לסוף הישרדות 8

carmel16

New member
../images/Emo58.gif לסוף הישרדות 8

היי אני חדשה פה וסתם רציתי לעדכן את מי שאוהב להרוס לעצמו ככה בסוף התכנית אז בהישרדות 8 רוב ואמבר יהיו שתי הסופיים ורגע לפני שיכריזו מי המנצח..ככה לפחות ראיתי באחד האתרים את הקטע..רוב יציע לאמבר נישואים היא תסכים ואז ג'ף יגיד שאמבר היא המנצחת! איזה חמודים ותחמנים הם! עכשיו ששתיהם התחתנו הם זכו במיליון של אמבר..במ'ס אלפים של רוב כי גם המקום השני זוכה לא? בשתי מכוניות! ואמבר זוכה בחתיך עולמי!!!!

NamelessGirl

New member
לא...

המיליון הוא בחשבון נפרד רק של אמבר בגלל שיש חוק בתוכנית שאסור לחלוק את המיליון. אם הם יחלקו את הכסף ההפקה יכולה לתבוע אותם. כי אחרת זה מסוכן לתוכנית...תחשבי אנשים יכולים במהלך המשחק עוד לעשות עסקאות- אני אעזור לך להגיע לגמר ואתה תביא לי 20 אחוז מהמיליון או משו כזה..

צודקת

הם נשואים, יש להם את המיליון מההישרדות, 2 מכוניות ועוד 100 אלף מהמקום השני של רוב וכל זה רק מהישרדות... מיליון מצילומי שער בשנת 2005 ועוד כמה מאות אלפים מהשתתפות במירוץ למיליון ובאולסטאר של זה... בואי נגיד שהם יושבים טוב

חיובי, הם נשואים..

הם הולכים כנראה ב-2008 להתחרות בעוד ריאליטי בתור זוג.. פירסמתי לא לפני הרבה זמן קטע שבו רוב אומר שהעתיד נראה פתוח ומבטיח בשבילהם..

carmel16

New member
אולי ספווילר..לא בטוחה

כנסו לאתר הזה: http://www.cbs.com/primetime/survivor8/ תראו שבצד יש כתבה על רופרט שזכה במיליון דולר בהישרדות מתי זה קרה?? הוא היה רק בשתי הישרדויות ובאף אחת מהן הוא לא זכה.. מה הוא חזר לעונה נוספת???

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנראה לי שזה כן ספוילר. וגם זה אז ../images/Emo58.gif

לפי מה שאני יודעת (מספויילרים, כי עוד לא ראיתי את זה) באמריקה בחרו את השורד הכי אהוב באולסטאר והוא ניצח, אז גם הוא קיבל מיליון דולר.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

אכן זה קרה בתוכנית האיחוד של עונה 8, הצביעו לשורד הכי אהוב על הקהל והוא זכה (קולבי הגיע מקום שני).

ליאת 888

New member
רופרט זכה בתוכנית מיוחדת

שהייתה סיכום עונותאו משהו דומה, כנבחר - חביב הקהל אם אני לא טועה

למעלה