למנגה,עד הפרקים האחרונים

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifלמנגה,עד הפרקים האחרונים

דבר ראשון, הרשו לי לצחוק על נל, *מתחרפןמצחוק* תראו, אני לא מבין מה הקטע הזה של הפלוט טוויסטס, זה מוזר וכאלה אבל אחרי שקראתי הכל זה לא כזה גרוע כאילו...אין הרבה, אז נל הפכה להיות שחקנית פורנו שבולעת סרו, No biggie.[דרךאגב, היא הנחיתה את הסרו עליו?XD'' או שזו הייתה התקפה אחרת ס.ס'''] אז שניה, שאלה קטנה, חשבתי שלX אספדה מוחקים את המספר, אז למה לנל יש עדיין את המספר 3 עליה?ס.ס' אין אספדה #3?? איך זה יכול להיות??ס.ס' עכשיו לדבר אחר, סאייזל, זה רק אני או שהוא מזכיר לי את פיידמון מדיג'ימון,קיצר, הוא נראה ממש מצחיק ועכשיו גם הבנתי את הקומיקסים האלה שפרסמתן [או פרסמתם]. ולדבר אחר, גרימג'ו, ההסטוריה, הוא באמת הפך להיות רנג'י ס.ס'', משעשע, אהבתי גם את הקטע הזה של מספר 11 ודי רוי וכל אלה, זה כל מי שמטסמוטו, רנג'י, רוקיה והיטסוגאיה הרגו, זה מסביר למה הוא לבד ס.ס' קיצר, אני צריך להחיות את הפורום הזה =_= הוא 90% מת והוא פעיל רק בימי חמישי כשיוצא פרק >_>'' חיים?! אלו?! חיים!? תתחילו להגיב אנשים ><'

The Snow fox

New member
על דבר כזה צריך לבקש סליחה.

לא נורא, עוד מעט יום כיפור ומקווה שאלוהים (אודה) יסלח לך.

Noya Nyan

New member
לול~ ../images/Emo58.gif למנגה~

רק עכשיו סיימת לקרוא את המנגה אומשהו?? O: בכל מקרה. למה לנל יש את המספר 3 עליה אם היא אקס-אספדה? שאלה טובה!! XDD אני מצפה שקובו יענה עלייה בפרקים הקרובים. או לפחות עד סוף הארק.
על בטוח משהו שקשור לנוייטורה~ הרי הוא אמר שזה היה הוא ששבר לנל את המסכה O: סזאיייייללללל~~
'ני אוהבתותו~~ ^__^" (נו, ישלי חולשה לאנשים עם שיער ורוד. ומשקפיים. ואנשים שאומרים "אני לא נוטה לכיוון הזה!" למרות שהם כן. XDD) אבל השיחרור שלו דיי מפחיד אותי. בעיקר בגלל שהוא בלע את החרב שלו ואז נהפך למין פרפר שחור כזה עם נקודות אומשהו. ס___ס" אבל אני כבר לא יכולה לחכות לראות אותו באנימה!!!
גרימג'ו = רנג'י, בדוק. עוד מעט הוא גם יתאהב ברוקיה.
וכאילו, איצ'יגו כבר ניסה אפילו להגן עליו. אין סיכוי שהוא חוזר לרעים עכשיו -__-;; וזה דיי עצוב שהחברים שלו מתו. >: אבל עכשיו ישלו חברים חדשים, יאי! XDDD הפורום הזה מת!@$#$$@%
אני שמחה אבל שפתאום אנשים מתחילים לקרוא את המנגה. XDDDD מנגה =
~ (טוב לא בפרקים הנוכחיים, אבל קודם, כן. XDDD)

ShimiChan

New member
חחחח+שאלה+../images/Emo58.gif

בפרקים האלה זה נהיה קצת קיטצ'י ומטומטם אבל זה בליץ', עליות ומורדות, את תראי כבר שכאילו, האנימה והמנגה יעלו בצורה נפלאה......................................................ברגע שיעלה לקובו משהו מעולה בראש X: אם הארנקר נולדים מהמנוס גראנדה[ הענקיים האלה ] והם משנים צורה אז איך זה יכול להיות שלחרב שלהם יש שם שונה כשבתכלס החרב שלהם מחזירה אותם לאותו מצב שהם היו מקודם, פשוט קצת יותר מפותחים... לדוגמא, גרימג'ו אמר שהוא גרימג'ו עדיין בצורת הפנתר שלו, כנ"ל גם לשאולונג קוו-פאנג,אז איך זה שלחרב של גרימג'ו קוראים פאנטרה?! זה קצת מוזר בהתחשב בעובדה שהם בתכלס חוזרים לצורה פחות מפותחת אבל יותר חזקה מהצורה הנוכחית שלהם...

