מגמר של האולטימט פייטר

נמאס לראות כמה לשופטים יש אצבע קלה על ההדק

בפינאלה של האולטימייט פייטר בין סי בי דאלוואי לאמיר סודאללה (נשמע חיזבלון קטן ) הרב דין השופט ישר עצר את הקרב בחשד לכך שסי בי טפח קלות על אמיר , לעניות דעתי הקרב היה צריך להימשך - ובזמן האחרון באירועים האחרונים יותר מדי קרבות הסתיימו עם החלטות שנויות במחלוקת של השופטים .

favor

New member
../images/Emo58.gifקודם כל תדבר יפה

את המונחים של המלחמות תשאיר מחוץ לפורום אם אתה לא רוצה להיחסם על ההתחלה. דבר שני סי בי נכנע וראו את זה בבירור. מה לעשות שהוא לא מספיק גבר כדי להודות וחבל באמת שהשופט לא חיכה לתפיחה השניה או השלישית כשהיה מאוחר מדיי והיד היתה נשברת, אין כאן בכלל מקום לספק.

favor

New member
נצל"ש 2 חדשות חמות (אין ספוילר)

קארו פאריסיאן שהיה אמור להילחם נגד ג'ורג' סוטירופולוס ב-UFC 87 בסופו של דבר יילחם נגד יושיוקי יושידה ב-UFC 88 בעקבות פציעה של סוטירופולוס. יושידה הוא הלוחם שניצח את קופנהאבר ב-UFC 84 בחניקת האנקונדה היפייפיה. (דעה שלי: אני אומר יושידה לוקח את הקרב בהכנעה) בסופו של דבר ניק דיאז לא יילחם נגד היאטו סקוראי בדרים 5. הקרב שהיה אמור להיות על תואר הוולטרווייט הראשון בוטל בעקבות העובדה שדיאז אמור להילחם נגד קי ג'יי נונס על תואר הלייטווייט של אליט ב-26/7, במקור 5 ימים לאחר הקרב שהיה אמור להיות עם סקוראי. מסתבר שיש לו סעיף בחוזה שאוסר עליו להילחם בארגון אחר בהפרש של 30 ימים. (דעה שלי: האליט האלו בזיון שאין דבר כזה. מבטלים קרב לוהט שנקבע מזמן בשביל לתת לו להילחם במשקל שהוא אפילו לא מצליח להגיע אליו. מה קרה? חייבים לתת לו קרב בדיוק 5 ימים אחרי הקרב שלו כדי לבטלו? אני מתחיל לשנוא את הארגון הזה. הלוואי שהוא יברח משם) ובנימה כואבת זאת נספר שאיבן סאלברי החליט לפרוש מה-MMA בגיל 37. הלוחם הקנדי הותיק של ה-UFC נלחם בפעם האחרונה נגד רוסימר פלהרס והפסיד בארמבר.

tal7345

New member
../images/Emo45.gifאחלה עדכון

מאז הקרב מול קופנהאבר חלמתי על יושידה-פאריז'יאן!! אם לא היה את גמר הלייטויט בדרים חמש אני יהייתי תובע לאליט את הצורה!! גם עליי הם מתחילים להימאס וחבל שאין אפשרות לאיחוד עם אפלקשיין.. בכל מקרה אין לאליט מספיק עומק בכל דווז'יה ויהיה נמאס לנו לראות קארדים שפעם בנויים על קימבו, לולר וג'ינה קארנו ואירוע אחר כך זה בנוי על דיאז, נונס נינג'ה והשאר מישהו יכל להסביר לי למה אין איחוד עם סטרייקפורס? לא הייתם רוצים לראות קונג לי-רובי לולר??..

למעלה