לגבי השמועות

sibonishani

New member
../images/Emo58.gif לגבי השמועות

קראתי בפורום של האתר הרשמי שהם העלו הצעה שבעונה האה טס תתעורר בבוקר ותגלה שכל העונה שעברה היתה סיוט. לא יודעת אם זה יצא לפועל אבל בכל מקרה- לא חבל שעד שהיא מתחתנת עם ניק יסתבר שהיא רק חלמה את זה???

פגית

New member
../images/Emo58.gif

אל תשלי את עצמך הם מתחתנים אבל.. אם את רוצה לדעת תירדי למטה . .. . . .. . . . . . . . . . . . . ... . . .. הם מתחתנים ואז הם רבים וניק עוזב:(

sibonishani

New member
את רצינית?

אז זה יכול להיות מתאים שזה היה סיוט. השבוע לא הייתי מעודכנת, זה נכון שבום כבר לא בחווה? אוי, הניתוק מקשה עלי.

פגית

New member
כן../images/Emo7.gif בום עברה לגור עם פיטר

והאחיות שלה.. והיא מגיעה לחווה בסופי שבוע וחגים ואוטאבר,היא היתה בפרק של היום:)

sibonishani

New member
אז...../images/Emo58.gif

עם איך שהעניינים מתקדמים-אז באמת יהיה טוב יותר שטס תקום ותגלה שזה חלום ולפחות קלייר המדהימה תחזור ובום ויהיה שמממייייחחחחח!!!!

פגית

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מממממממ כן אולי הדעה שלי היא ממש חצויה..אני מתה להרוג את המפיקים אם זה נכון אבל ,יש מצב שאני גם אקפוץ משמחה קיצר לא יודעת,קודם שנדע מה נסגר אם זה נכון וודאי...

sibonishani

New member
ראיתי את הפרומו של עונה חמש../images/Emo58.gif

ואין שם שום אזכור לקלייר. רק לסאלי הפליצה הזו עם התינוק שלה שנראה לי שהוא הבן של ניק ומראים שהוא עוזב- או עומד לעזוב, אם הם לא מחזירים את קלייר המצב ממש נהיה עצוב אבל מג חוזרת וזהנחמד

אז רגעעע אם זה היה חלום אז זה אומר

שקלייר ואלכס יהיו עדיין ביחד:):)???????? נראה לי שהם זוג יותר טוב מטס וניק...דייי נמאס כמה אפשר למשוך אותנו......!!!!!!!!

sibonishani

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כן.זה אומר שהכל חוזר לקדמותו אבל לא נראה לי שזה יהיה . כי אין איזכור בפרומו. אבל- לגבי טס וניק- הם מתחתנים בעונה רביעית אז אל תהיי במתח

פגית

New member
אין איזכור בפרומו כי כנראה שהפרומו

הושק לפני ההתלבטות או משהו כזה תהו לגבי זה גם בפורום האוסטרלי,לגבי הפרומו..

נועה167

New member
......

ברור שהם זוג יותר שווה מניק וטס! עד שהם יהיו זוג הסידרה כבר תיגמר חח הם מעצבנים אותי, נמאס לי מהם!!! ובאשר לשמועה, אמנם זה יהיה מוזר והכל אבל הלוואי ודבר כזה יקרה! קלייר תחזור וגם בום :) אבל זה נשמע כאילו מישו שממש רוצה שזה יקרה המציא את זה... אז אל תצפו.

moria007

New member
אם הם יחליטו לעשות שזה חלום

זה יהיה עלוב! כאילו! מה, היא חלמה את החיים של כולם? זה גרוע, אידיוטי, ובעיקר ע ל ו ב !!!!!!!

sibonishani

New member
זה הדבר היחיד שיעצור את ההתדרדרות

של הסדרה כי היא רק הולכת ומתרחקת מהמקור

פגית

New member
מממממממ או שזה יעצור או שלא....

תראו זה נשמע מופרך ומוזר וממש לא אמין... אין לנו מושג בינתים כמה זה נכון בכלל

sibonishani

New member
כן אבל

אם הפרומו כבר צולם זה לא אומר שכל העונה כבר צולמה? והשאלה האם יצלמו שוב בשביל להוסיף את קלייר? אוף! למה אי אפשר לברר את זה בצורה נורמלית?

moria007

New member
ההפך!!!!!!

זה מה שהכי ידרדר את הסדרה. זה ממש מעצבן אפילו. אני לא מאמינה שזה יקרה. אין סיכוי.

למעלה