לנה אולין חוזרת?

מווותק

New member
../images/Emo58.gif לנה אולין חוזרת?

תראו מה כתוב באתר הרשמי של אליאס ב - ABC. http://abc.go.com/primetime/alias/magazine/askabrams4.html זה נמצא למטה. מדובר ב- preview ל - Official Alias Magazine, ו - JJ מצוטט שם אומר: Not only, but also … We chat to real life spies, go behind the scenes to tell you the secrets of on screen gimmickery and bring you the latest on the return of Lena Olin as Spy Mummy.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

היא תוסיף המווווווווון אם היא תחזור!!!

joyalfa

New member
אני חייבת לומר

כמה מילים לנה אולין פשוט מדהימה אותי. אני בעיקר נהנית מהפרקים של העונה השניה בגללה ומכל סצינה שהיא מופיעה בה. המשחק שלה מדהים הדמות שלה מרתקת פשוט אין מילים. אני יכולה להגיד שהיא אפילו גונבת לג'ניפר גארנר את ההצגה. אני מאוד מקווה שהיא תחזור לעונה השלישית כי היא ע נ ק י ת!!! ומוסיפה המון. היא פשוט תציל את העונה השלישית. ועם היא תחזור תחשבו ששוב יתמקדו במשולש המשפחתי (ארינה, סידני וג'אק) שהוא הרבה יותר מעניין מהמשולש הקיים...שדי מזכיר את "אנטונלה"וממש לא אופייני ל"אליאס" (מה קורה ל jj ???). בכל אופן אני מקווה שלנה אולין רק לקחה הפסקה והיא תחזור כי היא ממש נחוצה שם נכון פקונדו???

joyalfa

New member
אני חייבת לומר

כמה מילים לנה אולין פשוט מדהימה אותי. אני בעיקר נהנית מהפרקים של העונה השניה בגללה ומכל סצינה שהיא מופיעה בה. המשחק שלה מדהים הדמות שלה מרתקת פשוט אין מילים. אני יכולה להגיד שהיא אפילו גונבת לג'ניפר גארנר את ההצגה. אני מאוד מקווה שהיא תחזור לעונה השלישית כי היא ע נ ק י ת!!! ומוסיפה המון. היא פשוט תציל את העונה השלישית. ועם היא תחזור תחשבו ששוב יתמקדו במשולש המשפחתי (ארינה, סידני וג'אק) שהוא הרבה יותר מעניין מהמשולש הקיים...שדי מזכיר את "אנטונלה"וממש לא אופייני ל"אליאס" (מה קורה ל jj ???). בכל אופן אני מקווה שלנה אולין רק לקחה הפסקה והיא תחזור כי היא ממש נחוצה שם נכון פקונדו???

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי עם הפקונדו....
ונכון היא גדולה מהחיים וגם ג'ני גדולה מהחיים וביחד הם צמד שעושה את הסדרה ע-נ-ק-י-ת!!! וכל מה שאמרת

inbal145

New member
../images/Emo58.gifאמן שלנה תחזור../images/Emo47.gif

היא שחקנית מצויינת והיא הוסיפה המון לעונה השנייה של הסדרה (שסיימתי כבר לראות
) ואני בטוחה שגם ג'יי ג'יי מודע לזה ואני מאוד מקווה שהוא עושה משהו בעניין למרות שהכל לא ממש ברור כרגע

למעלה