מי עוד חושב שהעונה ה - 3..

מווותק

New member
../images/Emo58.gif מי עוד חושב שהעונה ה - 3..

מעצבנת...ומאכזבת? אני לא יודעת מה אתכם אבל על אף אהבתי הרבה לסדרה, משהו בה תקוע. אני זוכרת שבשלב הזה בעונות ה - 1 וה - 2 הייתי עם הלשון בחוץ מרוב מתח ואקשן, ואילו עכשיו אני עדיין מחכה שמשהו יקרה ויהמם אותי. אני לא יודעת מה קורה שם, אבל זה נראה כאילו משהו השתבש. אם בעבר הם שלפו שפנים מהכובע בכל פרק והותירו אותנו המומים, זה נראה כאילו עכשיו אנחנו פשוט יושבים ומשכנעים את עצמנו שהפרק הבא יהיה יותר טוב, בפרק הבא יהיה יותר מעניין. האם יש מישהו שמסכים אתי?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה לגמרי, בפרקים של העונה השנייה והראשונה נגמרו בצורה הרבה יותר מעוררת סקרנות והרבה הפתעות.....העונה השלישית באמת קצת תקועה ואני מקווה מאוד שזה ישתנה בקרוב כי זה באמת יהיה מאכזב, לדעתי מה שקורה עכשיו זה הצפייה לדעת מה יקרה עם סיד ווהן....

joyalfa

New member
אווווהההההוווווווו!../images/Emo58.gif

אכן מווותק. יש הממון המון מעריצים שחולים על הסידרה וממש מאוכזבים מהעונה ה - 3. חבר טוב שלי שהוא חבר פורום מתאכזב כמעט מכל פרק, חוץ מכמה פרקים לחרונה, בעונה ה - 3 ושהיא בכלל לא משתווה לעונה ה - 2 בשום רמה. אני די מסכימה אתכם כי העונה השניה באמת מדהימה וכל פרק הפתיע, היו יותר תחפושות של סידני ויותר גילויים והמון אקשן וכמובן לנה אולין המדהימה שפשוט ריתקה אותי כל פרק. אבל מצד שני עם jj ושאר הכותבים היו חוזרים על אותה מתכונת ולא היו מפרידים בין סידני לווהן אז הרבה מעריצים היו די משתעממים. אז הם קצת שינו וריעננו ע"י כך שהם התמקדו במה שקרה בשנתיים, הנשואים של ווהן וכמובן הדמות של לורן. אבל עכשיו זה די הולך להיגמר כל העניין הזה והם יחזרו למתכונת הרגילה (אני מקווה).

varty

New member
../images/Emo58.gifמסכימה ../images/Emo45.gif

עונה די מזעזעת! אני נשארת רק בגלל ווהן וסידני.ווהן בעיקר!!! אבל עכשיו שאנחנו יודעים שלורן היא ביצ'ית אולי דברים יתחילו לזוז.

../images/Emo58.gif לא מסכימה לגמרי..

נכון שעונה 3 קצת פחות מותחת מהשתיים הראשונות... ונכון שהיא קצת פחות טובה.. אבל לא ברמו תשלאני נשארת רק בגלל סיד ומייקל או רק מייקל (למרות שגם זאת סיבה מספיק טובה..).. אני עדין חושבת שזהנ אחת מהסדרות הכי טובות בטלווזיה..

מווותק

New member
../images/Emo58.gifברור שזו אחת הטובות ב - TV

אבל לאחר שהם הרגילו אותנו לכאלה סטנדרטים, העונה ה - 3 מעט מאכזבת. אם כי...יתכן שהאכזבה שלנו גם נוסעת מהעובדה שאנחנו נאלצים להמתין הרבה בין פרק לפרק (מה שלא היה לנו בעונות הקודמות כי פשוט ראינו את כל הפרקים או בטלוויזיה או בדרך "אחרת" בקצב מטורף). אני אישית חושבת שהקסם של העונה ה - 1 וה - 2 מעט אבד בעונה ה - 3. בעונה ה - 1 הקסם נבנה סביב דמותה של סיד וגם המתח בינה לבין ווהאן. בעונה ה - 2 הם הבריקו עם אמא שלה ועם ווהאן. ובעונה ה - 3 הסיפור עם לורן פשוט עדיין לא תופס ו...ראבאק! אנחנו כבר בפרק 13!.

varty

New member
לי נראה שהעונה השלישית

מזכירה לי סידרת אופרת סבון. החיבורים בין הסיפורים לא גאוניים כמו בעונה הראשונה והשלישית. והמשולש האהבה שג'י ג'י בנה מזכירה אופרת סבון, זה לא בנוי טוב. אני לא יודעת מה בדיוק אבל משהו חסר. גיבסון חסר!!! ויל ופרנסי לא חסרים לי משום מה... כל מה שנותר לי זה לראות את העונה ולעקוב אחרי ווהן וסידני. אבל כמה אנשים ואנשות אומרים שמפרק 13 הפרקים נהיים טובים...נשאר רק לחכות (חודש!) ולראות.

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifלמה?

