ל-YAT, שאלה בנושא...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif ל-YAT, שאלה בנושא...

לכל מי שצפה בפרק (המהולל) You Are There (או בתרגום לעברית, "אתה שם"), אז... לאן זינה מסתכלת כשהאהבה חוזרת לעולם? כמובן שזה נראה למראית עין שהיא מסתכלת על גבריאל וששתיהן מחייכות אחת לשנייה, אבל זה לא ככה. גבריאל מסתכלת עליה, זה כן, אבל זינה לא מסתכלת על גבריאל. כשזינה באה לאכול את התפוח, גבריאל אומרת לה לא, ואז זינה מסתכלת על גבריאל. הכיוון שאליו זינה מסתכלת כשהיא באה לאכול את התפוח שונה לחלוטין מהמבט שלה כשהאהבה חוזרת לעולם (ותאמינו לי שהשוויתי בין התמונות פעמים רבות). גם זינה לא מסתכלת בדיוק על אפרודיטה, או על ארס, אלא איפושהו ביניהם, נראה לי לפחות. אז לאן היא מסתכלת?! השערות?

*זינה*

New member
דפי... ../images/Emo58.gif

כשזינה מסרה לאפרודיטה את התפוח, היא הסתובבה לכיוון שלה. וכשהאהבה חוזרת לעולם, זינה כבר חצי מסובבת, וככה יוצא שהיא מסתכלת על גבריאל.

Dafi the Mighty

New member
הא? ../images/Emo58.gif

א. לא נכון, זינה נשארת לעמוד ישר. היא עומדת מול ארס. אפילו אחרי שהיא מוסרת לאפרודיטה את התפוח, יש קטע קטן שרואים את אפרודיטה אוכלת את התפוח ואפילו אפשר לראות שזינה מסתכלת על ארס. אבל כמובן שאפשר להגיד שזה לפני שהאהבה חזרה לעולם, לפני שהמסך הצהבהב עם הלבבות הורדרדים הגיע לזינה... בלה בלה בלה... זינה בקושי הסתכלה על אפרודיטה. היא הסתכלה על ארס, כשהיא אמרה "אפרודיטה תארח לך חברה," היא עדיין לא הורידה את המבט שלה מארס. כשאפרודיטה אמרה תודה, זינה הסתכלה קצת הצידה, ואז חזרה להסתכל על ארס. תאמיני לי, ראיתי את הקטע הזה באמת כל כך הרבה פעמים... ב. רק לפי המבט עצמו של זינה רואים שהיא לא מסתכלת על גבריאל. תסתכלי על המבט של זינה כשזינה מתכוונת לאכול את התפוח ואז גבריאל עוצרת אותה, וזינה מסתכלת עליה- זה מבט הצידה. כשהאהבה חוזרת לעולם, זינה מסתכלת קדימה.

לזג

New member
תראו.... אני הסתכלתי שוב....ו...../images/Emo132.gif

נראה לי שזה די ברור שהיא מסתכלת על גבריאל...

LLRO

New member
טוב, אני ממש לא בטוחה

אבל אני חושבת שכשאפרודיטה רק אכלה מהתפוח זינה הסתכלה על ארס (אבל זה רק בגלל שהיא דיברה איתו) אבל כשהלבבות הגיעו לזינה היא הסתכלה על גבי וחייכה (את חיוך מיליון הדולר המפורסם שלה
) בכל מקרה, זה רק אני או שגם אתם אף פעם לא שמעתם את זינה אומרת לארס שהיא אוהבת אותו, היא תמיד אמרה רק שהיא מרגישה משהו כלפיו, היא מעולם לא אמרה שהיא אוהבת אותו. אבל מצד שני היא גם לא אומרת לגבי שהיא אוהבת אותה (היא אמרה לה את זה אולי פעם או פעמיים) מה קרה? קשה לה להוציא את המשפט הזה מהפה? מילא ארס שהיא לא בטוחה שהיא אוהבת אותו, אבל גבי, אותה היא בטוח אוהבת, אם לא כבת זוג אז לפחות כחברה. למה היא לא אומרת לה שהיא אוהבת אותה?

Dafi the Mighty

New member
זינה לא אומרת לגבריאל שהיא אוהבת

אותה? פפף, איפה היית כל העונות? היא אומרת לה את זה טונות של פעמים. אין לי כוח בכלל לשבת ולהתחיל לספור את כל הפרקים שהיא אומרת לה את זה. כשאפרודיטה אכלה מהתפוח זינה הסתכלה על הרצפה, ושנייה לפני שעוברים שוט רואים אותה מעלה את המבט לארס. כשהלבבות הגיעו היא הסתכלה איפה בין אפרודיטה לארס (אודין?!). זינה לא זזה מהמקום שלה סנטימטר. כשזינה באה לקחת ביס מהתפוח בפעם השנייה, וגבריאל אומרת לה לא, אז זינה מסתכלת הצידה עליה (תמונה מצורפת). איך זה שהמבט של זינה לגבריאל בקטע הזה שונה לחלוטין מהחיוך של זינה כשהאהבה חוזרת לעולם?

Dafi the Mighty

New member
ולצורך ההשוואה... ../images/Emo58.gif כמובן...

כשהרקע הצהבהב עם הלבבות הורדרדים מגיע. לפי המיקום ולפי מבטים שלה לכיוון ארס... היא מסתכלת איפושהו בין ארס לאפרודיטה.

ares chosen

New member
כמה שהייתי רוצה ש... ../images/Emo58.gif

שזינה תסתכל על ארס...(מי כמו דפי יודעת)... וכמה שאני בטוחה שאחרים פה ובכל העולם היו רוצים שזינה תסתכל על גבי...
האמת הקשה לשני הצדדים היא שזינה שלנו מסתכלת על אפרודיטה או בין אפרודיטה לארס אבל בטוח לא על ארס ולא על גבי...
אם תבחנו את הוולפייפר (שאין לי מושג מאיפה יש לי אותו נראה לי שדפי יודעת...
) תראו טוב טוב שהיא לא מסתכלת על אף אחד...

למעלה