מה לובשים למצעד אהבה

../images/Emo58.gifמה לובשים למצעד אהבה../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

מה כבר אפשר ללבוש למצעד אהבה
שאלה כללית לכולם.. תנו רעיונות לסטים של בגדים, רעיונות לאביזרים שאפשר לשלב (גם לבנים וגם לבנות) וכד'... אני אישית, חושב שצריך להתלבש בצורה נוחה ופשוטה אבל שתהיה בכ"ז מיוחדת. מה אתם אומרים? מה אפשר ללבוש?

אגב..

אני יודע שיש כבר שרשור (חדש) שנפתח בנושא מצעד האהבה אבל אני חושב שכל הקטע של הביגוד והאביזרים זה נושא בפני עצמו.. אז יאללה, אני רוצה לראות שיתוף פעולה

No BoDy1

New member
אממממ...

בגדים נועזים כמה שיותר צבעוני יותר יפה... אני אישית לא אוהב את כל המצעדים למיניהם... יותר מדי גועל

SuGar and SpicE

New member
בכזה אירוע, הכל מותר...../images/Emo163.gif

אני אישית לובשת חצאית מיני שחורה מזארה וגופייה.. עוד לא החלטתי איזו האמת שכשאני חושבת על זה יהיה לי קצת קר
דבר נוסף.. לבנות - אל תבואו עם עקבים גבוהים מדי וכד' אני רציתי לבוא עם נעליים עם עקב סטילטו רצחני למדי.. אבל במחשבה שנייה הבנתי שזה לא יילך.. אני לא אומרת לבוא עם נעלי ספורט
אבל לדעתי עדיף לבוא עם נעליים נוחות יחסית

אומנם אני לא מתכוונת להגיע למצעד

אבל אני הייתי הולכת על הסגנון הרגיל שלי. שזאת אומרת, חצאית מיני,גרביון רשת,חוטלות מג'ינס,וגופית ספגטי או משהו. חגורה שחורה עבה מספקת,פרח תקוע בשיער,צמידים,שרשראות וכל הסטאף שבעולם. זה בערך הסגנון הכי יפה,במיוחד למצעד =]

LipStiK

New member
לפי דעתי, כמה שיותר צבעוני..!

אני חושבת ללבוש או חצאית מיני לבנה (כמו של האנס) וגופית סבא ורודה, נעלי ספורט או משהו(כדאי שיהיה נוח- בכל זאת קצת הולכים..), עגילים צבעוניים שקניתי באנגליה, צעיף נוצות לבן, איפור קל אבל מנצנץ ואולי איזה רשת ורודה על היד... זה לא ממש אני אבל זה מתאים לאירוע ואני די מתחברת לזה בדברים כאלה... אז אני מתלבטת בין זה לבין ג'ינס עם מן שמלת מיני של גריפ עם כיווצים למטה..

כמה שיותר צבעוני וחושפני.

במידה ואגיע, אגיע יחסית מאוחר (14:00+) אבל התכנון הוא חזיה שקניתי בטופשופ לונדון לפני כמה שנים וחצאית מעטפת-אקורדיון צבעונית מהמחתרת בטח אני אוסיף משהו על הידיים ואעשה משהו מטורף בשיער. סביר להניח שאם תחפשו אותי, תוכלו למצוא :)

למעלה