מה אתם חושבים שיקרה.....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה אתם חושבים שיקרה.....

בקליפהנגר של פרק 322?? איזה רעיונות יש לכם.....זה צריך להיות משהו שישאיר אותנו פעורי פה כמו כל סוף עונה..... יש בפורום SD-1 מישהו שכתב השערה שאולי סידני לא איבדה שנתיים מחייה ושכולם עבדו עליה ושהסוף יראה כך: סידני: "הלוואי ולא הייתי מאבדת שנתיים מחיי" דיקסון: "וול את לא איבדת שנתיים מחייך...." העיניין בקטע שלו זה שכולם עבדו עליה אבל הדמויות האמיתיות עבדו עליה, אני חושבת שאפשר לפתח את זה ולהגיד שכולם הוכפלו כדי לעבוד עליה כמו שהכפילו את אליסון ואת הדוקטור וזה כדי שסיד תשתף פעולה בכל מקרה

Wiccan Scorned

New member
זה יהיה הזוי לחלוטין!!!!

ואם משו כזה יקרה, אני לפחות, על בטוח מפסיק לראות!!!! אנייווי אני רק מקווה שיהיה לי תסובלנות לא לקרוא תקליף האנגר, עד שהפרק יירד לי....

sprqy

New member
נראה לי..../images/Emo58.gifעונה 3

יתברר לנו שאחות של אירינה חיסלה את אבא של ווהן בעבר ואז ווהן יחסל אותה מה שיגרום לסידני לחסל את ווהן (או לפחות להרביץ לו..) אמא של סידני תבא לנקום את אחותה ואז תגלה שווהן מת אז היא פשוט תוציא ת'עצבים על מאהבה לשעבר, סלואן, שלא ידע מאיפה הכדור יבא לו.. (סידני? חמודה מידי.. ג'ק? זה ג'ק בריסטו לא ג'ק באואר..) ולסיום הבת של סלואן תנקום את מות אביה ותחסל את אמא שלה ואז סידני תדלק על אחותה: הרגת לי את סלואן?? ווטדפאק?! שלוש שנים אני מתה לחסל אותו - מכות - פיצוצים - ברכיות - סיום העונה.

ROBS FANATIC

New member
אתה יודע/ת

לכל אחד יש טיפה עצבים באופי,זה בא עם הטריטוריה..סורי שאתה חושב את זה אם אתה כועס על משהו אתה יכול להוציא את זה אני אוזן קשבת.

ROBS FANATIC

New member
אני באמת דיברתי עם מיליון אנשים

בצאט ואני לא יודעת מי אתה

dress n glasses

New member
וירטואל ריאלטי..נחמד דווקא

אני קראתי באחד הפורומים..כנראה גם בSD1 איזושהי השערה. היא כל כך מפגרת אבל עם זאת אני חוששת שזה לא לגמרי בדיוני, ומידע מהימן אין לי על הקליף האנגר אז אני לא יודעת אם לכתוב אפילו. רמז עבה : זה קשור בדמות מהפרק הראשון של הסדרה ובתחייית המתים. חוץ מזה, אני עדיין די משוכנעת שהמידע שמליסה ג'ורג' ספיילרה ב"נדיבותה" באחד הראיונות שראיתי הוא אכן נכון (ענייני רמבלדי) אבל חייב להיות משהו גדול מזה בפרק.

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifלא נראה לי שזה יהיה קשור ל

לשנתיים החסרות, כי כשהסבירו מה קרה בשנתים האלה, הסבירו את זה ממש טוב. יותר מדי טוב, לא נראה לי השאירו חוליה אחת חסרה בכל הסיפור הזה (אבל עם JJ אי אפשר לדעת...) לגבי מה שכן יקרה זה בטח יהיה קשור לנדיה כי היא חוזרת לעונה הבאה, מייקל וורטן אמר שחייו של ווהן יהיו בסכנה אז אולי יהיה משהו עם זה ואני גם ממש ממש מקווה שזה יהיה קשור באירינה כי אני ממש מתגעגעת אליה!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון! היו הרבה פרטים.....

והראו בדיוק איך סצינות התרחשו....אולאאאאי זה קשור למשהו שעבר על ווהן, כי תמיד היה נראה לי מוזר שכל כך מהר הוא הצליח להתגבר על מותה של סידני ואחרי חצי שנה למצוא מישהי אחרת....אולי עשו לו משהו וזה בעצם לא ווהן.......

למעלה