לעזעזל אנשים! תזהירו!

gabrielle

New member
ואייייייי פרק אדיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

נקרעתי מצחוק!!!!!

Benjemin

New member
The Cooliest Chapter Ever ...

קודם כל (ולפני הכל ...) הפרק היה אחד הפרקים הכי טובים שבעונה השישית . הפרק היה כל- כך מצחיק ומשעשע . אני מתגלגל מצחוק כל פעם מחדש, שישנם ריבים מטופשים בין זינה לגבריאל ; התחרויות, הנקמות והטריקים שהן עושות אחת לשנייה "כנקמה" . זה כל- כך "הורג אותי מחדש" ... בנוסף, בכל פעם שיש שילוב של זינה, גבריאל וכמובן אלא מי,
אפרודיטה
, אלת האהבה . תמיד קורים הדברים המטופשים ביותר בינם לחברתם הטובה, (ומי היה מאמין, האלה) אפרודיטה . קטעי הלחימה (בסוף הפרק) היו מצוינים ! (כרגיל ...) הייתה כוריאוגרפיה מצוינת, למרות שתמיד זכינו מספר פעמים ללחימה יותר מקצועית ומאיימת, לדוגמא :
זינה וקליסטו במהלך קרב
!
אני פשוט נהנה מהקולות שמוסיפים לסדרה, כשגבריאל מעצבנת את זינה, כמו הצביטות שהיא עושה לה וכדומה, פשוט אחלה ...
בנוסף, הכי מצחיק שזינה משתגעת לפעמים . לדוגמא : כשזינה רצתה להרביץ לאפרודיטה שהחזירה את ג´אנייה בחזרה לשוק, או כשגבריאל אמרה לזינה שהיא החליפה בחזרה את התיקים וזינה ירקה את המשקה . פשוט נהדר ... אלו הפרקים שמראים לי כמה שאני אוהב את "זינה הנסיכה הלוחמת", מסכימים
מקווה שנהניתם,
בן ! נ.ב. שכחתי להגיד ...
מזל טוב, גבי
מבן !

gabrielle

New member
וואי גם אני לא אמרתי לה מזל טוב!!!

מזל טוב אהובתייייייייייייייייי כן, הפרק היה ענק... אחד הטובים... הן כאלה חמודות ביחד זינה וגבי... כל צחקתי כל הפרק והיה פשוט כיף לראות אותו... הן בלתי נפרדות שתיהן.. אפרודיטה ענקית והיה כיף לראות שחוגגים לגבי יומולדת... עכשיו יש כמה דברים שלא הבנתי:
מה זינה עשתה לגבי ליומולדת? היא כתבה לה שיר והיא התכוונה לקחת אותה לאן שהוא? לאן? והן הלכו בסוף? מממ... זהו

Benjemin

New member
מוקדש לגבריאל ... (מהסידרה)

מזל טוב, גבריאל
א ו ה ב א ו ת ך ת מ י ד ...
בן
!

Benjemin

New member
לגבריאל (מהפורום ...)

בקשר למה שלא הבנת ... זינה נתנה לגבריאל
ליום הולדתה
, מגילה
מכיוון, שלגבריאל יש היסטוריה בכתיבת מגילות, עצם כך שזינה נתנה לה מגילה, ובתוכה שיר שכתבה לה זינה
נגע לליבה
של גבריאל . הדבר השני, היה "כאילו" נסיעה נעימה באוויר . לא היה יעד מסוים, עצם העובדה שהיא פשוט עופפה אותה, הייתה מן חוויה לשתיהן ! נ.ב.
שמתם לב ... שבסוף הפרק, כשזינה וגבריאל יושבות ואוכלות לפני שזינה נתנה לגבריאל את מתנתה ליום הולדתה, הנוף של המים היה מזויף . היה דשא, שני אבנים ורוח (שבעצם, הייתה מאוורר) וממש שמו
שזהו זיוף, שמתם לב

gabrielle

New member
לא לא לא לא לא

אבל היה איזה משהו גם באמצע הפרק שאפרודיטה גילתה לגבי שזינה לוקחת אותה לאן שהוא... ולא הבנתי לאן.. לאיזה הצגה? ניראה לי אני מדמיינת דברים
לא יודעת בנוגע לזיוף... הסתכלתי עליהן...:) מה זינה שמה לגבי במשקה?

ענבר1

New member
רגע רגע..אני אולי מתבלבלת אבל

אבל סאפפו היא לא משוררת שכותבת רק לנשים???(לא לרצוח אותי אם אני טועה) איזה ס"ט יש בסצינה הזה!!!!!

היא לא כותבת רק לנשים, אבל

כן בעיקר לנשים (למרות שידוע שהיא היתה נשואה ואם לבת). ובגלל שהיא באה מהאי לסבוס קוראים עד היום לנשים שאוהבות נשים (במובן הרומנטי) לסביות.

