להישרדות סין...

קורקרצה

New member
../images/Emo58.gif להישרדות סין...

הספויילרים הבאים מכילים מידע רב משמעות להמשך העונה, כולל השורד/ת שיזכה או תזכה בעונה הזו, ראו הוזהרתם!!! קודם כל טוויסט מיוחד, בכל אתגר פרס (כשזה בשבטים), השבט הזוכה חייב "לחטוף" אדם אחד מהשבט המפסיד. בסגנון החטיפה של נייט בעונה קוק איילנד. אותו חטוף יקבל מידע מסיום על מיקומו של ההידן איידל ואותו אדם לא חייב לשתף איש במידע. החטוף ישאר עם השבט עד אתגר החסינות. על כל חטוף יכפה לבגוד בשבט שלו, כלומר בזמן שיבלה עם השבט האיוב, אותו שבט ינסה לגרום לו לבגוד בשבט שלו. אין אי גלות, בכלל. ההידן איידל יהיה מוכפל ויהיה בשני האיים של השבטים. גם בעונה הזו שלושה אנשים יגיעו למועצה האחרונה. כבר בפרק 7 השבטים יתאחדו. אין פרס מכונית בעונה הזו, וכנראה לא יהיה יותר אתגר בסגנון, זה קרה אחרי כל סיפור המתח של יאו-מן ודרימז בעונה שעברה. סדר ההדחות (הסדר הזה עדיין לא בטוח): 1. צ'יקן 2. אשלי (יש) 3. דייב 4. לזלי או שריאה. 5. לזלי או שריאה. 6. ארון-לא בטוח, אני מקווה שלא 7. ג'ון רוברט-החבר הראשון של הג'יורי 8. ג'יימי-בקטנה, הלכה אז הלכה 9. פרוסטי-חבל 10. ג'יימס-איזה באסה 11. אריק 12. פי.ג'י 13. דניס-הבחורה קצת מציקה לי כי היא בטח עוד אחת שתופסת טרמפ 14. קורטני-חבל שהיא מגיע כל כך רחוק 15. טוד 16. אמנדה-הזוכה!!! למה??? מקווה שזה לא הרס לכם כמו שזה הרס לי.

danby

New member
הצילומים מסתיימים הרבה לפני השידור

המשתתפים (צוות הפקה + שחקנים) חותמים על חוזים המחייבים אותם לסודיות עד לסוף השידורים. גם אם מה שכתוב נכון, מדובר בספקולציות. וכמו ספקולציות, יכולות להיות נכונות או לא. היות ומפרסם/ת "הידיעה" בפורום, לא צירף/ה קישור למקור הידיעה, קשה מאוד להפריך או לאמת את הידיעה. קיצר, צריך לקחת את זה בערבון דיח מוגבל. בכל מקרה, מומלץ להימנע מספוילרים. ולמספיילרים, נא לציין בכותרת הספוילר למה בדיוק הא נוגע. לצורך העניין, פרסום כל המודחים לארוך העונה מצריך לציין שהספויילר עלול לפגוע בעונה כולה.

KurtAngleWho

New member
מהר למחוק!

הספוילרים מפתים מדי!,זה קשה לא לפתוח את זה שנייה,כבר גיליתי אחד שלא ידעתי!

Fairywitch

New member
לא קראתי, אבל אני מניחה שזה לא נכון.

ההפקה לא משחררת מידע כל עוד זה לא משודר לפחות בארה"ב.

NamelessGirl

New member
גמני לא קראתי אבל האמת ששנה שעברה כן דלף

עוד לפני הסוף (לא זוכר באיזה שלב) קראתי שהגמר יהיה מורכב משלושה שחורים ושגבר ינצח

hennir

New member
למה?!!?!!?

זה ממש לא פייר אני לא התכוונתי לקרוא את זה ובטעות קראתי את השורה האחרונה שמראה מי זכה!!! יותר לא להכניס דברים כאלה לפורום... אם הרסת בטעות לעצמך זה לא אומר שצריך להרוס לכולם!! למען האמת, אחרי הפרק השני, ידעתי שמי שקראתי שזכה יהיה לפחות בגמר...

למעלה