לפרקים הבאים של העונה השניה

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif לפרקים הבאים של העונה השניה

ליהוק (לא אמיתי) לתפקיד של קלאוס. טוב, אני לא ממש בטוחה אם זה ספוייל למי שכן רואה את העונה השניה, זה גם בסך הכל ליהוק של מעריצים הרי... ואני מניחה שהיה דיי ברור שקלאוס יופיע בעצמו- אבל סימנתי ליתר ביטחון. אזהרה נוספת- ספויילר לעונה השישית של על טבעי בקטע על ג'נסן אקלס! וגם לגבי השחקן הראשון יש הערה על על טבעי, ד"א, אבל זה לגבי דמות שהוא שיחק בעונה החמישית, אז ייתכן שכאן אני באמת מזהירה לשווא... כמה ליהוקי מעריצים מעניינים לתפקיד של קלאוס: http://blog.zap2it.com/frominsideth...s-we-think-could-bring-down-mystic-falls.html בכל אופן, אני לא אתנגד לראות את ג'נסן אקלס, מיילו ונטימיליה (שכבר קודם חשבתי שיכול לשחק ערפד דיי טוב. לא לגמרי בטוחה למה), מאט צוקרי... וגם אדם ברודי חמוד.

Ayelet 363

New member
ועוד אזהרת ../images/Emo58.gif אחת שקשורה ללמעלה

אני יודעת שאני דיי מגזימה לגבי סימוני הספויילרים לדברים שאפילו לא קשורים, אבל אחרי הגדול גדלתי עם אחות שממש מקפידה נגד ספויילרים וכל דבר קטן כזה מרגיז אותה, אז- מי שלא ראה בנות גילמור- מצאתי ספויילר קטן בקטע על מאט זוקרי. סליחה על החפירה...
ד"א- גם אני חשבתי שמאט זוקרי דומה לזאק רוריג! יאי! אני לא היחידה!

אוווווחחחחח ג'יל הארלוד בבקשה ../images/Emo99.gif

פריטי פליייייז וטיילור הנדלי התבגר יפה .. עד שלא קראתי שזה אוליבר מה OC לא זיהיתי אותו, הוא נראה ערפדי משהו את ג'ושוע ג'קסון ומיילו אני מאוווד אוהבת אבל בבקשה לא!

Ayelet 363

New member
בעצם, כל השחקנים שאני אוהבת-בבקשה לא!../images/Emo58.gif

אחרי הכל קלאוס מהרעים, ויש לי שריטה (אחת מיני רבות
) שאני חייבת שאלה שאני אוהבת יהיו מהטובים.

lady blah blah

New member
לגמרי !

וואו טיילור ששיחק את אוליבר באו.סי נהיה מהמם
אבל אני תמיד אזכור אותו בתור אוליבר הפסיכי והקריפי, אפילו כשראיתי אותו באיזה סדרה אחרת שהוא היה תפקיד ראשי.

טו-אוב!! ../images/Emo58.gif לקצב של ארה"ב

אני בעד מיילו... הוא יביא משהו מצחיק לדמות
אבל האמת שכל החברים שם נראים לי כמו בחירה מצוינת. למרות שעם להסתמך על מה שהם עשו עד עכשיו... נראה לי שהכי סביר שזה יהיה מישהו שלא ראינו אף פעם. או לפחות מישהו יחסית לא מוכר...

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

למרות שאני חוששת לראות שחקן שאניאוהבת בתור אחד מהרעים.

אני בדרך כלל אוהבת את הבאד גייז

אז לא יפריע לי לראות מישהו שאני אוהבת בתפקיד הזה ..

למעלה