אני דווקא חושבת שהעונה השלישית טובה (חוץ מהעדרה של לינה אולין כמובן) השנייה באמת הייתה יותר טובה אבל השלישית גם טובה ואותי היא לא איכזבה בכלל וזה ממש טוב ששינו קצת את הפורמט: ווהן נשוי, דיקסון מנהל וכו', זה עושה את הסדרה יותר מעניינת. בכל אופן עד עכשיו זה היה כל הקטע עם השנתיים החסרות והכל, עכשיו שגילו מה קרה לסידני וגם שהצופים יודעים שלורן היא רעה, נראה לי שהדברים הולכים להיות ממש מעניינים. נחכה ונראה... דרך-אגב, אתמול בערב היה הסרט שוקולד, עם לינה אולין!! היא כזאת שחקנית טובה אני מתה עלייה!! הם חייבים להחזיר אותה בקרוב...

varty

New member
התכוונתי

שזה אבוד בגלל שאני קוראת לדיקסון- גיבסון כל הזמן. בקשר ל"שוקולד" ראיתי את הסרט בקולנוע ותכננתי לראות אותו שוב אתמול בגלל לנה ושכחתי :(

הרמוני

New member
לא, את הקטע עם "גיבסון" הבנתי

שאלתי "למה?" כאילו למה אתם אומרים שהעונה השלישית מאכזבת כי אני פשוט אוהבת אותה. בכל אופן זה בטח הולך להשתפר לקראת אמצע העונה שזה בערך עכשיו...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלי דווקא....

פרסיס כן חסרה, לדעתי אם היא עדיין הייתה לסיד היה עם מי לדבר כי יש לה המון מטענים רגשיים לשפוך וגרג או וויל שהופיע פרק אחד ממש לא מספיק... חסרה "חברה טובה" שתתמוך בה כי אין לסיד במי להישען כל כך העונה, אולי אבא שלה אבל איתו אי אפשר כל כך לדבר על דברים כאלה....הוא גם שונא את ווהן כך שזה עוד יותר לא מועיל, אגב השינאה הזאת לווהן, נראה לכם שסיד יודעת שאבא שלה לא אוהב את מייקל?? ולגבי העונה השלישית, גם אני מרגישה מאוכזבת אבל אולי זה נוצר בעיקבות ההפסקות הגדולות שלהם וכשהעונה תיגמר אני יכולה להגיד בוודאות שאני אשב ואראה את הכל מהתחלה כי יש הרבה קטעים שנשכחו והרצף תקטע בצורה איומה...ומצד אחר נכון אנחנו כבר בפרק 13 וכל מה שנודע לנו זה שלורן רעה ומה קרה לסיד בשנתיים שנעלמה וגם זה בערך
מקווה שבפרקים הבאים באמת נראה עוד התקדמות בקשר לווהן ומה שבאמת קרה לו....

../images/Emo58.gifחסר לי..

הקטע של החברות של גרג וסיד... בתחיילת העונה ראינו כאילו נוצרת חברות טובה.. (בעיקר כשהוא עזר לה לעבור לדירה החדשה...) וחבל שזה לא המשיך.. זה יכל לתת הרבה.. אולי אפילו מאין תחלופה לפרנסי

הרמוני

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifמסכימה!!

אריק כזה חמוד! בעונה הראשונה בקושי הייתה לו חצי שורה בפרק אם בכלל, בעונה השנייה קצת הגדילו את התפקיד שלו ובשלישית עוד יותר, שזה צעד חכם כי הוא כזה חמוווד! נראה לי שהוא יכול להיות חלופה טובה לפרנסי, כי היא כבר מתה, וויל עזב, ווהן נשוי, אירינה נעלמה, ג'ק קצת מופנם ומרשל, נו אתם יודעים מרשל זה מרשל, אז נשאר אריק...אני ממש מקווה שהידידות ביניהם תמשיך. איך הוא היה חמוד שהוא קנה לה את "אליס בארץ הפלאות"...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שהבעייה של ידידות מצידו של וויס לסיד זה בגלל שוויס הוא חבר מאוד טוב של ווהן כך שאולי זה יוצר בעייה....

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לי פרנסי חסרה רק בגלל שהיא לא ידעה על סידני וסידני תמיד היתה נותנת לה את הרמזים הקטנים האלו, כשהיא היתה שואלת אותה על הטיסות והעבודה וכאלה. ובקשר לג'ק ומייקל אני מניחה שהיא שמה לב לזה כי כבר בתחילת העונה הוא אומר לה שווהן לא היה מספיק טוב בשבילה וזה כשסידני מספרת לו שהוא התחתן.. וגם אח"כ אין לו כל כך הרבה סימפטיה אליו.. זה לא שהוא שונא אותו פשוט הוא לא מת עליו..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

נכון העיניין בין ווהן לג'ק התחיל עוד בעונה הראשונה כשהוא התעצבן עליו שהוציא את התיק שלו כדי להראות לסיד....בכלל המפגש הראשון בינהם היה לא כל כך נעים
לגבי פרנסי, אני לא בטוחה שהיא נתנה לה רמזים לגביה
אבל היא הייתה חמודה ומצחיקה והייתה מין קרש הצלה ויציאה לחיים הנורמאלים...

הרמוני

New member
../images/Emo58.gifאל תשכחו

את הקטע המגניב הזה שג'ק מנתח את סלאון אחרי שירו בו בפרק שהם מצילים את סידני מהכלא אז ג'ק אומר משהו לווהן, לא זוכרת מה, ואז ווהן אומר לו "You'r starting to like me" ואז יש צל של חיוך על הפרצוף של ג'ק. קטע ענק!! רגע אבל נזכרתי שיש קטע שג'ק אומר לווהן להתרחק מסידני כי ה"נחמדות" שלו מענה אותה. איזה מהקטעים היה קודם? אני מבולבלת...

למעלה