לגבי הפרומו של הפרק הבא

../images/Emo58.gif לגבי הפרומו של הפרק הבא

אז מה, בעצם ג'ייקוב טייל בזמן כילד הבלונדיני, וטורח כל הזמן להזכיר ל-MIB שאסור לו להרוג את המועמדים. MIB מצידו אומר לו את המשפט הקבוע של ג'ון לוק: "don't tell me what i can't do" אבל - אם ג'ייקוב טייל בזמן - זה אומר שהוא ידע שהוא ירצח? האם הדם על ידיו הוא מטאפורה לכך שג'ייקוב נרצח? ומדוע הצחילו סוייר ודזמונד לראותו אותו, אבל ריצ'ארד לא...?

אבי1985

New member
מש"ש לא להיכנס אם אתם לא רוצים לדעת

בפרק הקרוב נראה שגם ג'ייקוב לא הכי צדיק. הוא יהיה זה שיניח את הגופות של סמוקי ואמא שלהם במערה (אדם וחוה). יכול להיות שזו הסיבה שראינו אותו עם דם עם הידיים. ריצארד לא ראה אותו כי הוא היה עם הגב אליו. כשהוא הסתובב גם סמוקי לא יכל לראות אותו כי הוא נעלם.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gif מש"ש וחשש

חחח סתם יצא לי חרוז. מי אמר שג'יקוב חזר בזמן או מטייל בזמן כילד בלונדיני? לא ראיתי פרומו כזה. יש את הפרומו עם שני הילדים הרצים, יש את זה עם האישה ההרה שכנראה היא אמא של שניהם. כן, נכון אמרתי שלא אראה עוד פרומואים, אבל.... הסקרנות גוברת חחח

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifאז ככה....

ברור שאלו ג''יקוב והאיש בשחור . לא אמרתי שהם סתם ילדים חמודים, למרות שהם בהחלט חמודים ואולי אז עוד לא היתה יריבות ביניהם. ובכלל מי יודע עד מחר בערב מה קרה שם? וזאת שאלה רטורית
אני לא מצפה לתיאוריה. אני אראה את הפרק ואז אדע.

austin1

New member
מש"ש מה נלמד בפרק הבא

סמוקי וגיקוב אחים אותה אמא אבל אבא אחר (קלייר וגיק אותו אבא אבל אמא אחרת ומה היה כל הקטע הזה בפרק 14 שהם מסתכלים במראה ביחד
) נראה איך המפלצת נוצרה ( כנראה קשור לחורים של האלקטרומגנטיות באי ) נגלה את גיקוב הופך למגן של האי נפגוש את האמא המאמצת שלהם שגידלה אותם אחרי שהרגה את האמא האמיתית שלהם ( וכנראה היא הגיקוב הקודם ) נגלה מי בנה את הגלגל הקפוא שמתחת לבאר והפסל ( כנראה מצריים ) הפרק מתרחש בשנת 23 אחרי הספירה נגלה את הזהות של אדם וחווה ( וינסט & קייט ) וכנראה ( יכול להיות זה בפרק 16 ) נגלה מה היה כל הקטע של הביקתה ואיך היא קופצת בזמן ולמה ומה גיקוב החביא מסמוקי בבקתה (סמוקי לא היה לכוד שם מעולם )

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

austin1

New member
אנשים זה מש"שים אמיתים מעליי לא להיכנס

חוץ מהקטע של וינסט וקייט אבל הבדיחה האמיתית נמצאת בשרשור של המחליף של גיקוב

n o g a m o o n

New member
הבדיחה האמיתית היא

כל השאלות המטופשות ששואלים פה צופים מזדמנים על הפרקים הבאים , כאילו הכותבים יושבים פה בפורום ויכולים לענות. ובסוף מכל התיאוריות וההפוך על הפוך ההפתעה האמיתית תהיה אם יגידו לנו פתאום שהסידרה לא הסתיימה ויש עוד עונה רק כדי לענות על כל השאלות.

זה לא בדיחה, זה פורום וזאת מטרתו

ואף אחד שיושב פה לא מצפה שהכותבים יקראו, או מישהו שקרא ספויילרים ויודע יגלה. זה פשוט מעניין להעלות השערות, אם הם מספיק מעניינות, גם אם הן לא יתממשו - זה חלק מהכיף בעניין. אולי גם הפודקאסטים מטומטמים, וכל בנאדם שמעלה תהיות, הוא מטומטם... ברור שכשיגיע הפרק כולנו נדע מה קרה... ואת עוד תיראי, שעד כמה שנמאס מהשאלות האלה, עוד שבועיים כולנו נתגעגע לאבודים ול"חוסר ידיעה" והעלאת השערות ותיאוריות. לי לפחות, זה יחסר מאוד :/ ומה זה צופים "מזדמנים"? אפשר לחשוב שיש פה "קבועים"...חחח

n o g a m o o n

New member
לא שייך לספויילרים או מש"שים

זה שהשאלות מטופשות לא אומר שהשואלים מטומטמים, המסקנה היא שלך, אלו לא המילים שלי. ברור שיש פה "קבועים". חחח בשונה ממך אני לא עוסקת בתיאוריות ולא מעמיקה חקור בסידרה. אני לא מהשרופים. אולי בגלל זה יהיה לי יותר קל.כשתסתיים הסידרה. יש לי עוד מלא לראות חוץ מאבודים.

המסקנה מתבקשת

אם את אומרת שהשאלות מטופשות...מה זה אומר על השואלים? זה לא מילים שלי...מילים שלך! אני עדיין רוצה להאמין שאמרת שהשאלות מטופשות כי הצופים המזדמנים לא עוקבים ולא זוכרים פרטים, ולא כי מטופש להעלות תיאוריות. אז רגע, את לא מהשרופים אבל את כן מהקבועים? על מה כן את מדברת פה? כי זה פורום, הוא נועד להעלות גם תיאוריות. מוצא חן בעיניך או לא, אם ראית את כל הפרקים, ואת בקיאה החשובים, את מהשרופים. וזה שמעלים תיאוריות, לא יהפוך יותר קל או פחות קל בשבילנו, כשהסידרה תיגמר...אין קשר. גם העובדה שיש עוד סדרות מצויינות שאני אראה, לא תעזור כשאבודים תיגמר. לי, אין בעיה לומר שאני אתגעגע, לפחות לתקופות מסויימות בסידרה

n o g a m o o n

New member
גם אנשים חכמים שואלים לפעמים שאלות מטופשות

לא מטופש להעלות תיאוריות. ושוב - לא זה מה שאמרתי. אני מהקבועים - שזה אומר שאני כותבת את דעתי אחרי כל פרק ומגיבה לדברים שאנשים אחרים מגיבים. אני לא שרופה - שזה אומר שאני לא זוכרת את כל הפרטים וכל השמות וכל מה שקרה בכל עונה, לא ראיתי את כל ההשלמות כמו השרופים, לא שיחקתי את המשחק, לא טיילתי באתרים אחרים ובפודקאסטים שכתבו על הסידרה. וכמה ימים אחרי שהסידרה תיגמר אני כנראה לא אכנס יותר לפורום כי אין בשביל מה. לילה טוב

זה לא היה בפרומו - מש"ש

אבל אם רואים בפרומו את ג'ייקוב ו-MIB בשנת 23 לספירה בתור ילדים, שגדלו מאז, איך ג'ייקוב נמצא כילד בקו הזמן הנוכחי?

למעלה