אני גם חושבת שזה קטע חמוד

ואני אהבתי אותו בעיקר כי ראיתי בו המון סאבטקסט, אבל את יודעת שאני תמיד אומרת שזה היופי בסדרה, שהם מאפשרים לך לראות מה שאת רוצה.

Caeser

New member
נפרדים מאפרודיטה..../images/Emo7.gif

גם אני נקרעתי מצחוק..סוף סוף פרק קומדיה שמזכיר טיפה את הקלאסיקות של זינה.העלילה היתה פשוטה-בתולה שרוצים להקריב לכת מסוימת וזינה מצילה את המצב.הג´ניה הזאת מאוד הזכירה לי את החברה הבלונדינית של גבריאל מהפרקים של SACRIFICE (אני לא זוכר את השם..משהו עם ס´) שגם בהם היא היתה אמורה להקריב את עצמה לדייהאק והיא היתה מוכנה לזה וראתה בזה כמעשה קדוש אבל שם זינה וגבריאל לא הצליחו להציל אותה מהמחשבה הזאת... ולמה חוגגים רק את היומולדת של גבריאל? (לא שיש לי בעיה) אבל כבר פעמיים במשך הסדרה חגגו לה (גם בפרק מהעונה הרביעית IT TAKES ONE TO KNOW ONE ) ולזינה בכלל לא חגגו!!! הסוף אבל היה רומנטי..וזינה שהתרגשה הרבה..אווווו תמיד תהיתי איך יהיה אם לזינה יהיו הכוחות של סופרמן...עכשיו אני יודע! מעניין גם איך היא תתנהג אם ייצאו לה קורי עכביש מהידיים..

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

רק לדמיין את זה קורע אותי מצחוק... לחברה של גבי קראו סרפין... איזה מטומטמת היא היתה ( החברה- לא גבי ) כן... אתה צודק בנוגע לימי הולדת ... גם אני תהיתי לגבי זה היום.. שמתי לב למשהו... פרק לפני הצליבה שלהן היה את היומולדת של גבי ... עכשיו שני פרקים לפני FIN שוב חוגגים לה יומולדת... הם מנסים להזהיר אותנו?
...איזה באסה שאפרודיטה לא תיהיה שוב... איזה חמודה היא שהיא זכרה את היומולדת של גבי ( זה שהיא אלה בכלל לא קשור
)... ארס כבר לא יופיע נכון?

Caeser

New member
בדיוק..סרפין!../images/Emo58.gif

ואולי הם באמת מנסים להזהיר אותנו...מסכנה גבי..כל פעם שמגיע היומולדת שלה הן צריכות להיזהר ממוות קרוב..:) ולגבי ארס, אז הוא כן יופיע יש לו עוד פרק אחד..שזה שבוע הבא וקוראים לפרק SOUL POSSESION שזה *שוב* פרק בתקופה שלנו. ראיתי אותו שבוע שעבר וציפיתי שהוא יהיה לא משהו אבל זה היה עוד יותר גרוע מזה..הם פשוט הרסו את הסיפור של גבריאל הופ והלבה (בפרק מסבירים את התעלומה). הדמויות בכלל לא אמינות..בעיקר זינה!!! הדבר היחיד שהיה נחמד שם ..טוב שניים..זה חזרתו של טד ריימי בפעם האחרונה בתפקיד ג´וקסר ו..האחת והיחידה-מג!!! מישהו פעם אמר את זה שהמפיקים הביאו כזה פרק דפוק בשביל לחסוך כסף לפרקים האחרונים של זינה...והוא צדק!

gabrielle

New member
אתה רציני!?!?

יאיו איזה אכזבה.... ציפיתי כבר.. למשהו טוב אבל שום פרק בזינה לא יכול להיות כזה גרוע שמו שאתה מתאר אותו!!

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif לסול פוססיון...

זה יהיה מאד גרוע. תסמכי עליי. הדבר היחיד שיהיה שם טוב זה אנני. ואולי קצת צחוקים עם ארס. אבל זהו. הם ניסו לפתור את הקטע של הלבה כשבעצם רק סיבכו את זה, כי כל העלילה שם לא הגיונית לחלוטין, כל הפרק לא הגיוני...

THANATOS

New member
באמת הגיע הזמן לשינוי

כבר כמה שבועות שאני מחכה בציפייה לפרק ואני מתאכזב. אבל הפעם באמת היה פרק מצחיק ובאמת צלצל לי משהו מוכר מן העבר.
(?)
(?)
(?)
(?) ע"פ הבנתי ג´וקסר חוזר בפרק הבא... מישהו מוכן להסביר לי איך? (_______MORT

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif לסול פוססיון...

כי זה יהיה פרק עתידי כזה עם הארי, מטי ואנני. ויהיו שם פלאשבקים לסוף העונה השלישית, ששם ג´וקסר היה חי וקיים.

אלים אדירים!!! שכחתי מג´וקסר!!!

שכחתי כמה אהבתי אותו!!!! לא בסדר. אני הולך לעשות לעצמי מרתון ג´וקסר מחר מחרתיים!

למעלה