מחשבותי על טורצווד 4 עד עכשיו.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifמחשבותי על טורצווד 4 עד עכשיו.

חמשת הפרקים הראשונים. - ראשית, זה מבאס לראות כמה ביל פורמן הזדקן, כי אני זוכרת אותו עדיין כחתיך הרומנטי בסרטים כמו "בזמן שישנת" עם סנדרה בולוק. - ג'ק בפרקי הדוקטור, תמיד הקפיד לציין שהוא לא גיי אלא רב מיני ולא בוחל בכלום. בתכלס בטורצ'ווד הוא תמיד היה עם גברים (המקסימום זה היה כמעט נשיקה עם גוון וגם אז זה לא היה ממש הוא) והוא עונה לשאלה "כן, אני רוצה להפוך את כל העולם לגייז". - היה נחמד שהכניסו מדענים מתל אביב בפרק הראשון. - מאד אהבתי כמובן את ה"זה גדול יותר מבפנים". - היו חייבים להכניס מישרפות לשריפת אנשים חיים, הא? לא יכולים לרדת מהמוטיבים האלה... - לא ברור הקונספט של הכאילו מתים כי הרי בקטגוריה 1 זה רק אנשים חולים אנוש, ומה עם זקנים בני מאה, מי יקבע אם הם חיים או מתים? - ומי זה החתיך הזה שניגש ליחצנית בפרק החמישי? חתיך לאללה!

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifאה, ואיך שכחתי..

היה לי מה זה דה ז'ה וו לסרט "המוות יפה לה" שבו מריל סטריפ וגולדי הון נוטלות חומר שגורם לזה שהן לא ימותו לעולם, אבל כשהן מתפרקות לחתיכוות, החתיכות ממשיכות לחיות. במיוחד הסצינה שבה מריל סטריפ למעשה מתה כשהיא נופלת ממדרגות ושוברת את המפרקת ואז הראש שלה פונה לצד ההפוך, בדיוק כמו שקרה לסוכנת שניסתה להרעיל את ג'ק.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifגם לי זה הזכיר את הסרט הזה../images/Emo6.gif

למעלה