מנגה פרק 313

../images/Emo58.gif מנגה פרק 313

OH SHI-
זה הפרק שיביא את השינוי שרבים כל כך ציפו לו, זה חייב להיות. גם אם זה לא סוף הארק Per sé, זה עדיין טורף את חפיסת הקלפים. חציו הראשון של הפרק (ההמשך של הפלאשבק מהפרק הקודם) תורם לתחושה שנויטרה מת כמו שרצה למות, במהלך קרב, וקובו חלק לו את הכבוד הראוי לכזה Bad Motherf*cker שהוא בינתיים הכי חסר רחמים מכל האספדה שלמדנו את שמם. אחרי שהוא מסיר מעליו את הHakama (גלימת הקפטן) ומנפץ את המגן שמסביב לאיצ'יגו, קן-צ'אן מבקש מהימה לרפא אותו, ובדיוק ברגע שהיא מסכימה... DUN!!1 , סטארק מופיע משום מקום, מתנצל באלגנטיות שזה לא נעים גם לו אבל הוא רק ממלא הוראות, ונעלם באותה נונשלנטיות שהופיע בה ביחד עם הימה. איצ'י וקן-צ'אן נותרים המומים עם חרבותיהם בידיהם. הדבר הראשון שהימה רואה לאחר חטיפתה הוא את אייזן שמלטף את פניה (OMG PEDO) ומבקש ממנה לחייך כי היא השמש ואם היא חשוכה אז יש סביבה עצבות (מה שמתאים למשפט קודם של אולקיורה: "השמש כבר שקעה לתוך כף ידנו"). בכלל, העמוד האחרון הוא אחד היפים שקובו אייר מזה הרבה זמן. אייזן בפרונט, מאחוריו גין וטוזן, ומאחוריהם הGarganta (הפתח שבין הואקו מונדו לעולם החיים). "רק חייכי, וחכי כאן זמן מה...רק...עד שנחזור...מהשמדת קאראקורה." Stupid, Sexy Aizen XD כאן תוכלו למצוא את הRaw של Jojo הסיניים (אסור
בתכלית האיסור להשתמש בו לסקנליישנס).

burhtk1

New member
לול ../images/Emo58.gif

לקנפצ'י לא אכפת יותר מלהילחם עם איצ'יגו? XD בכל אופן, נראה לי שאייזן חיכה לפלישה של סולסוסייטי בכדי לגלוש לעיר ולהחריב אותה בגלל שאז לא יהיה מי שישמור על העיר, אבל הוא לא חישב נכון, כל הוואיזארדים נמצאים שם וכנראה ישימו לו "מקלות בגלגלים" XD. מסכנים איצ'יגו וקנפאצ'י, נשארו כמו בטטות, חרב בחרב >:

burhtk1

New member
ועוד משהו.. ../images/Emo58.gif

אם עכשיו המלחמות (לפי מה שנראה לפחות..) עוברים לעיר, מה רנג'י ואישידה מצאו במעבדה של סייזל? הם נשארו המומים כאשר פתחו את הדלת.. האם יסגרו את התעלומה הזאת בווליום הבא?

או שמא

השמועה שנפוצה לפיה קובו רמז (במסגרת היח"צנות לסרט השני) שהוא מתכנן לעצור את התקדמות העלילה לטובת כחודשיים של סיפורי רקע על הדמויות נכונה. אין זמן אכזרי, ועם זאת מתאים, יותר לעשות זאת מאשר עכשיו. אגב, יצא סקנליישן באיכות גבוהה (
) של Jojohot הסינים.

Tiger Eye16

New member
פרק מעולה!!! |ספויילר|

מה אני אגיד... קובו פשוט גאון!!!. הפלאשבק היה מצויין, החיוך של קן-צ'אן היה מדהים. סטארק,אייזן... פשוט פרק מעולה!!! מעניין מי מחכה לאייזן,טוסן וגין בקארקורה.. ^__^

JeeChan

New member
פרק חביב למדי 3: ../images/Emo58.gif

מוזר לי קצת שקובו מחליט לסיים את האקו מונדו בכזה פתאומיות ם: סטארק מגניב 3: אני מקווה שישמידו את קאראקורה ;; ויילכו לממלכת מלך סול סוסייטי. מה שכן, עכשיו חוזרים לוויזארדים רוב הסיכויים ם:

../images/Emo58.gif

WTF. הם לא יוכלו להשמיד אותה מבלי להתקל בוויזרדים, באורהרה ואישיין. מעניין איך איצ'יגו יגיב.
אם יהיו 6 פרקים על העבר, יכול להיות שיהיה משהו על אישיין/האמא שלי איצ'יגו שאני לא זוכרת את שמה מלבד זה שהוא מתחיל במם ויש בו קוף?

למעלה