מידע פנימי ממאחורי הקלעים

Juliann

New member
../images/Emo58.gif מידע פנימי ממאחורי הקלעים

של ההופעה האחרונה בסטאר ... Actually, at the rehearsal, con sounded good. But on live , he was doing to many of that kicking things.. With Bo, the music coach (forgot her name) was not happy, so actuialy Bo rehearsed 2 or 3 times. the band/sound was not cutting it.. Vonzell was actually good.. During rehearsal, Constantine came out , he stretch, saw his red undies and the stage director made a joking announcement " PLEASE DO NOT THROW ANY BRAZEERS TO CONSTNATINE"..We were all laughing.. This boy knows how to "flirt" with poeple or camera. Excellent connection with people.

Juliann

New member
ואחרי ההופעה..... ../images/Emo58.gif

מישהי סיפרה שהוא היה כל כך מדוכא, כנראה בגלל השופטים, שהוא היה ממש DOWN ואמא שלו סיפרה לה שהוא ישר הלך להתקשר לאבא שלו שיעודד אותו... לפחות אמא היתה שם.. AWWW.

Juliann

New member
כן...

אמא שלו אמרה למעריצים שהוא נורא עצוב עוד מהחזרות הוא לא היה שלם עם ההופעה כנראה...

די הגיוני לא

הם אמרו דברים לא הכי נחמדים אבל יש סיבה פשוט הייתה לו חרא הופעה

לא...

כמה שאני אוהבת אותו ואת איך שהוא שר זאת הייתה פשוט חרא הופעה היו לו הופעות פי אלף על זה

Juliann

New member
לכלכת, באמת לכלכת. אנחנו לא בגן...

אי אפשר להיות מושלם כל הזמן, זאת היתה הופעה פחות טובה אבל להגיד חרא זה להגזים ברמות.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

זה ממש לא חרא ההופעה טובה מבחינת הקול פחות...

Juliann

New member
סמי, שולחים מתנקש לרנדי?...

הוא מעצבן אותי נמאס ממנו. לא מסוגל להיות אובייקטיבי שיעוף מהתוכנית.

moran500

New member
הממ... ../images/Emo6.gif

משום מה, שפאולה סוגדת לקונסטנטין ומתנהגת בחוסר אובייקטיביות זה לא מעצבן אתכן

shavitlavi

New member
../images/Emo58.gifוסיימון

שמוותר לקארי. אף אחד לא טלית שכולה תכלת

נועה167

New member
הוא לא מוותר

הוא בעצמו אמר היום שהוא לא אוהבת קאנטרי אבל סיימון יודע שיש לה מלא מעריצים ושיש לה סיכוי לנצח אז הוא אומר שלא משנה מה יגיד בעצם.. כי בכל מקרה מתים עליה.

whatever4

New member
מדברות על להיות אובייקטיבי?

נראה לי שאתן אלה שלא אובייקטיביות. רנדי לפי דעתי הוא השופט הכי פיירי בתחרות. חוץ מזה שמשלושת השופטים הוא הכי מבין במוסיקה- הוא מפיק בחברת תקליטים ועבד עם הרבה זמרים מפורסמים- מאריה קארי, וויטני יוסטון, כריסטינה אגילרה ועוד...(אומנם לא הסגנון שלי אבל בכל זאת...) צריך לתת לו קרדיט על זה, יש לו הכי הרבה ניסיון עם מוסיקאים. חוץ מזה שאת יכולה להגיד אותו דבר על סיימון וסקוט- מהיום הראשון סיימון יורד על סקוט ולא נראה לי שאפילו פעם אחת העיר לו הערה טובה. בקיצור- לפי דעתי רנדי כן אובייקטיבי, הוא אמר את האמת לקונסטנטין- ההופעה הייתה טובה אבל הקול שלו-5.

Juliann

New member
לדעתי סיימון הכי מקצוען

כי הוא מסוגל להיות אובייקטיבי ולהיכנס לנעליים של הצופים בבית. לגבי רנדי, הוא הפסיק להיות אובייקטיבי ברגע שהוא אמר ברדיו שהוא שונא את הקול של קונס, חוץ מזה שעל בואימייאן ראפסודי הוא נתן לו 7 שכל העולם ואחותו מחשבים את ההופעה הזאת להופעה של העונה.

shavitlavi

New member
sorry

את ההופעה של העונה נתנה וונזל כשהביאה אותה בויטני יוסטון.

Juliann

New member
אם היית מסתובבת באנטרנט היית רואה

שלא הרבה מסכימים איתך. אבל חופשי, דעה שלך.

למעלה