ל511. ולמה עדיין לא יוצא תרגום ל514?

Noam Raby

New member
514 יצא. ../images/Emo58.gif

אי חדש, הרפתקאה חדשה. כרגע נראה שלופי שם לבד, או שהחברים האחרים מתחבאים מהאמזונות.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאהבתי את הפרק הזה, רק|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חבל שלא מראים איפה שאר הקבוצה הצחיק אותי שניסו להוציא לו את האיבר שיש לו בין הרגליים
ואני חושב שעכשיו הולכת להיות לנו עוד תוספת נקבית לקבוצה. ואני מעדיף שזו תהיה זו שהתרחצה שם בעירום

pokegirl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

האמת אני ממש בעד תוספת של עוד בחורה לצוות (אם אפשר לקרוא להן בחורות) ושתהיה מישהי היא חזקה איימים.

JeeChan

New member
פרק סביר ../images/Emo58.gif וסגגגג על הסרטון

לא יודע לא התלהבתי ממנו כמו שחשבתי שאתלהב :/ מצד אחד זה יפה לראות שלופי התבגר וחשב על המצב ואיך הוא יציל אותם ומה היה ויהיה צריך לעשות. מצד שני הוא התאושש ממש מהר Oם ואז מביאים אותנו לאי כמו בסדרות אצ'י, שזה קצת מוזר. למרות שהיה מצחיק כל החלק של הפטריה למטה. מצד שני זה מאוד אודה לעשות הפסקה קומית מכל המתח והדרמה ם:

pokegirl

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושבת..

שזה ממש אי כמו בסדרות אצ'י XDD ונראה לי שזה יהפוך ליחסית רציני ברגע. וגם לא יודעת אם הוא ממש התאושש הוא פשוט.... התחיל לאכול

Noam Raby

New member
ממתי לופי לא מתאושש ברגע שהוא אוכל? ../images/Emo58.gif

הוא שמר בשר בכיסים לפני הקרבות נגד CP9 רק בשביל זה. P:

pokegirl

New member
יש לזה אותו אפקט גם נפשית?

ופה זה היה קצת הפוך
הוא סתם יצא מריכוז למראה הפטריות, אני יכולה להבין את זה.

Noam Raby

New member
דיברתי על החזיר שהוא חיסל רגע לפני.

ולופי תמיד שמח לראות אוכל, שלא לדבר על לאכול.

../images/Emo58.gifהאמת

לא כל כך אהבתי /= אולי הירידת מתח היתה נדרשת, אבל זה עדיין הרגיש לי לא שייך לכל הרגשות שהיו שבוע שעבר. ציפיתי מאודה לנצל את כל מה שקרה בפרקים האחרונים, אבל הפרק הזה הרגיש לי קצת מבוזבז. עוד פרק קומי? תמיד אפשר לדחוף פרק קומי... אני מניחה שחלק מהאכזבה שלי זה שחשבתי שכשאמרו ש"עפים 3 ימים" אחרי המכה מקומה לא ממש *רואים* אותם עפים באוויר... דמיינתי משהו כמו שבסדרות מישהו משתגר ואז הוא עובר ב"תעלת מעבר" שבזמן שהוא נמצא בה הוא לא פה ולא שם, אז בערך משהו כזה (בעע אני גרועה בלהסביר דברים איך שקמתי...) אבל לא ציפיתי לראות ממש את לופי עף לו באוויר... ואם כבר מדברים על זה, לופי בעצמו אמר שהוא שרד את הנחיתה בגלל שהוא מגומי, אז מה יהיה על השאר? זורו וסאנג'י פצועים בצורה מאוד רצינית, וגם שאר הצוות לא גיבור גדול בדברים כאלה (אם כי זה וואן פיס, בכל זאת) מה שכן, כשאודה רוצה לעשות פרק קומי הוא יודע לעשות אותו טוב XD

pokegirl

New member
../images/Emo58.gif הוא אמר...

שהוא היה שורד גם אם הוא לא היה מגומי, לא? ליתר דיוק: "and it looks like I'm not just alive 'cause I'm made of rubber, either" ולמען האמת כשהוא נוחת זה נראה כאילו הטביעת כפה הענקית יוצרת מין אפקט של כרית אוויר (תרתי משמע), כי הוא מקפץ עליה קצת

pokegirl

New member
ובשני התרגומים, אודה צייר

את לופי מקפץ על משהו דמוי כרית אוויר עכשיו תדעו איזה תרגום לבחור.

De-Panther

New member
אני יודע איזה לבחור. ציינתי כדי להסביר כאן את

הבילבול שנוצר

למעלה