מישהו יודע מה קורה לליאו?

תתש

New member
../images/Emo58.gifמישהו יודע מה קורה לליאו?

כאילו מה קורה עם הדמות שלו מתכוונים להוציא אותה או שזה זמני?

...?

לא ידוע לי על הוצאת ליאו מקגארי מהסדרה... לא הבנתי את השאלה "האם זה זמני?".

עלעל1

New member
עוד שאלה

יש מצב לברר אם ערוץ 3 מתכוונים לשדר את הפרקים שיש להם (העונות הראשונות) שוב ?? אני הצטרפתי רק מהעונה השנייה.....

הם לא ישדרו...

ההסכם בין ערוץ 3 לבין וורנר - לא רק שנגדע באיבו, גם גסס קשות לפני המוות: חברת ICP לא שילמה לוורנר שנים רבות ונתבעה על "הפרת חוזה" בבית משפט בקליפורניה, בית משפט שגזר על ICP לשלם פיצוי לחברת ההפקות האמריקנית. או במילים אחרות: ערוץ 3 לא ישדר אף עונה של הבית הלבן בזמן הקרוב.

Not4Sale2004

New member
../images/Emo58.gif !!!! לשאלתך

כאמור בסיום הפרק השני של העונה השישית בפרק בו מספרים על המשא ומתן בין ישראל לפסלסטינים סובל ליאו מהתקף לב קשה ביותר אחרי וויכוח סוער עם הנשיא (ליאו מתנגד להסכם - שיכלול הכנסת חיילים אמריקנים לאזור השטחים כמתווחים ושומרי שלום peace keepers ) . הפרק השלישי - third day story (שם הפרק ) . אנו מתוודעים על חשביותו של ליאו , בעודו שוכב בבית חולים ועובר ניתוח מעקפים נמצא הבית הלבן בתוהו ובוהו כהנשיא בארטלט יושב על מיטת חוליו של ליאו מיוסר מרגשות אשם אחרי שפיטר (קיבל את התפטרותו של ליאו לדבריו) בסיום הפרק השני . בנתיים עסוקים ג'וש וטובי בניסיון להשכין סדר בבית הלבן בעודם רומזים כל אחד מצידו על העניין שלהם כממלאי המקום של ליאו .
בסופו של דבר טובי מודיע לג'וש כי הוא תומך בו לתפקיד יושב ראש הסגל בעוד אחד מהעיתונאים הבכירים בבית אומר לסי ג'יי כי וויל (מי שיחליף את סאם ) הוא מועמד מצויין לרשת את ליאו . בסוף הפרק ליאו מנהל שיחה מרגשת עם הנשיא שמסתיימת ככה (תורגם מאנגלית ) ליאו : אתה זוכר מה אמרת לי כשהצעת לי את העבודה הנשיא : שאלתי אותך אם תהיה מוכן לקפוץ מפסגה של הר גבוהה בשבילי ליאו : אז אני קפצתי בשבילך , ואני מוכן לעשות את זה שוב אבל אתה תהיה חייב לעשות את זה עם ראש סגל חדש הנשיא : "נאנח" ..אני אצפה לרשימת שמות ליאו : יש רק שם אחד כאן נקטע הקטע הנשיא יוצא מחדרו של ליאו ואל חדר ההמתנה שם מחכה כל הסגל , אחרי שהוא מודה להם על המאמץ לשמור על שלמות הבית , הוא מציע להם ללכת להיפרד מראש הסגל היוצא ! כולם יוצאים בתור מאורגן מחדר ההמתנה לכיוון חדרו של ליאו , האחרונה לצאת היא סי ג'יי . הנשיא עוצר אותה מדרכה לצאת הנשיא : סי ג'יי רק עוד משהו אחד סי ג'יי : כן אדוני הנשיא הנשיא : אני צריך שתקפצי מפסגה של הר גבוהה בשבילי ככה נגמר הפרק סי ג'יי תהיה ראש הסגל החדשה , ג'ימי סמיתס צפוי להצטרף לסדרה כדובר החדש במקומה של סי ג'יי ג'ון ספנסר צפוי ככל הניראה להקטין את תפקידו בסדרה אך ככל הניראה יופיע בכמה פרקים נוספים .

Not4Sale2004

New member
תיקון -

ג'ימי סמיתס המצויין ששיחק עם ג'ון ספסנסר בפרקטליטי אל.אי וזכה שם באמי על תפקידו בוויקטור סיפואנט וזכה בשבחים על תקפקידו כבובי סימון באנ וואי פי די בלו שזיכה אותו בגלובוס הזהב , יצטרף כחבר לצוות השחקנים הוא ישחק את דמותו של מאט סאנטוס חבר קונגרס דמוקרטי חשוב ובעל השפעה מיוסטון ששואף להגיע יום אחד לבית הלבן .

