לפרקים 39 ו59 ^_^

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif18

שלום לכם יקירייייי!^.^ האיחור מאילוצי המוסד (שאמור להיות חינוכי). אך אנחנו חוזרים לתחקר ולשאול את כל מה שרציתם (וגפ מה שהעדפתם שלא...^^;) אנחנו כאן בפינת התחקירים הכי חודרנית, הכי חטטנית והכי מביכה שאפשר! והיום הקורבן הוא טיפוס אפל וקאשוח, בעל נטייות מפחידות ומעורר חשד לגבי קשר (מיני) מפוקפק עם הזאנפקטו של איצ'יגו. החצי-הולואו הכי מאגניב בשכונה ועם המוח הכי שרוט שיש... קבלו בצחוקים מפחידים ובשאגות קרב את.... הולואיצ'י! בגילומה של Kiaritchan שבוע הבא תגלם לפנינו cRitiCaL KitTy את יומיצ'יקה שאלות מתקילות והזיות יתקבלו בברכה *תקליטשרוט*

keep smiling

New member
אהמ. ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

הולואיצ'י היקר, יש לי שאלה שתהפוך הולמות ותחרוץ גורלות- למה אתה דרוס?...במובן של שניצל דרוס?

marinaaa

New member
עכשיוב רצינות.. ../images/Emo110.gif

אתה שם עדשות, נכון? באימאש'ך?

Goggle Girl

New member
האם תעשה לי ילד? ../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo190.gif

האם נכונות השמועות שאתה היית הראשון להיות seme על ביאקויה? האם נכונה השמועה שיש לך שמיכה עם זאנגטסואים קטנים עלילה שאותה אתה לוקח איתך לכל מקום? האם אתה חולק את אהבתו של איצ'י לשוקולד? נכון אתה מעדיף את המסיכה שבורה ככה שאתה ניראה מושימושלם יותר?
אה כן ושוב השאלה בכותרת ^___^

Goggle Girl

New member
וזה ספויילר ל59 תכלס ../images/Emo58.gif

כי עד שרואים את המסיכת הולואו שלו בסביבות 33-34 ככה חושבים שהכמעט הפיכה שלו להולואו לא גרמה לכלום חוץ מלהפוך אותו לשיניגאמי שוב. בפרק 39 פוגשים לראשונה _מישהו_ שהוא איצ'יגו לבן שזומם להשתלט על הכוח שלו מבפנים. ב59 רק מבינים שזה בעצם החלק של איצ'י שכן נהפך להולואו

Sakai Shana

New member
אתה פויה!!111

אתה לא סקסי. אתה קקי. קקיקקיקקיקקיקקי.]; ..... אח"כ אני אבוא אליך עם שאלות. אני פשוט יותרמדי עצלנית להביא את הספר אלגברה שלי. ^______^

למעלה