונה השלישית והמבתר היה כבר בעונה השנייה!!! אז מה הקטע? מה החכמה לשים דמות מסתורית בעונה שנייה ובאין פתרון ממציאים דמות חדשה בעונה שלישית. אם אני הייתי התסריטאית אז המבתר שלי היתה בכלל מבתרת: ג'ינה הנימפו חולת האיידס - האמת אתמול בפלאשבקים הייתי משוכנעת שזו היא כי היא האחרונה שישבה עם קימבר. תחשבו על זה: הרי בעיניה כריסטיאן זיין אותה אז היא "חיללה" אותו. בכלל היא פסיכו וזה היה הרבה יותר קינקי לגלות שהמבתר זו אישה!!! פעם הבאה שכותבים תסריט אימה לפנות אלי קודם!

שiס

New member
משהו שלא הבנתי..

המבתר חטף את קימבר מהחתונה, או שהיא הלכה מרצונה והוא תפס אותה אח``כ?

שiס

New member
:/ אהמ..

בכל מקרה.. הפרקים נהיים יותר קשים וסאדיסטיים.. הם מעלים את הרף.. וזה מרתק.. ומסקרן :)

limors2

Active member
../images/Emo128.gifבשרשור זה נמחקו תגובות

תסמנו את הספוילרים שלכם! גם אם אתם מגיבים להודעה שמסומנת בספוילר, גם אם אתם לא מזכירים שמות ורק רומזים (בצורה די ברורה), וגם אם אתם בפסק אם זה ספוילר או לא- לסמן!!!!!

1Shir

New member
הגזמת, את חייבת להחזיר את זה בעיני

קודם כל למה למחוק? התחלנו דיון, השתפכנו, לא יותר קל פשוט להזהיר למעלה שכל השרשור הוא ספויילר? שזה אמור להיות ברור בעיני, מי שלא רוצה ספויילרים אמור לא להיכנס לאף הודעה בשרשור הזה. מן הסתם. אני מבקשת שתחזירי את ההודעות. תשימי אזהרה למעלה או משהו. ובסדר, פעם הבאה אני אסמן בכל הודעה בנפרד גם אם זה נראה לי ברור לאור ההודעה שהיגבתי לה.

limors2

Active member
לא תמיד אנשים שמים לב שיש בהודעה

ספוילר אם זה לא מסומן בצורה ברורה ובולטת. ואלה החוקים בפורום. לא מסמנים, ההודעות נמחקות

1Shir

New member
אוקי אני מקבלת את החוקים, אבל

אני עדיין חושבת שמי שנמנע מספוילרים ע"פ כל חוקי ההיגיון הישר לא אמור לפתוח תגובות בשרשור הזה שהכותרת שלו כ"כ זועקת שברור שכולו ספוילר... אבל בסדר, להבא נפעל בהתאם..

1Shir

New member
טוב אז.. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

משיבה את הדיון.. קודם כל ענו לך שקוונטין כן היה.. לא זוכרת מה ענית על זה.. דבר שני אני עניתי לך ש: א. מה זה משנה אם זאת אישה? או לא אישה? ב. לדעתי דווקא זה נורא הזוי שזה הוא.. אולי לא הכי מפתיע בעולם אבל כן הכי מזעזע.. ג. דווקא ג'ינה? לא כזה מפתיע בדיוק כמו שאמרת כי היא ידועה כפסיכית.. אם כבר אז ג'וליה

../images/Emo58.gif - הנה אני ../images/Emo197.gif

למה אשה? כי כולם חשבו שזה גבר (בגלל האונס). לגבי ג'וליה - גם רעיון שחשבתי עליו כי זו היתה יכולה להיות הפתעה מדהימה הבעיה היא שזו גם כן הנחתה של התסריטאים - כי היה צריך להיות איזשהו רמז (וג'וליה הרי כל הזמן היתה כזו
- במיוחד בעונות 1+2).

שiס

New member
ח היא היתה מתה.....

לג'וליה יש אף ממש ארוך.. דיאז חמודה בהחלט :)

limors2

Active member
גרסה זקנה מקומטת ומכוערת../images/Emo5.gif

אבל בכלזאת גרסה שלה

למעלה