מנגה פרק 311

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifמנגה פרק 311

נעח, קנפאצ'י לא הולך לשחרר את החרב שלו, לא בסאגה הזו לפחות, זה יהרוס את מי שהוא בתכלס, זה קובו החליט לעשות דבר מאוד אדיוטי בשם 'קנדו' קנפאצ'י מחזיק את החרב שלו בשני ידיים וחותך את נויטורה וואווו!! זה סיום כזה מענג -_-' שיהיה~

../images/Emo58.gif

דווקא אני חושב שזה טוב שעשו ככה, זה מתאים לקנפאצ'י למצוא כמה שיותר דרכים להחליש את עצמו.. בכל מקרה, היה אחלה שם לפרק.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifOMG מעאפן

קראתי עכשיו את הפרק... זה פשוט נהיה מעאפן מרגע לרגע, זה מפתיע איך קובו הצליח להרוס קרב כלכך טוב תוך כמה עמודי מנגה... קן היה יכול לעשות מליון ואחת דברים אחרת מאשר להשתמש בקנדו,זה היה פשוט עלוב לדעתי. כאילו, ואו, הוא השתמש בקנדו, הוא מחזיק את החרב שלו בשני ידיים ועכשיו הוא מביס את נויטורה, איך הוא לא חשב על זה לפני?!?! ואו זה כזה גאונייי >_>' כאילו מה, הוא רציני לא ידע מה לעשות???>_______> זה פשוט מעאפן, גם נויטורה נהיה מעצבן מרגע לרגע "אני הכי חזק, אני הכי חזק, אני הכי חזק, אני הכי חזק", כן נויטורה? אמא שלך לא חיבקה אותך מספיק כשהיית ילד קטן? אתה לא אספדה #1 אתה אספדה #5, אולוקיורה יותר חזק ממך והוא יכול לזיין לך את הצורה תוך שניה. למה הם עושים את השטויות האלה? זה פשוט נהרס. וזה יהיה עוד יותר מעאפן כשהקנדו המטומטם הזה והמכה שקנפאצ'י הנחית בפרק הזה אשכרה יהרגו את נויטורה תוך מכה...

...../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת איך הוא לא חשב על זה לפני? זה כמו לשאול למה הוא לא הוריד את הרטייה בתחילת הקרב..

ShimiChan

New member
את הקטע של הרטיה אפשר להבין ../images/Emo58.gif

זה קנפאצ'י, הוא אוהב להשתעשע עם האויבים שלו בגלל זה הוא לא הוריד את הרטיה שלו על ההתחלה אבל בתכלס, נויטורה הראה שהוא יותר חזק ממנו בלי הרטיה וקנפאצ'י הופל פעם אחר פעם אבל הקטע עם הקנדו...-_- כאילו...טה פאק? קנדו!? לוכדים אותך בפינה ואתה נזכר בטובך להחזיק את החרב שלך בשני ידיים?!?!!?! זה כמו ששודד ילכוד אותי בסמטא חשוכה ואני פתאום אוציא טאקי משומקום >_>'

זה לא שרק אז הוא נזכר

פשוט הוא לא רצה להשתמש בזה בהתחלה מאותה סיבה שהוא לא מוריד את הרטייה בהתחלה...

ShimiChan

New member
קנפאצ'י השתמש בזה רק בגלל שהוא לא יכל

לעשות דבר אחר, כלאו אותו בפינה ולא נתנו לו לעשות כלום חתכו אותו והוא נזכר להשתמש בזה רק אחרי שנחתך לו העורק הראשי זה כאילו מוצא אחרון בשבילו -.-'

JeeChan

New member
מה זה החרטא הזה Oם ../images/Emo58.gif

פרק ממש גרוע @_@ טוב שלא קנדו! עוצמת שתי הידיים. איפה שיקאי, איפה בנקאי, איפה פאקינג משו של קידום יכולות. מה נגמר לקובו השכל, מה עובר עליו. מסכים עם שימי, נויטורה לא כזה מקום גבוה, שיסתום כבר את הפה שלו וימות.

burhtk1

New member
פרק גרוע ../images/Emo58.gif

חיכיתי ליותר טוב. מה זה קנדו?! יופי שלא הביאו לנו קנפאצ'י שאומר "אני עכשיו אראה לך מה הרבא סבא שלי דרדסגמבא לימד אותי, קרב דבק מגע!" קובו כנראה עישן יותר מידי חשיש השבוע בכדי לתת לנו סיום שכזה ):< קרב כל כך יפה נהרס תוך שניות. פווףףף.. וניוטרה משום מה מזכיר לי יותר ויותר את סאסוקה מנארוטו, "אני הכי חזק, אני הכי חזק, אני ה-כ-י ח-ז-ק-ק-ק-ק-ק-!!" שיסתום וימות בשקט, קנדווווו! אני משום מה מתאר לעצמי את ההמשך: ניוטראה מת, קנפאצ'י נופל לריצפה ומפטפט טיפונת כאשר פתאום, מי חוזר? הילד האימו D:, קלקיורה אז מתחיל בקרב עם איצ'יגו שאיכשהוא מצליח להחטיף לו כמה כאשר עוד מישהו מסולסוסייטי או איזה יצור מהמעבדה של האספדה השמיני מגיע בכדי לעזור/להילחם נגד איצ'יגו, ואז, הפתעה! אייזן מגיע ועושה סדר לכולם. DAMN..

Hinamori

New member
אני היחידה שלא שנאה? XD;../images/Emo58.gif

היו פרקים יותר טובים, אבל זה לא כזה נורא. בכל מקרה, זאראקי בהחלט לא צריך להשיג שיקאי, שלא לדבר על באנקאי עכשיו - זה צריך לבוא ממש לקראת הסוף, אם בכלל.

למעלה