לפרק של יום שני ושלישי

Vapory

New member
../images/Emo58.gif לפרק של יום שני ושלישי

עכשיו ראיתי את שני הפרקי שיהיו ביום ראשון, שני ושלישי!! ורציתי להגיד שהם מדהימים! על הפרק של מחר אני לא אפרט כי תוכלו לראות מחר! אבל אני אפרט על הפרק של יום שני! אז ככה: בפרק שיהיה ביום שני אש מגלה שהוא ילחם נגד גרי, הם מדברים כוסים ובלה בלה.. מאיזה אמצע הפרק הם מתחילים להלחם גרי מוציא נידוקווין(מאיפה יש לו בכלל?!) ואש מוציא את הטוורוס שלו! אש מפסיד, הוא מוציא הרקרוס ואז בלה בלה זה לא מעניין הפרק נגמר כשלאש יש את ההרקרוס שלו וגרי מוציא את בלסטוייס - שפרופסור אוק(יושב בקהל) מודה שבלסטוייס הוא הפוקימון הכי חזק של גרי כי הוא הפוקימון שהוא התחיל איתו(סוף סוף אנחנו מגלים מה הפוקימון של גרי!!) וזה נגמר על זה שבלסטוייס משתמש בהיידרו פאמפ(אין לי מושג מה זה בעברית) והקרוס משתמש בקרן! ואז אין לי סבלנות אני מפעיל את הפרק שיהיה ביום שלישי המשך הקרב של גרי ואש! בכל אופן אחרי שלכל אחד מהם נשאר רק פוקימון אחד(על הפוקימונים שכל אחד מהם משתמש אני ארשום למטה! אני לא רוצה להרוס לכם את כל הקרב). מגיע הקרב שכל מעריץ פוקימון ציפה לו מהפרק הראשון!!!! אם אתם רוצים לדעת איה קרב זה רדו למטה!! בלסטוייס VS צ'אריזארד!!!! בפרק של יום שני צ'אריזרד חוזר אל אש!! זה היה קרב פשוט מדהים!!!! ציפיתי לו מהפרק הראשון! אם אתם רוצים לדעת מי ניצח רדו למטה!! המנצח כמובן צ'אריזרד!!!!!!!!!!!! למזלו של אש הם נלחמים על שדה אבן אז קיצר בהתחלה בלסטוייס מוביל אבל אז צ'אריזרד מנצח בזכות: קודם כל אני רוצה להגיד שבגמבויי זאת מתקפה ממש ממש עלובה צ'ארירד מנצח בעזרת סיימק טוס(מתקםת הלחימה הזאת..) הפרק נגמר על כך שאש נלחם נגד האריסון(הזה עם הסניזל..) הריסון מוציא קקליון ואש מוציא פיקאצ'ו ועל זה הפרק נגמר! עכשיו אני הולך לראות את הפרק הזה!! מענין מי ינצח! הפוקימונים שגרי ואש משתמשים בהם: אש - טאורוס, מאק, הרקרוס , סנורלקס(שרק בזכותו הוא ניצח!!), בייליף וצ'אריזרד! פיקאצ'ו ממש התבאס שהוא לא משתתף! אבל הוא מעודד את אש יחד עם פסיידק ופוליטוד! גרי - נידוקוין, בלסטוייס, גולם, ארקניין, מגמר(שהפסיד להרקרוס!!!!!! ממש בושה!!) וסיזור( המפותח של סייטר) ממש הייתי בוק שאמבריון לא משתתף!

5 0 6

New member
היית צריך לתת ספוילר לפרק של יום

ראשון, כי שני ושלישי הם מאוחרים יותר, אז זה כמו לבוא ולגלות את הסוף של הסדרה. כלומר, עדיף תמיד לתת ספוילרים לפרקים הקרובים.
אתה בטוח שאש השתמש בכל הפוקימונים שרשמת? אני ספרתי שישה, ויחד עם פיקאצ'ו זה שבעה. והרי למאמן מותר להשתמש רק בשישה פוקימונים! חוץ מזה, שאש סוף סוף מגוון את השישייה שלו! נמאס כבר מאותם פוקימונים כל הזמן! פעם ראשונה שהוא משתמש בטאורוס ומאק מאז העונה הראשונה! פשוט בושה! אותו דבר בקשר לסנורלאקס, אבל בו הוא השתמש בעונה השנייה לפחות, ובמאק וטאורוס הוא אף-פעם לא השתמש. והרקרוס חזר! ייפי! מה אתה מתפלא שמגמר הפסיד לו? הרקרוס רולז!!1 ויהיה גם סיזור! עוד יותר טוב! וכמובן הקרב של צ'ריזרד VS בלסטויז! עכשיו אני מחכה לפרקים האלה!

Vapory

New member
אמרתי שפיקאצ'ו ../images/Emo58.gif

לא משתתף בקרב! אם תקרא שוב רשמתי שפיקאצ'ו התבטס שהוא לא משתתף בקרב!