Noya Nyan

New member
חחחח~../images/Emo58.gif

עוד שאלה טובה. XP אין לי מושג. אולי קובו סתם רוצה להמציא להם שמות מגניבים? XDD "אהא! תראה, זה אני! פאנטרה!!!" (למרות שגרימג'ו נשמע יותר מגניב מפאנטרה~ XD) אוה, אני מאמינה בקובו שהוא יכול להחזיר את בליץ' למה שזה היה פעם.
(*שיעול* ברגע שהוא יחזיר את רוקיה וצ'אד *שיעול*) למרות שהעלילה דיי טובה עכשיו... יחסית XP הוא פשוט מושך את העלילה על מיליון פרקים, וקרב אחד נראה כמו נצח! x___x;;; אבל אני יודעת שכל הקרבות עד עכשיו יראו נפלא באנימה. DD: אני כבר מצפה לראות את האנימה בהואקו מונדו ארק~ 3: זה עוד מעט מגיע! ^__^

ShimiChan

New member
ו...קראתי בהפוגות../images/Emo58.gif

הפסקתי פעם אחרונה ככה אחרי שצ'אד פורק לגורמים קטנים קטנים ע"י ניוטורה 3: ולפני כמה ימים פשוט עשיתי מרתון מטורף שבו קראתי את כל המנגה xP[מאיפה שהפסקתי 3:]

Hinamori

New member
דווקא עכשיו הוא דיי חזר לחיות! D:

כאילו, היו ימים הרבה יותר טובים, אבל כן. XDDDD; ואמ, בא לי להשלים את מה שפספסתי באנימה... מה הפרקים של הפילרים המפגרים?

Noya Nyan

New member
יאי! ^____^

הפרקים של הפילרים~ באונטו ארק: פרק 64 עד פרק 109; פרק 109 הוא חצי פילר ^_^ (וכן. כדאי לראות אותו~ XP) סתם פילרים משעממים שלא קשורים אחד לשני: פרק 128 עד פרק 137~ כל השאר, קאנון.

Noya Nyan

New member
סתם תמונה של סזאייל~ ../images/Emo58.gif

כי הוא ורודי וחמוד!
לול, הפראקשיון שלו = מרשמלו! XD (כי הוא אוכל אותם... למי שלא יודע... x__x")
~

ShimiChan

New member
אוי ../images/Emo58.gif

הוא כזה הומו XD והוא הטריד לי את הצורה כשהוא נגס בחצי פראקשיון שלו בבת אחת :| פאקינט מטריד

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

למה יש לה ת'מספר על הגב?.. כי הוא פשוט העיף אותה למדבר בשניה שהוא שבר לה ת'מסכה.. זה לא קרה בצורה "רישמית"... (ואני אוהבת את נל ככה.. שש!!) ואני אוהבת את בליץ'.. אהבתי את ההיסטוריה של גרימי.. עשו את זה יפה מאוד. וכה למרות שמושכים את הקרבות.. איך אתם מצפים שרנג'י ילחם עם אין לו באנקי?.. אספדה 8.. אבל עדיין אספדה.. והוא עוד קניבל שיכול לרפאות את עצמו >__< |תמות| האמת היא שאין לי בעיה שגרימי יהיה מהטובים.. כי הוא בין הדמויות הכי אהובות עליי.., ואם הוא יהיה אצל הרעים יש לו סיכוי למות.. ואני לא רוצה!!! למרות שעם האופי של גרימי.. קשה לי לדמיין אותו טוב.. אבל נו מילא.. ואין לי בעיה עם פלוט טוויסטים.. זה מה שאני אוהבת בבליץ' ^___^

למעלה