לוח זמנים

Charmed24

New member
../images/Emo58.gif לוח זמנים ../images/Emo58.gif

לכל המשתעממים מדמויות כמו קול טוני קאלי וכו', קצת תקווה:
קול יעזוב את אשלי ואת ג'נואה סיטי בעוד קצת פחות מחודשיים
מותו המיוחל של טוני (בידי טרישה המטורללת) צפוי בעוד 4 חודשים
קאלי אורזת את חפציה ופוטרת אותנו מנוכחותה בעוד פחות מ-5 חודשים ומי צפוי להגיע אלינו בקרוב:
ברוק יחזור לג'נואה סיטי בעוד פחות מחודש, ב-20 בינואר במדויק
בעוד שבועיים שוב נראה על מסכינו את ליאנה לאב המקסימה, ובמשך כחודש היא תופיע ב-8 פרקים
באגף הטינז, בריטני תגיע אלינו בעוד כחודשיים וחצי, וריאנה כ-3 שבועות לאחר מכן

python 4

New member
../images/Emo58.gif

צ'רמד יקירי, עשית לי את השנה. קאלי וטוני פוטרים אותנו מנוכחותם... אכן חדשות טובות. אמרתי כבר שאני מעריץ נלהב של טרישה?

אגב ראית את הפרקים כשקאלי

גולמה ע"י שחקנית אחרת? זאת ששיחקה ב"אריזה משפחתית" את החברה של סטיב, מיירה הניג'זית! אבל...... בסוף היא מתה (השחקנית, במציאות) אז מצאו קאלי חדשה.......

python 4

New member
אני בשוק!

ידעתי שקאלי הקודמת מוכרת לי, ושברתי ת'ראש מאיפה, ורק עכשיו שאתה אומר לי שהיא היתה החברה של סטיב זה מסתדר לי פתאום! איך אהבתי את הסדרה הזו, אריזה משפחתית. אגב, גם קאלי החדשה נראית לי מוכרת באופן חשוד. אני בטוח שראיתי אותה באיזה סרט או סדרה לפני זה.

אני זוכר פרק אחד מצחיק במיוחד

כשסטיב נסע עם קארל ברכבת מחוץ לעיר, הרכבת כבר נסעה וסטיב נשאר בפנים! הם קיבלו חדר קטן וצפוף, סטיב עשה את המוות לקארל (מה חדש?) בסוף הוא שר לו בקול הצרצרי שלו "go to sleep go to sleep go to sle-e-e-e-p" ולא מספיק שזה מזעזע בפני עצמו, הקטע הכי גדול היה כסטיב הציע לפתוח את החלון כדי שיהיה משב רוח קר, קארל אומר "לשם שינוי יש לך רעיון טוב". ואז.... סטיב פותח את החלון וסערה!! כל הנוצות מהכרית של קארל יוצאות עליו, אוי זה היה הקטע הכי גדול שאני זוכר מהסדרה הזאת... כמה צחקתי!

python 4

New member
ראיתי אותו לא מזמן

באיזה סיטקום בערוץ 3. היה לו סיטקום משלו.

Charmed24

New member
../images/Emo58.gif ועוד תוספת קטנה:

כריסטין וויליאמס - במיוחד בשבילך פייטון - תחזור אלינו בעוד כחודש וחצי
גרייס טרנר תעזוב (לצערי הרב) את הסדרה בעוד חודשיים זהו... רציתי לכתוב את זה אתמול, אבל שכחתי

למעלה