לפעמים תקלות זה לא רע

JakeTheSnake16

New member
../images/Emo58.gif לפעמים תקלות זה לא רע

לא יודע מה איתכם, לי אין תלונות על זה שעברו למשחק של מינסוטה באמצע. חבל לי נורא על איך שהטקסנז הפסידו אחרי הקאמבק שלהם, אבל בכל זאת היה משחק ממש טוב.נראה לי יותר מוצלח מהמשחק של הג'יאנטס. באופן כללי, קיבלנו שני משחקים מוצלחים השבוע, גם הבילס והג'טס היה צמוד ומעניין לקראת הסוף. שבוע הבא הם חייבים לשדר את הברונקוס באוקלנד...

rocko22

New member
אני איתך

וואלה נכון באמת היה מישחק מצויין ומותח ממש עד הדקה ה-90... יוסטון עשו קאמבאק אדיר מפיגור של 21:0 ל-28:28 ואז בסוף הפסידו בגלל טעות...

JakeTheSnake16

New member
ה METV האלה..פפפ...

שבוע הבא הם משדרים את הקאובויז והסטילרז ביום ראשון. באותה שעה יש את דנבר ואוקלנד, אחד המשחקים הכי חמים בAFC כבר שנים. משחק שב7 שנים האחרונות היה משודר במאנדיי נייט, והשנה המשחק השני יהיה בסאנדיי נייט. אז למה לא לשדר אותו? בכלל, איך הם מחליטים שם איזה משחקים לשדר? אני זוכר שלפני כמה שנים הם עשו סקר כזה, לראות מה הקבוצות שאנשים אוהבים, בשביל להחליט מה לשדר, למה הם לא עושים את זה שוב?

Jerzet

New member
והם שכחו

את המשחק הגדול מכולם......... ניו אינגלנד נגד סיאטל! בלתי מנוצחת מול כמעט בלתי מנוצחת. זה משחק ששוה לראות. לדעתי METV ישדרו את זה כי זה ניו-אינגלנד, בת החסות שלה. נראה....

למעלה