Not4Sale2004

New member
המשך לתיקון

קריסטין צנוואט' המדהימה תצטרף לצוות כאנאבת' סקוט היועצת החדשה לענייני תקשורת צאנווט' היא הברקה של ממש מצידו של סורקין , עם הופעה מדהימה כגלנדה המכשפה הטובה במחזה wicked שהוא סיפור הרקע ל"קוסם מערץ עוץ". היא בדרך להיחשב כאחת הכוכבות החמות של הוליווד עם הופעה לצדה של ביונסה וקווין קליין בסרט החדש בסדרת הפנתק הוורוד. כמו כן תככב לצדה של ניקול קידמן בסרטה המתקרב עם ג'ים קארי המבוסס על הסדרה סמנתה "bewitched" . בקיצור וואחד כשרון , כמו כן היא גם זמרת מוכשרת עם הופעה שזכתה לביקורות טובות בקארנגי הול .

../images/Emo2.gif

ובכן... זהו שינוי בלתי צפוי! אבל זה מגיע לה. גם לסי ג'יי קרייג וגם לאליסון ג'אני. אחרי כ"כ הרבה זכיות באמי ובגלובוס הזהב, לא הגיוני שהיא תמשיך להתעסק בעיתונאים רכלנים, בסדרה...

עלעל1

New member
יש מצב לעוד ספויילר?

יהיה משהו מעניין העונה עם ג'וש-דונה-איימי, או שכולם ימשיכו לחוג זאת סביב זה סביב זאת??

Not4Sale2004

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif לשאלתך

מארי לואיז פארקר המצויינת תמשיך להוות גורם עד לפרק החמישי של העונה החמישית כראש הסגל של הגברת הראשונה אביגיל בארטלט. אבל מהר מאוד היא תגלה שהיא מאוד מוגבלת וברגע שהיא תלחץ יותר מדי על הגדלת התקציב של אביגיל בנושא ההתמודדות והמניעה של אלימות שהם בראש סדר העדיפויות של הגברת הראשונה היא תצטרך להתמודד עם הנשיא בכבודו ובעצמו ושלא כמו ג'וש היא תגלה שיש לו אליה אפס סובלנות במיוחד אחרי האירועים עם זואי שייגרמו לריחוק בין השניים (הנשיא ואשתו) בתחילת העונה . מארי לואיז פארקר שהייתה בתחילת הצילומים למיני סידרה "מלאכים באמריקה" שגם זיכתה אותה באמי מאוחר יותר השנה ביקשה שייקטינו או ישחררו את הדמות שלה כדי שתוכל להתרכז בתפקיד החשוב יותר בסידרה של אייץ'.בי.או , כך שמשולש האוהבים הזה התפרק לו . בסוף העונה לעומת זאת בעקבות לחץ של דונה על ג'וש הוא יישלח אותה כנציגת הבית הלבן לעזה (כן כן בישראל) . השיירה האמריקנית תותקף ותהיה קורבן לפיגוע שבמהלכו ייהרג הגנרל הפורש פיצוואלאס אחרי שהנשיא שיכנע אותו לנסוע מטעמו לשטחים . דונה תסבול פציעות , ותישלח לבית חולים בגרמניה . במהלך הביקור בעזה יתחיל רומן בינה לבין צלם אוסטרלי שיעזור לה לראות את המצב משני הצדדים (המתנחלים והפלסטינים ). יווצר מתח ואי נעימות בין ג'וש לאותו צלם בעונה השישית שתסתיים בסופו של דבר בכך שהצלם יוותר וירמוז לג'וש ללכת על דונה . כאמור דונה תתאושש אט אט למרות שכרגע היא עדיין תקועה בכיסא גלגלים אבל היא בתהליך שיקום , כשנשאל לסוגייה הזו בדיוק לגבי דונה וג'וש אהרון סורקין וג'אנל מולוני(מי שמשחקת את דונה בסידרה) אמרו שלא סביר שיהיה משהו מעבר למתח המיני בין שני הדמויות של ג'וש ודונה . אבל זה היה עוד במהלך העונה הרביעית ..כך שייתכן ודברים הישתנו מאז מי יודע אולי עוד ניזכה ליום מימוש האהבה בין השניים .

למעלה