מה אנחנו יודעים עד עכשיו - עונה 6

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifמה אנחנו יודעים עד עכשיו - עונה 6

חשבתי שיהיה נחמד לפתוח שרשור של כל הפרטים העלילתיים שאנחנו יודעים עד עכשיו. הפרטים על ריבר סונג, השתלשלות האירועים של הדוקטור, המוות של הדוקטור, וכל הפרטים הקטנים שנראים לכם חשובים ומשמעותיים. כל אחד יכול להכניס כל פרט מידע שהוא רוצה בהתייחסות לכל העונות ששודרו אבל אל תשכחו לסמן
נסו להימנע מלכתוב על משהו שלא שודר בכלל בבריטניה באופן רשמי, אבל אם אתם ממש חייבים הקפידו לסמן בכותרת
ולהיזהר לא לכתוב פרטים מסגירים בכותרת. תהנו
[מחר מחר מחר!!!]

tomer21010

New member
שני דברים ששמתי לב ../images/Emo58.gif

קודם כל, יפה על היוזמה. עכשיו, בנוגע לנושא- א. קאנטון דלוואר השלישי- עד עכשיו מטריד אותי העניין עם קאנטון. העובדה שהדוקטור טרח להזמין אותו למוות, ודאג לבקש ממנו את מיכל הדלק הזה. אני מאמין שלא מדובר בצירוף מקרים, ושיש משהו במיכל הדלק הזה מעבר לשריפת הדוקטור. או שאולי יש סיבה נוספת שקאנטון הוזמן. לכו תדעו. ב. שתי ריבר סונג על החוף? - כמו ששמו לב, בסוף פרק 12, ריבר נלקחה על ידי מאדאם קובריאן לחליפה. נכון שלמופאט יותר מדי אכפת מחוקי הזמן, אבל אני חושב שמשהו פה לא הגיוני. יש לי הרגשה שאולי ריבר בחליפה היא כפילה(גנגר אולי?) או גרסה כלשהי שלה. כי אם לא, זה אומר שריבר העתידית משקרת ויודעת שזו היא שהורגת את הדוקטור.

מוגלי7

New member
בקשר ל-ב' ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

(ההודעה מכילה הדלפה קטנה מהסט של הפרק של מחר, אז תשקול אם להמשיך מכאן) יש סצנה בפרק של מחר, בה ריבר של עונה 5 (אחרי פרקי המלאכים) ואיימי הנוכחית מדברות וריבר אומרת לה שהיא זיהתה את האסטרונאוט ולא יכלה להגיד כלום.

timetraveler900

New member
ב' - ../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה כל כך שריבר היא זאת שיורה בדוקטור, למרות שראינו שהכיסו אותה לחליפת האסטרונאוט מתחת למים... יש לי הרגשה שזה ברור מדי.

limors2

Active member
../images/Emo58.gif

אין לי באמת מה לומר, רק רציתי לצרף את התמונה.

למעלה