לחיות בקשרי משפחה

../images/Emo58.gifלחיות בקשרי משפחה

ומה היה לנו שם. אז ככה זה שבלייר ואקס מקס בעל ואשה -בחיים האמיתיים, זאת אומרת השחקנים,) כולם יודעים האםידעתם גם ש מתאיו וסטאר הם אח ואחות... והנה לפני שמספיקים לנשום מהצטרפותה של האטר תום לסידרה בתור קלי. עומדים להחליף גם את השחקן המשחק בסידרה את האח למחצה שלה פול. ואת מי מביאים לתפקיד? את האח האמיתי (בחיים) של גברת תום. מה שנותן לנו עוד זוג בקשר. אגב שניהם גם קלי וגם פול עומדים לבקר בסידרה נפלאה אחרת. כל ילדי, וזה מבורך כי זו הסידרה השניה שאני צופה בה בהנאה גמורה. וכל שחקן מלחיות, מתקבל באהבה גם שעה קודם. ועוד גונב לאוזני כי סקיי בדרך ללאנדסויו.. כנראה בעקבות רציחתה של אמא שלה. מעניין אם גם הסבתא תצטרף. יאללה עד כאן הקילקולים (ספויילרים) להיות

KinKin

New member
כל ילדי... כל צרותי...../images/Emo122.gif

סתם סתם סתם צ-ו-ח-ק-ת
! למרות שבמקרה של אריקה קיין זה בטח השיר שהיא זימרה לביאנקה כשהשכיבה אותה לישון
! אני תמיד אוהבת כשיש קרוסאווור, במיוחד כשדוריאן
נסעה לפיין ואלי... האישה הזאת מדהימה!!!!!
ובנוגע לפול... ליהו'קק????? למה??? למה??? למה??? שיבעטו בו לפיין ואלי וישאירו אותו שם
! לא אוהבת את השחקן ולא את הדמות. (בעעעעע
)

מוגי13

New member
אפשר לשים תמונה של פול

לא מכירה בשם. מה יהיה תפקידו שם בבקשה תרחיבו. ותודה שמתייחסים למה שאני כותבת.... הרבה זמן לא ביקרתי/שמעתי/ראיתי לחיות. בבקשה כנרת או דודה מתוקה.. אודה להרחבה ניכרת בכל הנוגע ללחיות בחו"ל. אל "רוח" ?? ט'נקס אורית

KinKin

New member
לא מצאתי../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

ובקצרה- פול זה אח של קלי שנעלם להמון שנים ופתאום הופיע. הוא עמד לרשת 30 מיליון דולר מהדודה בטסי (דודה של דוריאן שלא מצאה לנכון להוריש את הכסף לבנות קריימר) ובסוף דוריאן ודויד ויקרס תיכמנו משהו והם מקבלים את הכסף (או שיותר נכון אדריאנה שמוצגת כיום בתור ביתה של דוריאן!) מבטיחה להרחיב בקרוב

למעלה