מדונה מגיעה לישראל...

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gif מדונה מגיעה לישראל...

מדונה תגיע לישראל; תצלם וידאו קליפ המתייחס לתורת הקבלה עם בואה לישראל תצלם וידאו קליפ אשר מתייחס לתורת הקבלה היהודית; הדיילי מירור מציין, כי מדונה אינה מפחדת מהמצב הביטחוני בישראל הזמרת מדונה צפויה להגיע בקרוב לישראל בליווי בעלה, במאי הסרטים גאי ריטצ'י, ועם השחקן האמריקני מייקל דאגלס. על-פי העיתון הבריטי "דיילי מירור", עם בואה של מדונה לישראל, בכוונתה לצלם וידאו קליפ לשיר 'Nothing Fails' אשר מתייחס לתורת הקבלה היהודית. ראשי חברת התקליטים בה חתומה מדונה - 'וורנר', אינם מרוצים מבואה לישראל, ולכן מנסים למנוע את ביקורה, אולם מדונה מתעלמת מדבריהם. העיתון הבריטי מציין, כי מדונה אינה מפחדת מהמצב הביטחוני בישראל, ולדעתה המצב בישראל לא כל כך גרוע כפי שהוא מוצג בעולם. ביקורם של מדונה ודאגלס בישראל בא לאחר ביקורם של הזמרת האמריקנית וויטני יוסטון והשחקן האמריקני ריצ'ארד גיר. הפעם האחרונה בה ביקרה מדונה בישראל היה בשנת 96'. לפני שבועיים פורסם בעיתון בריטי כי מדונה החליטה לתרום 5 מיליון דולר למרכז היהודי לקבלה שהוקם לאחרונה בלונדון. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מגניייייייייייייייייב
נחכה לעוד פרטים בקרוב......

כן...../images/Emo54.gif

כתבו במעריב שהיא באה ראיתי ליפני כמה ימים... אבל עד אז ניחייה ונראה...

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gifשלום...אני חדשה בפורום...

אני אוהבת לדבר על מפורסמים וכאלו..אז נראה לי שזה הפורום הנכון.... הא ובקשר למדונה...היא לא באה לארץ זאת סתם שמועה שהתפרסמה בעיתונים אבל זאת עדיין הייתה דמועה ומדונה לא מגיעה! טוב..אז אני ורד ומקווה לתרום לפורום...ו..נתראה..

pinoki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את אוהבת לדבר על כוכבים זה המקום בשבילך...

פרפר15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נקווה שתעני בפורום אהה ואנשים החלטתי לדבוק עם השם המקורי שלי

F l g H t E R

New member
WELCOME ../images/Emo24.gif

לגבי מדונה, נקווה שהיא לא תהיה כמו טאטו שבסוף לא באו לארץ

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gifתודה רבה!!../images/Emo8.gif

גם אני מקווה שזאת היתה רק שמועה ומדונה תבוא...

למעלה