5 0 6

New member
קראתי את זה, ולא לזה התכוונתי.

גם בקרב 3X3 לא כולם משתתפים, ובכל-זאת מותר למאמן רק שישה. שמע, אם אתה אומר, אז אני מאמין לך, אבל כל עוד הפוכדור של פיקאצ'ו אצל אש זה נחשב כאילו גם הוא אצלו, וזה מוזר.

amitasafzabida

New member
אין לו פוקדור לפיקאצ'ו../images/Emo3.gif.

בכל מקרה, פיקאצ'ו לא איתו כך שזה נחשב כאילו הוא אצל ברוק ומיסטי.

5 0 6

New member
יש לו פוכדור לפיקאצ'ו!

זה עם הברק הקטן שהוא קיבל מפרופסור אוק! וליגת ג'וטו כבר הייתה?

5 0 6

New member
זו ליגת ג'וטו?! אז למה הם קוראים לה

כנס סילבר?!

amitasafzabida

New member
אממ.

יכול להיות שככה קוראים להקדמה ורק קרבות הגמר, או קצת לפניי נקראים 'ליגה'.

Vapory

New member
../images/Emo58.gif לפרק של יום ראשון(מחר)

אם אתם ממש לא יכולים להתפאק רדו למטה:
בפרק הזה אש נלחם 3 על שלוש מול ילד אחד(שכחתי את השם שלו) הפרק מתחיל בכך שהילד מדבר עם פרופסור אלם ואש רואה אותו ואלם מגלה לו שהילד הזה הוא הזה שהתחיל את מסע הפוקימונים שלו עם צ'יקוריטה שעכשיו הוא מגניום!! אח"כ מראים את השוטרת ג'ני שמחזירה לאש את סקווירטל! ואז מראים את הבלבזור של אש משחק עם סקוירטל, ואז בא המגניום והאזומריל של הילד והם מתחילים לריב על תפוח!! מגניום ובלבזאור כמעט לא מתחילים לריב אבל אז אש והילד ההוא באים ומרגיעים אותם! עכשיו הקרב: הקרב הוא 3 על שלוש! אש משתמש ב: פיקאצ'ו, סנדקוויל ובלזאור הילד משתמש ב:אזומריל, מגנטון, ומגניום! פיקאצ'ו מתחיל להלחם מול אזומריל פיקאצ'ו מנצח ואז הילד מוציא את מגנטון שקורע גם את פיקצ'ו וגם את סינדקוויל! אבל אז אש מוציא בלבזאור שמנצח את מגנטון! ואז מתחיל הקרב האמיתי: בלבזאור VS מגניום מי שרוצה לדעת איך הקרב נגמר שירד למטה הקרב מסתיים בתיקו! אבל מכיוון שבקרב הקודם אש ניצח את הג'ינג'ית הזאת אש עולה לשלב הבא!

Vapory

New member
../images/Emo58.gif

עצוב!! עצוב!!
לאחר שגם לאש וגם להריסון נשאר פוקימון אחד אש בוחר בצ'אריזרד והריסון בוחר בבליזקן!! וצ'אריזרד מפסיד!! הריסון עלה לפיינל 4 ושם הוא הפסיד! עוד משהו מוזר שהייתי בושק זה שהריסון בוחר בהאונדום ואש בוחר בביליף!! הייתי המום חשבתי שלבייליף אין סיכוי! אבל בייליף מנצח! עוד מש שקרה בפרק: גארי מחליט להיות חוקר פוקימונים כמו פרופסור אוק!(לדעתי זה די מבאס!!) עוד דבר ששכחתי להיגד שבכל פרקי הקרבות מראים את צוות רוקט איזה 10 שניות!! סקווירטל וצ'אריזארד עוזבים(שוב..) את אש!! ומציגים סוף סוף פוקימונים מהואן! כמו זיגזאגון שרומיש ועוד כמה! ולראשונה מראים את פרופסור בירץ'(או משהו כזה..)! עכשיו אני הולך לראות את הפרק האחרון של אש באזור קאנטו וג'וטו!

5 0 6

New member
רגע, אז לא ענית על השאלה.../images/Emo58.gif

מי ניצח בסוף?! ובקשר לגארי: הוא סתם מחליט את זה יום אחד? לא אמורים ללמוד באוניברסיטה בשביל זה?

amitasafzabida

New member
../images/Emo58.gif.

גארי רק יתחיל לחקור את התפתחות הפוקמונים. אני מאמין שבהתחלה עם סבו. מי ניצח? לא אש. זה ההוא שתפס את סניזל. ההוא (שכחתי את שמו) ניצח אחרי שהוא השתמש בבליזקן ואש בצריאזרד וצריזארד הפסיד
.

5 0 6

New member
אני שאלתי מי ניצח בליגה.../images/Emo58.gif

והריסון לא ניצח בה: "הריסון עלה לפיינל 4 ושם הוא הפסיד!"

למעלה